Lorenz

Lorenz je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra in je bratsko podjetje znamenitega proizvajalca piškotov Bahlsen. Najboljši snack prigrizki iz prvovrstnih surovin, že več kot 80 let. 

Poiščite izdelke Lorenz v spletni trgovini

Več
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px26
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px27
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px28
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px30
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px31
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px44

Lorenz Bahlsen Snack World

Ponudba najboljših snack prigrizkov iz prvovrstnih surovin, že več kot 80 let. Lorenz so linije izdelkov Crunchips, Nic Nacs, Pomsticks, Saltletts in še vrsta drugih.

Crunchips

V osnovni različici je preprosto komprijev čips, sončnično olje in sol. Na izbiro je dodatno še z okusi Paprika, Ketchup in Čili. V prepoznavni rdeči vrečki s t.i. »air-pack« pakiranjem, ki omogoča, da se rezine čipsa ne drobijo.

Crunchips x-cut

Je nedvomno najmočnejši adut na slovenskem trgu. Rebrasti, kompakten, hrustljav...in v različici Crunchips x-cut sol tudi najbolj prodajan čips v Sloveniji. V Mercatorju na voljo v posebnem pakiranju +25g gratis. Osnovna različica je na voljo še kot light (s 30% manj maščobe v primerjavi s standardnim izdelkom) in z okusom paprika in sir&čebula.

Crunchips Roasted

Je veliko več kot samo krompirjev čips z velikimi, širokimi rebri. Ravno pravšnji za najboljši piknik, nepozabne trenutke druženja ob žaru: sončni zahod, sproščeno druženje, smeh, avantura, najboljša družba, tvoja klapa...in Crunchips Roasted - rebrasti čipsi z rahlo dimljenim okusom paprike (Roasted Paprika), Mariniranih reberc (Roasted Ribs) ali žara (Rpasted bbq).

Crunchips WOW

Valovita tekstura z velikimi „rebri“, intenzivnejši okus, izrazitejši izgled, na voljo v okusih: WOW Paprika & kisla smetana in rahlo pikanten WOW Jalapeno feferoni & sir.

Rohscheiben

Že embalaža poudarja rustikalen in naraven okus in izgled čipsa: sestavine najboljše kakovosti, samo naravno, iz domače pridelave, brez dodatkov, hrustljav in čvrst zaradi kompaktnejših rezin. Rohscheiben se odlikuje tudi po posebnem postopku priprave: pečen je v oblicah (v lastni lupini) in v kotlu, začinjen samo s fino kameno soljo s poreklom.

Saltletts palčke

Slastne, krhke, začinjene s kristali morske soli in tradicijo, daljšo od 80 let. Otroci imajo najraje Saltletts Junior Farm – igrive slane živalice. Tisti, ki prisegajo na bolj funkcionalne prigrizke, pa se navdušujejo nad Pausen krekerji.

Nic Nac 

Je najbolj unikaten in globalno prepoznaven izdelek: arašidi v pikantnem testenem ovoju, noro hrustljavi in okusni. Z okusom paprike in v različici žar (bbq).

 

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več