Lorenz

Od 2. 11. do 15. 11. 2023

Lorenz je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra in je bratsko podjetje znamenitega proizvajalca piškotov Bahlsen. Najboljši snack prigrizki iz prvovrstnih surovin, že več kot 80 let. 

Poiščite izdelke Lorenz v spletni trgovini.

V Mercator Spletno trgovino

LORENZ BAHLSEN SNACK WORLD 

Lorenz je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra in izhaja iz znamenite družine proizvajalca piškotov Bahlsen.

Ponudba najboljših snack prigrizkov iz prvovrstnih surovin, že več kot 80 let.

Lorenz so linije izdelkov Crunchips, Nic Nacs, Pomsticks, Saltletts in še vrsta drugih.

 

CRUNCHIPS 

  • CRUNCHIPS v osnovni različici je preprosto krompirjev čips, olje in sol. Na izbiro je dodatno še z okusi paprika in čili. V prepoznavni modri, rdeči ali oranžni vrečki s t. i. "air-pack" pakiranjem, ki omogoča, da pride čips do potrošnika nepoškodovan.
  • CRUNCHIPS X-CUT - rebrasti, kompakten, hrustljav ... In v različici Crunchips x-cut sol tudi najbolj prodajan čips v Sloveniji. Po novem na voljo še v različicah z okusi morske soli in dodatkom začimb, paprike ter sira in čebule.
  • CRUNCHIPS ROASTED - veliko več kot samo krompirjev čips z velikimi, širokimi rebri. Ravno pravšnji za najboljši piknik, nepozabne trenutke druženja ob žaru: sončni zahod, sproščeno druženje, smeh, avantura, najboljša družba, tvoja klapa ... Na voljo v okusih rahlo dimljene paprike (Roasted Paprika), mariniranih reberc (Roasted Ribs) ali žara (Roasted bbq).
  • CRUNCHIPS WOW - valovita tekstura z velikimi "rebri", intenzivnejšim okusom in izrazitejši izgledom. Na voljo v okusih paprike in kisle smetane ter rahlo pikantnih jalapeno feferonov in sira.

 

 

SALTLETTS 

  • Slastne, krhke palčke, začinjene s kristali morske soli in tradicijo, daljšo od 80 let.
  • Otroci imajo najraje Saltletts Junior Farm – igrive slane živalice.
  • Tisti, ki prisegajo na bolj funkcionalne in zdrave prigrizke, pa se navdušujejo nad Seeds krekerji – slastni, hrustljavi, z dodatkom chia, lanenih in sezamovih semenk.
  • In Saltletts Mini Bagel začinjeni kruhki, ki navdušijo vsakogar.