Lorenz

Banner MZ Veseli valovi dobavitelj izdelki 720x400px 26.6. 8.7 15
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj izdelki 720x400px 29.6. 8.7 16
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj izdelki 720x400px 26.6. 8.7 14
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj izdelki 720x400px 28.6. 8.7 17

Crunchips x-cut – kdo ga ne pozna?

Čvrste, hrustljave rezine rebrastega čipsa.  V vedno prepoznavni modri embalaži, ki pa je za najbolj priljubljeni različici Crunchips x-cut s soljo in x-cut paprika prav sedaj dobila novo preobleko, narejeno posebej za Slovenijo: Slovenija limited edition v zmagovalnih barvah in motivih naših športnikov in navijačev. Crunchips x-cut je na voljo v različici light (30% manj maščobe od klasičnega čipsa), s sirom in čebulo, s papriko in s soljo. Slednja sta kupcem v Mercatorjevih trgovinah na voljo s 25g več vsebine.

Nic Nac: ali je kaj boljšega od hrustljavih arašidov?

Ja, 2-kratno hrustljavi arašidi! Nic Nac je edinstven izdelek, ki povezuje poln, žlahten okus najbolj kakvostnih arašidov s hrustljavo testeno skorjico rahlo pikantnega okusa. Obvezen rekvizit na vsaki zabavi ali pikniku.

Rohscheiben ima vse, kar si želijo ljubitelji slanih prigrizkov

Hrustljave, fine rezine krompirja, ravno prav začinjene z najkakovostnejšo kameno soljo, sončnično olje. In nič drugega. In kar je še dodana vrednost: krompir je pečen v kotlu v lupini, kar zagotavlja manj masten okus in izgled. V privlačni rustikalni embalaži. Po mnenju številnih: najboljši čips na trgu.

Saltletts

Znamenite slane palčke z več kot 80- letno tradicijo iz hiše Lorenz Bahlsen Snacks. Fine, krhke, rahlo začinjene z morsko soljo. Prava snack klasika.

Oglejte si izdelke v spletni trgovini

V spletno trgovino