Lorenz leteča druščina

Lorenz je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra in je bratsko podjetje znamenitega proizvajalca piškotov Bahlsen. Najboljši snack prigrizki iz prvovrstnih surovin, že več kot 80 let. 

Poiščite izdelke Lorenz v spletni trgovini

V spletno trgovino
03 banner leteca druscina 720x400px4
03 banner leteca druscina 720x400px5
03 banner leteca druscina 720x400px6
03 banner leteca druscina 720x400px7

Crunchips

je v osnovni različici je preprosto komprijev čips, sončnično olje in sol. Na izbiro je dodatno še z okusi Paprika, Ketchup in Čili. V prepoznavni rdeči vrečki s t.i. »air-pack« pakiranjem, ki omogoča, da se rezine čipsa ne drobijo.

Crunchips x-cut

Rebrasti, kompakten, hrustljav...in v različici Crunchips x-cut sol tudi najbolj prodajan čips v Sloveniji. V Mercatorju na voljo v posebnem pakiranju +25g gratis. Osnovna različica je na voljo še kot light (s 30% manj maščobe v primerjavi s standardnim izdelkom) in z okusom paprika in sir&čebula.

Rebrasti čipsi Crunchips so doživeli še nadgradnjo in sicer v linijah

Crunchips Roasted

je veliko več kot samo krompirjev čips z velikimi, širokimi rebri. Ravno pravšnji za najboljši piknik, nepozabne trenutke druženja ob žaru: sončni zahod, sproščeno druženje, smeh, avantura, najboljša družba, tvoja klapa...in Crunchips Roasted - rebrasti čipsi z rahlo dimljenim okusom paprike (Roasted Paprika), Mariniranih reberc (Roasted Ribs) ali žara (Rpasted bbq).

Saltletts palčke

Slastne, krhke, začinjene s kristali morske soli in tradicijo, daljšo od 80 let. Otroci imajo najraje Saltletts Junior Farm – igrive slane živalice. Tisti, ki prisegajo na bolj funkcionalne prigrizke, pa se navdušujejo nad Pausen krekerji – slastni, hrustljavi, z dodatkom chia, lanenih in sezamovih semenk.

Nic Nac

je najbolj unikaten in globalno prepoznaven izdelek: arašidi v pikantnem testenem ovoju, noro hrustljavi in okusni. Z okusom paprike in v različici žar (bbq).

03 banner leteca druscina 720x400px8

Obiščite stran programa zvestobe - posode

Več