Lino

Od 19. 10. do 1. 11. 2023

Čokolino je že vrsto generacij priljubljena hrana za vso družino zahvaljujoč finim kosmičem z dodatkom čokolade, ki se pomešani z 2 dl mleka spremenijo v hranljivo poslastico.

Poiščite izdelke Lino v spletni trgovini.

V Mercator Spletno trgovino

ČOKOLINO

ČOKOLINO

Čokolino je že vrsto generacij priljubljena hrana za vso družino zahvaljujoč finim kosmičem z dodatkom čokolade, ki se pomešani z 2 dl mleka spremenijo v hranljivo poslastico. Žitni kosmiči so obogateni s sedmimi vitamini (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) in so energijsko bogat ter uravnotežen obrok, potreben za otroke v obdobju intenzivne rasti in razvoja. Čeprav je namenjen otrokom, ga imajo radi tudi odrasli.

ČOKOLINO BREZ GLUTENA

Lino Čokolino žitna kašica brez glutena je narejena na osnovi riža in obogatena z okusno čokolado. Čokolino je že vrsto let priljubljena hrana za vso družino, Lino pa je ustvaril mešanico za vse, ki uživajo hrano brez glutena. Še vedno vsebuje vse pomembne beljakovine za normalen razvoj kosti pri otrocih ter 7 ključnih vitaminov (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) za zdrav razvoj otrokovega telesa. Primeren je za otroke od dopolnjenega 8. meseca starosti in ima odličen, značilen okus.

LINO LEŠNIK ČOKOLINO

Okus fine čokolade dopolnjujejo skrbno izbrani lešniki, zaradi česar je ta kašica priljubljen obrok mnogih. Poslastica, obogatena s 7 vitamini (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) in pripravljena z 2 dl mleka, vsebuje optimalno razmerje ogljikovih hidratov, maščob, beljakovin in energije za zagotavljanje vseh osnovnih hranilnih snovi za otroke v obdobju rasti in razvoja. Hranite zunaj dosega veveric.

ČOKOLINO FIT

V fit telesu – fit obrok. Zaradi optimalnega deleža ogljikovih hidratov je idealen obrok pred treningom ali po njem. Ta "razigran" Čokolino je bogat z magnezijem, ki pomaga pri sproščanju mišic in hitrejšem okrevanju po treningu. Kot vir B-vitamina, vlaknin in s 30 % manj sladkorja je namenjen vsem starostnim skupinam in vsem, ki se zdravo prehranjujejo. Ne čakajte "novo leto", pojdite v akcijo že danes!

ČOKOLINO PLUS

Energijsko bogat, vendar lahko prebavljiv obrok je idealen za odličen začetek dneva, malico ali večerjo. Je vir vitaminov skupine B in vitamina C, prav tako vsebuje pšenične, koruzne in ovsene kosmiče ter hrustljav riž s čokolado. Nihče se mu ne more upreti ne glede na starost! Za okus in zdravje mu damo 5+!

ČOKOLINO DARK

Čokolino Dark je narejen iz 100 % polnozrnate ovsene moke bogate z vlakninami, slajen izključno z datlji in čokolado ter bogat s kakavom. Ta hranljiv žitni obrok vam bo dal dolgotrajen občutek sitosti, poleg tega pa je odličen vir beljakovin, magnezija, vitaminov skupine B in C. Pripravite ga lahko z navadnim ali rastlinskim mlekom v le nekaj minutah. Uživajte brez čokolade.

ČOKOLINO PROTEIN POWER

Najbolj okusen način, da v organizem vnesete beljakovine, vitamine in minerale. Čokolino Protein Power, namenjen rekreativnim športnikom, pa tudi vsem, ki iščejo okusen in praktičen obrok z beljakovinami, je prehransko uravnotežen izdelek na osnovi riža in ovsa, ki nam prinaša znani, vrhunski okus naše mladosti.