Lino Lada

Gotovo se je tudi vam že zgodil tisti »sladki trenutek«, ko ste iz predala za jedilni pribor vzeli žličko ali žlico, odvili pokrovček s kozarca Lino Lade in začeli jesti, kot da jutri ne obstaja.

Poiščite izdelke Lino Lada v spletni trgovini

V spletno trgovino

 

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1838

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1840

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 912

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 914

 

LINO LADA DUO

Lino lada duo je tako okusna, ker vsebuje naravne sestavine, in sicer najokusnejše pražene lešnike (10 %), ki so odličen vir mineralov in vitaminov. Kakav je naravno bogat z antioksidanti, mleko pa s kalcijem. Ta okusna in nepremagljiva zmes lešnikov, mleka in kakava ponuja dvojni užitek na eni rezini kruha, saj sta rjava in bela Lino lada najboljši, ko sta skupaj.

LINO LADA MILK

Lino lada milk je edini beli namaz na trgu, zato ni nič nenavadnega, da je tako priljubljen. Svoj nepremagljivi okus in teksturo dolguje mleku ter najokusnejšim praženim lešnikom. Kalcij iz mleka je potreben za zdravje kosti in zob. Lino lada milk ponuja veliko energije, zato je priljubljena pri otrocih in športnikih ter vseh sladokuscih.

LINO LADA GOLD

V novem okusu namaza Lino Lada je kar 16 % lešnikov in to vsem sladokuscem zagotavlja novo doživetje brez primere! Dobro znana okus in tekstura namaza Lino Lada, ki se jima ni mogoče upreti, sta še izboljšana z nasekljanimi in praženimi lešniki. V palačinki ali na sladoledu, kot namaz ali »samo« na žlici – namaz Lino Lada Gold je primeren za vse starosti, za odrasle in otroke. Zaželite toplo dobrodošlico novemu članu družine Lino Lada!

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 913

LINO LADA KOKOS

Eksotični namaz z okusom kokosa. Veliko mleka z dodatkom kakovostnih lešnikov in kokosove moke ustvari nepremagljivo kombinacijo brez glutena, ki bo navdušila velike in majhne. Morda bo našla svoje mesto na kruhu?! Ali boste morda raje raziskovali njene čare v palačinkah?! Ali jo boste le zajeli z žlico? Vaše novo potovanje po sladki strani sveta se lahko začne.

LINO LADA NOUGAT

Kremast namaz se ponaša z odličnim okusom, skrivnost pa je v popolnem razmerju najokusnejših lešnikov (13 %) in kakava. S skodelico mleka je Lino lada nougat okusen in energijsko bogat zajtrk, popoln za začetek dneva ali večera. Lešniki so naraven vir vitamina E, mleko pa je vir kalcija, zato je tak obrok zelo hranljiv in uravnotežen.

Obiščite Pravljično vasico

Na Pravljično vasico