Lino

Lino vedno pripravi nekaj okusnega, popelje vas v pisan svet narave, kjer nabere samo izbrane in najboljše plodove, ter povabi vas, sladokusce, da pripravite okusne in slastne obroke. 

Otroška hrana Lino ponuja vse sestavine, ki so pomembne za otrokovo rast ter razvoj, hkrati pa je priljubljen posladek. Nežni, raznovrstni okusi in ravno prav goste kašice so primerna ter okusna hrana za prve samostojne obroke na žlico. Naj bodo izdelki Lino vir energije za vsakodnevne izzive, neizogibne pri igri, v šoli, na izletu ali med odmorom.

Poiščite izdelke Lino v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1836

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1837

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1838

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1840

ČOKOLINO

Čokolino je že vrsto generacij priljubljena hrana za vso družino zahvaljujoč finim kosmičem z dodatkom čokolade, ki se pomešani z 2 dl mleka spremenijo v hranljivo poslastico. Čeprav je namenjen otrokom, ga imajo zaradi svojega edinstvenega okusa radi tudi odrasli.

ČOKOLINO FIT

V fit telesu – fit obrok. Zaradi optimalnega deleža ogljikovih hidratov je idealen obrok pred treningom ali po njem. Ta "razigran" Čokolino je bogat z magnezijem, ki pomaga pri sproščanju mišic in hitrejšem okrevanju po treningu. Kot vir B-vitamina, vlaknin in s 30 % manj sladkorja je namenjen vsem starostnim skupinam in vsem, ki se zdravo prehranjujejo.

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1839

KEKSOLINO

Žitna kašica osvaja s polnim okusom keksov z maslom z dodanimi 7 vitamini (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina). Pripravljena z mlekom nudi popolno doživetje malčkom v obdobju, ko odkrivajo nove okuse. Hkrati zagotavlja potrebne hranljive snovi in energijo otrokom od napolnjenega 6. meseca.

LINO LADA DUO

Lino lada duo je tako okusna, ker vsebuje naravne sestavine, in sicer najokusnejše pražene lešnike (10 %), ki so odličen vir mineralov in vitaminov. Kakav je naravno bogat z antioksidanti, mleko pa s kalcijem. Ta okusna in nepremagljiva zmes lešnikov, mleka in kakava ponuja dvojni užitek na eni rezini kruha, saj sta rjava in bela Lino lada najboljši, ko sta skupaj.

LINO LADA MILK

Lino lada milk je edini beli namaz na trgu, zato ni nič nenavadnega, da je tako priljubljen. Svoj nepremagljivi okus in teksturo dolguje mleku ter najokusnejšim praženim lešnikom. Kalcij iz mleka je potreben za zdravje kosti in zob. Lino lada milk ponuja veliko energije, zato je priljubljena pri otrocih in športnikih ter vseh sladokuscih.

Obiščite Pravljično vasico

Na Pravljično vasico