Lino

Lino vedno pripravi nekaj okusnega, popelje vas v pisan svet narave, kjer nabere samo izbrane in najboljše plodove, ter povabi vas, sladokusce, da pripravite okusne in slastne obroke. 

Otroška hrana Lino ponuja vse sestavine, ki so pomembne za otrokovo rast ter razvoj, hkrati pa je priljubljen posladek. Nežni, raznovrstni okusi in ravno prav goste kašice so primerna ter okusna hrana za prve samostojne obroke na žlico. 

Naj bodo izdelki Lino vir energije za vsakodnevne izzive, neizogibne pri igri, v šoli, na izletu ali med odmorom.

 

Banner mesec otroka izdelki 300x300px5
Banner mesec otroka izdelki 300x300px16
Banner mesec otroka izdelki 300x300px18

Lino izdelki

Čokolino

Čokolino je že vrsto generacij priljubljena hrana za vso družino zahvaljujoč finim kosmičem z dodatkom čokolade, ki se pomešani z mlekom spremenijo v hranljivo poslastico. Žitni kosmiči so obogateni s sedmimi vitamini (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) in so energijsko bogat ter uravnotežen obrok, potreben za otroke v obdobju intenzivne rasti in razvoja. Čeprav je namenjen otrokom, ga imajo radi tudi odrasli.

 

Čokolino Baby - Moj prvi Čokolino

Prvi Čokolino zdaj tudi za vaše najmlajše. Popoln obrok za dojenčke, pripravljen iz 5 žitaric, z obilico vitaminov in kalcija. Za razliko od klasičnega Čokolina izdelek Čokolino Baby ne vsebuje dodanega sladkorja, za njegov popoln okus pa namesto čokolade poskrbi kakav. Namesto mleka dodajte vodo, premešajte in popoln obrok za vaše najmlajše je pripravljen kot bi trenil. Ker se okusu in vonju Čokolina ni mogoče upreti, ne dvomimo, da se boste svojim najmlajšim pri vsakem obroku pridružili tudi sami. 

Lino baby flips

Lino flips je hrustljav prigrizek naravnega okusa, brez dodane soli in sladkorja, oblikovan posebej za otroške rokice. Zaradi topljivosti, praktičnega pakiranja in oblike je primeren za držanje ter uživanje na poti, saj se ne drobi in ne pušča madežev. Lino flips je priljubljen med-obrok in vesela zabava za malčke, mame ter druge družinske člane.

Lino baby keks

Dobro topljivi keksi, idealni za prve kašice z mlekom že od dopolnjenega 6. meseca starosti in za uvajanje prvih večjih koščkov hrane. Pripravljeni so iz najboljših sestavin, obogateni s kalcijem in železom, vsebujejo 5 pomembnih vitaminov ter nimajo dodanih barvil in konzervansov.

Lino mlečni desert čokolada

Nismo prepričani, ali je ljubezen do čokolade nekaj, s čimer se rodimo, ali nekaj, kar osvojimo z odraščanjem, vemo pa, da je mlečni desert z okusom čokolade priljubljen pri vseh, tako majhnih kot velikih! Vaš malček bo takoj vzljubil njegov znani okus in fino kremasto teksturo. Glede na to, da ne zahteva nobene dodatne priprave, pa bo tudi vam zlahka všeč. Za vašo malo ljubezen pripravljeno z ljubeznijo!

Lino mlečni desert keks

Mlečni desert Lino smo ustvarili, da bi zadovoljil tako potrebe staršev kot otrok! Vašemu dojenčku bo zagotovil uravnotežen obrok, pripravljen z vso pozornostjo in iz najkakovostnejših sestavin, vam pa bo prihranil dragoceni čas, saj se uživa brez dodatne priprave. Visok delež mleka, dodatek keksa, mehka tekstura, lahka prebavljivost, hitra priprava in vrhunska praktičnost – vse, kar potrebujete vi in vaš malček!

Lino mlečni desert pšenični zdrob

Izraz na obrazu vašega dojenčka, ko uživa v svoji priljubljeni hrani, je ena od tistih malih-velikih radosti starševstva. Lino mlečni desert smo ustvarili z namenom, da boste lahko pogosto uživali v takšnih trenutkih! Za otroke, starejše od 8 mesecev, je pripravljen kot praktičen in uravnotežen med-obrok ali sladica z veliko kalcija, ki je potreben za pravilen razvoj. Veliko mleka, veliko okusa, veliko najslajših zalogajev!

 

 

Banner mesec otroka izdelki 770x540px3

Oglejte si izdelke v spletni trgovini. 

Spletni nakup