Lindt

Ustvarjanje najboljše čokolade je umetnost, ki zahteva veliko spretnosti, predanosti in strasti. Mojstri čokolade LINDT pa so umetniki ustvarjanja. Že 175 let s popolno predanostjo razvijajo in izboljšujejo edinstvene skrivne recepte, katerih izid je kultura čokolade LINDT.

 

Posebno pozornost namenjajo postopku izdelave čokolade – ta se začne z izbiro najboljših surovin in najkakovostnejših sestavin in se konča z izvrstnimi končnimi stvaritvami.

LINDT. Strast in ljubezen do čokolade že od 1845.

LINDOR

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 12

Kadarkoli in kjerkoli uživate LINDOR, je to čarobni trenutek. Ko prelomite nežno čokoladno lupino, se neustavljivo mehka sredica začne topiti in vas nežno popelje v trenutke blaženosti.

Recept za sredico Lindor je skrbno varovana skrivnost Mojstrov čokolade Lindt že več kot 70 let. Je oblika ganachea, ki ga previdno vlijemo v nežne čokoladne lupine in pustimo, da se strdi. Naše skrivno polnilo Lindor se ponaša z nizkim tališčem, ki mu omogoča, da se razkošno stopi v ustih.
S čokoladnimi kroglicami LINDOR bodo prazniki res čarobni.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

LINDT EXCELLENCE

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 13
Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 14

TAKO TANKA,TAKO INTENZIVNA.

Nesporna lastnost, zaradi katere je čokolada EXCELLENCE tako izjemna, je njen slavni občutek topljenja v ustih, ki je posledica izredno dolgega procesa valjanja in mletja kakavove mase v vedno bolj fino in gladko teksturo. Odkrijte intenziven okus izvrstnih temnih čokolad z visoko vsebnostjo kakava, ki so jo z neskončno predanostjo iz mešanice najčistejših sestavin izdelali švicarski Mojstri čokolade Lindt. Zato Lindt EXCELLENCE nudi najpopolnejšo izbiro temnih čokolad z največ kakava: 70%, 78%, 85%, 90% ali celo 99%.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

SWISS CLASSIC – švicarska čokoladna klasika

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 33
Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 34

Vas zanima brezkompromisna kakovost švicarske čokolade? Nesporna lastnost, zaradi katere je čokolada LINDT tako izjemna, je njen slavni občutek topljenja v ustih, ki je posledica izredno dolgega “conching” stiskanja; procesa valjanja in mletja kakavove mase v vedno bolj fino in gladko teksturo, s čimer se sprošča bogati čokoladni okus. Skrbna izbira najboljših sestavin, strokovnost in strast bodo zagotovili, da Lindt Swiss Classic postane vaša izbrana mlečna čokolada.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

LINDT SWISS LUXURY SELECTION

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 10

Praline Swiss Luxury Selection so največji ponos Mojstrov čokolade Lindt. Najboljša čokolada Lindt, slastni nadevi in vabljive dekoracije vabijo k razvajanju. V luksuzni zlati embalaži so čudovito darilo ali sladek namizni okras. Mojstri čokolade Lindt - že od 1845.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

PRAZNUJTE VELIKO NOČ Z ZAJČKOM LINDT

Banner mali sef dobavitelji 720x400px23

ZLATI ZAJČEK, ki so ga ustvarili Mojstri čokolade Lindt že več kot pred 60 leti, osvaja srca mladih in starih po vsem svetu. Zajček Lindt s svojo prefinjeno obliko, sijočim zlatim ogrinjalcem in razposajenim zvončkom pooseblja čar praznikov in ostaja priljubljena podoba velikonočne družinske tradicije.

Popolno darilo ali posladek za prav posebno veliko noč, narejen iz najnežnejše mlečne čokolade.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se