Leibniz

Mi vam sladkamo življenje! Bahlsen - ponudba najboljših piškotov iz prvovrstnih surovin, že več kot 130 let. Najbolj prepoznavna in pri nas priljubljena je linija izdelkov Leibniz.

Bahlsen je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra, kjer še vedno proizvajajo velik del v Evropi najbolj znanih in priljubljenih piškotov.

Bahlsen je že od nastanka l.1889 skrbel za velike premike v prehranski industriji: je pionir pri uvajanju tekočega traku v proizvodnji živil, izumitelj embalaže, ki dolgotrajno ohranja svežino, tudi prvi, ki je v tistih časih revolucionarno oglaševal na danes vseprisotnih bilbordih.

Bahlsen še danes ohranja na svojem logotipu oznako TET: tako so poimenovali svoj izum – embalažo, ki zagotavlja dolgotrajno svežino. Naziv TET izvira iz starega Egipta in pomeni »večen«.

Leibniz Butterkeks

Banner 720x720px 540px dobavitelji Leibniz11

Najznamenitejši keksi, ki so v svoji več kot 130-letni zgodovini postali že sinonim za krhke kekse z izrazitim okusom masla. Še vedno je edini pravi Leibniz piškot tisti z 52 zobčki. Tudi v Sloveniji velja Leibniz že dolga leta za najbolj prodajane kekse v kategoriji suhih keksov brez dodatkov.

Leibniz keksi so dobili ime po znamenitem meščanu mesta Hannover filozofu, matematiku in zgodovinarju Gottfriedu Wilhelmu Leibnizu.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Leibniz ovseni keksi

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 9

Bahlsen ostaja zvest preizkušenim in priljubljenim recepturam, ki pa jih prilagaja sodobnim prehranskim usmeritvam. Dodatno h Leibniz keksom iz polnozrnate moke (Vollkorn Leibniz), Leibniz s 30% manj sladkorja (Leibniz light - slajeni s fruktozo) sedaj tudi Leibniz ovseni keksi – izredno krhki, aromatični in po mnenju številnih najboljši Leibniz keksi.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Choco Leibniz

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 082

Neprekosljiva kombinacija krhkih maslenih keksov, bogato oblitih z najfinejšo mlečno ali temno čokolado. Za sladokusce! Sedaj jih poiščite v prepoznavni rumeni Leibniz embalaži.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Keks'n Cream

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 083

Krhki Leibniz masleni keksi polnjeni z žlahtno čokoladno kremo in Keks'n Cream milk: kakavova piškota z bogatim mlečnim polnjenjem. V praktični embalaži, ki ohranja krhkost in svežino ter omogoča ponovno zaprtje – če slučajno sploh še kaj ostane. Nesramno dobri!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Leibniz Zoo

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 085

Bahlsen je z linijo Zoo Leibniz nepogrešljiv tudi pri najmlajših potrošnikih. Odlični piškotki iz najboljših sestavin, v igrivih oblikah živalic, v privlačni in nezgrešljivi embalaži, vsi brez dodanih konzervansov in barvil.

Izbirate lahko med:

  • Klasični masleni keksi Leibniz Zoo
  • Zoo country – piškotki iz pšenične, polnozrnate ovsene in pirine moke, sladkani s trsnim sladkorjem.
  • Zoo Jungle – s kakavom

Poiščite izdelke v spletni trgovini!

Leibniz Kunterbunt

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 084

Leibniz Kunterbunt – igrivi, pisani piškotki: krhki, s slastno čokoladno kremo in pisanimi bonbončki.

Poiščite vse izdelke Leibniz v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več