Laško

Pivovarna Laško Union je največji proizvajalec pijač v Sloveniji. S skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Pivovarni Laško Union ustvarjajo dobre zgodbe in varijo najboljše pivo.

Poiščite pivo pivovarne Laško Union v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Zlatorog 0.0

Prepričanje, da je Zlatorog stvar okusa, ne alkohola, je bilo ključno pri nastanku novega izdelka, ki razbija mite o brezalkoholnih pivih.
Je točno tisto Laško pivo, ki ga ljudje poznajo že od leta 1825. A brez alkohola. Ker je varjen z istimi sestavinami in po istem postopku kot Laško Zlatorog, dosega klasično grenčico in rahel hmeljno-cvetličen vonj.
Vsebuje 100 % Laško značaja in 0 % alkohola. In ker ne vsebuje nič alkohola, je primeren za vse, ki ne smejo uživati alkohola. Vsebuje pa tudi manj kalorij – kar pol manj kot Zlatorog, torej samo 21 kcal na 100 ml.Laško Zlatorog 0.0 je naravno brezalkoholno pivo s skrbno izbranim ječmenom, prvovrstnim hmeljem Savinjske doline in vodo iz neokrnjenega laškega hribovja.

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 99

Laško Dark Malt

V Laškem smo tradicijo in ljubezen do pivovarstva izpopolnili v najvišjo umetnost, da smo lahko ustvarili nekaj, kar sploh ni pivo. Laško Malt je vladar med brezalkoholnimi pijačami. Je 100% naravna brezalkoholna osvežitev iz pivovarskega ječmena s svežino sadne note. Darko je temni Malt z okusom limone in šipka.

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 98

Poiščite izdelke Jimmy v spletni trgovini

Več