Kekec

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja?

Poiščite izdelke Kekec v spletni trgovini

Več
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px16
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px17
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px18
Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 16 09 06 10 720x400px15

KEKEC TA PRAVA

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus

KEKEC PAŠTETA S ŠUNKO

Slovenska znamka Kekec in tradicionalna slovenska delikatesa združena v edinstven okus.

KEKEC JUNIOR PAŠTETA

Kekec junak otrok, sedaj tudi v za njih ustvarjenem bolj nežnem in edinstvenem okusu, ki jim bo popestril zajtrk ali malico.

KEKEC PIŠČANČJA PAŠTETA

Za vse ljubitelje perutninskih izdelkov. Z nežno teksturo in neverjetnim okusom nobenega od njih ne bo pustila ravnodušnega.

KEKEC TUNINA PAŠTETA

Iz najboljših kosov prvovrstne tune, je ta pašteta obvezna oprema pri zajtrku ali malici za vse ljubitelje morskih okusov.

KEKEC ČAJNA PAŠTETA

Čajna pašteta je ena najbolj tradicionalnih paštet s svojo aromo in okusom. Kvalitetno svinjsko meso ji da svoj prepoznaven pečat. Nepogrešljiva na obloženih mizah in svežem kosu kruha.

KEKEC MESNI NAREZEK

Kekec mesni narezek je svojevrsten član mesnih izdelkov Kekec, z blagim mozaikom in kompaktnostjo kar še dodatno ponuja edinstven vonj in okus.

KEKEC GOVEJI NAREZEK

Kekec goveji narezek je edinstven gurmanski izdelek za vse, ki ne uživajo svinjine, hkrati pa nepogrešljiv član pri dobro obloženi mizi.