Kekec

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus

Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px34
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px35
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px36
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px38
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px40

Kekec piščančja pašteta

Kekec piščančja pašteta je dišeč, lahek in zdrav perutninski namaz, sestavljen iz boljšega perutninskega mesa, dodanega kvalitetnega in zdravega sončničnega olja in posebne kombinacije dišavnic. Odlična kvaliteta tudi v tej delikatesi vznikne kot aromatični spoj okusa in vonja.
Alergeni: mlečne beljakovine, sirotka, sojina moka.

Kekec jetrna pašteta

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter in kvalitetno izbranim svinjskim mesom izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus.
Alergeni: mlečne beljakovine

Kekec čajna pašteta

Čajna pašteta je ena najbolj tradicionalnih paštet s svojo aromo in okusom. Kvalitetno svinjsko meso ji da svoj prepoznaven pečat. Nepogrešljiva na obloženih mizah in svežem kosu kruha. Kekec čajno pašteto odlikuje še izredno mehka tekstura in odlična mazavost.
Alergeni: mlečne beljakovine

Kekec tunina pašteta

Kekec tuna je izdelana iz prvovrstnega tuninega mesa in skrbno izbrano mešanico začimb. Je plod dolgotrajnega iskanja prvovrstnih sestavin. Odlikuje jo edinstven okus in dobra mazavost in je brez konzervansov.
Alergeni: tunino meso, mlečne beljakovine, sojine beljakovine, zelena

Oglejte si izdelke v spletni trgovini