Jimmy Fantastic

Jimmy Fantastic je izjemno okusna, visokokakovostna čokolada za vse, ki želijo velik in nepozaben grižljaj. Od klasičnega okusa mlečne čokolade, do okusa kokosa, ekstra hrustljavih piškotov in aromatične pomaranče, Jimmy ponovno postavlja čokolado v ospredje! Poišči svoj okus in uživaj v čokoladnejši čokoladi!

Poiščite čokolade Jimmy Fantactic v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0716

Jimmy Fantastic brownie in slana karamela

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0713

Jimmy Fantastic mlečna čokolada

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0715

Jimmy Fantastic praženi lešniki in mandlji

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0714

Jimmy Fantastic s koščki napolitank

Posladkajte se s posebnimi okusi!

Jimmy Fantastic brownie in slana karamela

Ta čokolada združuje navdušence in upornike. Brownie razkriva svoje mehko čokoladno srce in postane eno s čokolado. Karamela se ne želi ravno najbolj vključiti, temveč raje pogumno nasprotuje s svojim rahlo slanim okusom. Rezultat je čoksa, ki je mehka, hrustljava, kremasta, sladka in slana. Vse hkrati? Saj imaš jezik – poskusi!

Jimmy Fantastic mlečna čokolada

Ali sploh obstaja življenje med skrolanjem? Rad tu in tam ugasneš telefon in uživaš solo? Včasih je bolje, da vsi oreščki in hrustljavčki preprosto odidejo. Včasih samo čokolada zahteva prav vso tvojo pozornost. In to si s svojimi masivnimi kremastimi koščki, polnimi mleka, tudi zasluži. Ugrizni in osreči svoja usta.

Jimmy Fantastic praženi lešniki in mandlji

Mandljem in lešnikom v naši družbi ni lahko. Pečemo jih na rahlem ognju, dokler ne spustijo okusnih olj, ki jih skrivajo v sebi, nato pa jih zdrobimo in vržemo v čokolado. Prijetna kremasta čokolada se popolno ujema s hrustljavimi koščki, ki smo jih malce prej mučili na ognju. Pa da ne bo pomote - drugače smo povsem normalna ekipa. Samo RES obožujemo pražene lešnike in mandlje.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 716

Jimmy Fantastic kokos in speculas keksi

To bi lahko bila naša najbolj hrustljava kombinacija. Ponosno žveči, naj vsi slišijo, kako poka in se topi med zobmi. To je za nas boljša reklama od najbolj smešnih radijskih spotov. Želiš postati influencer? Daj to čudo v usta, postavi se pred mikrofon in naredi enega tistih ASMR posnetkov žvečenja. Garantiramo dvoje: čisti užitek in en kup oboževalcev. 

Jimmy Fantastic s koščki napolitank

Čokolada Jimmy Fantastic je izjemno srečna, da lahko v svojih koščkih gosti gospodarja temne strani okusa. Crispy Wafer ima čokoladni preliv, temnejši od črne luknje na koncu galaksije. Edino, kar nam še nekako ne paše, je njegov črni humor.

Jimmy Fantastic karameliziran hrustljav riž

Te dni je pri nas cela drama zaradi riževih zrn. Odkar so izvedela, da bodo zvezde nove čokolade Jimmy Fantastic, se je njihov ego izstrelil v višave. Odštevamo do trenutka, ko bodo ti napihnjenci skočili v čokolado. Ko enkrat končajo v koščkih čokolade, niso več naš problem. Ti pa preveri, če se lahko upreš njihovi rahlo hrustljavi teksturi.