Jar

Jar Platinum kapsule za strojno pomivanje posode. Edinstvena formula učinkovito očisti posodo in hkrati poskrbi za trdovratno skrito maščobo v pomivalnem stroju. Dodatna prednost Jar kapsul je, da se hitro raztopijo in tako Jar deluje takoj, ko pride v stik z vodo.

Poiščite kapsule Jar v spletni trgovini

V spletno trgovino
Banner Vitapur dobavitelji 770x400px 2022 10 06 izdelki27

Kapsule Jar Platinum Lemon za strojno pomivanje posode imajo edinstveno formulo za učinkovito čiščenje posode in sočasno raztapljanje skrite trdovratne maščobe v pomivalnem stroju. Ena kapsula vsebuje sredstvo za izpiranje, delovanje soli in zaščito srebra in stekla. Za kapsule je značilno takojšnje raztapljanje, kar pomeni, da delujejo takoj, ko pridejo v stik z vodo. So popolnoma topne, zato ne puščajo ostankov, učinkujejo pa tudi pri nižjih temparaturah. Pri uporabi kapsule ni potrebno odstraniti iz embalaže, samo vstavite jo neposredno v pomivalni stroj.

Popolnoma čista posoda. Popolnoma topne, tudi pri nizkih temperaturah.

Kapsule so popolnoma topne in ne puščajo nobenih ostankov, učinkovite pa so tudi pri nizkih temperaturah. Imajo funkcijo razmaščevanja in odstranijo tudi najtrdovratnejše madeže. Kapsule so nežne

 

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več