Jana

Jana vitamini z osvežilnim sadnim okusom lahko zagotovijo pomemben delež dnevnih potreb po določenih vitaminih in mineralih vsem, ki se želijo počutiti bolje. To je še posebej koristno pri povečanem fizičnem ali duševnem naporu, hkrati pa zadostimo telesnim potrebam po tekočini. Jana vitaminske izdelke odlikuje odlična sestava, ki temelji na naravni mineralni vodi Jana v kombinaciji z naravnimi aromami, nizek delež soka in le okoli 14 kilokalorij na 100 ml.

Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px25
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px26
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px30

Jana vitamin immuno

Jana vitamin immuno vsebuje vitamin B6, B12 C in cink, ki s svojim učinkom dopirenese k normalnemu funkcioniranju imunskega sistema. Zato ni potrebno skrbeti, kaj boš, ampak kako boš v tem najbolj užival. 

Jana vitamin happy

Jana vitamin happy vsebuje vitamine C, B6 ter biotin, kateri prispeva k boljšemu počutju. Le ti so zelo pomembni pri razvoju važnih življenjskih molekul kot tudi za razvoj serotonina, ki je poznan kot "hormon sreče". Najpomembnejši spodbujevalec slednjega je vitamin B6. Naj bo Janna happy razlog za več smeha. 

Jana vitamin fresh

Jana vitamin refresh vsebuje vitamine C, B3, B6 in B12, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Ko se vam nakopičijo obveznosti in vam primanjkuje prostega časa, se osvežite z Jano vizamin refresh, saj boste s tem pomagali telesu, da bo oohranil ritem cel dan. 

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.