Izdelki Podravka

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Blagovne znamke Podravke so močno prepoznavne in zelo priljubljene na našem prostoru. Zagotavljajo visoka kvaliteto, izdelane so iz odličnih surovin, na podlagi sodobnih tehnoloških procesov in znanja. Odlikuje jih tudi praktičnost in varnost.

Poiščite izdelke Podravka v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner mali sef dobavitelji 720x400px74

Banner mali sef dobavitelji 720x400px78

Banner mali sef dobavitelji 720x400px75

Banner mali sef dobavitelji 720x400px79

Banner mali sef dobavitelji 720x400px72

 

Banner mali sef dobavitelji 720x400px71

Banner mali sef dobavitelji 720x400px70

 

 

GORENJKA JEDILNA ČOKOLADA

Jedilna čokolada Gorenjka vsebuje visok delež kakava – najmanj 45 % – kar pomeni, da vsebuje temu sorazmerno manj sladkorja. Razen kakavovega masla ne vsebuje drugih maščob. Odlikuje jo izjemno gladka tekstura, ki je rezultat fino mletih sestavin.

Banner mali sef dobavitelji 720x400px77

MAESTRO POPER ČRNI MLETI

Dobro znan, a vedno vznemirljiv. Ne glede na to, ali v kuhinji brbota domača juha, se peče meso, duši zelenjava ali pa se pripravlja okusna omaka, je ščepec popra korak, ki ga nikoli ne bomo preskočili. In okus, ki se ga nikoli ne bomo naveličali.

VANILIN SLADKOR

ajslajši stanovalec vsakega predala z začimbami. Vanilin sladkor je že dolgo priljubljen in nepogrešljiv dodatek različnim slaščičarskim izdelkom, saj ima prepoznaven ter nepremagljiv vonj in okus.
Pri pripravi priljubljenih sladic vedno uporabite to skrivno sestavino.

PECILNI PRAŠEK

Mali pomočnik pri pripravi najokusnejših kolačev. Pecilni prašek je glavni pomočnik pri pripravi različnega testa.
Deluje hitro in preprosto, rezultat pa je bolj rahlo testo ter okusnejše pecivo. Izdelek vsebuje samo koruzni škrob in zato ogljikove hidrate. Vedno ga imejte pri roki, saj najboljši pomočniki prihajajo v majhnih vrečkah.

SARDINE V RASTLINSKEM OLJU

Odličen ulov! Zaradi beljakovin in omega tri maščobnih kislin jadranske sardele niso samo okusne, ampak tudi zelo koristne v vsakodnevni prehrani. Pripravljene na tradicionalno preprost način z dodatkom soli in izbranega rastlinskega olja, jih lahko uporabite za številne kulinarične kombinacije, in sicer testenine, solate ter pice. Lahko pa jih pripravite v kakšni bolj zahtevni jedi in uporabite kot kulinarično delicijo.

ZLATO POLJE PROSENA KAŠA

Prosena kaša spada med najstarejše jedi na Slovenskem. Kuhamo jo lahko na vodi, v mleku ali sadnem soku. Lahko jo pripravimo kot samostojno jed, prikuho ali zakuho, narastek ali sladico. Najbolj tipična jed je bujta repa, otroci pa bodo z veseljem jedli mlečno kašo z jabolki ali suhim sadjem.

ZLATO POLJE RIŽ ZA RIŽOTE

Riž za rižote je pravi izbor za kakovostno, kremasto in sočno rižoto. Riž italijanske sorte dolgozrnatega riža ima namreč specifično strukturo škroba, zato »prenese« nekoliko daljši čas kuhanja (15 -18 minut), ne da bi se riž razkuhal. Zrna kljub daljšemu času kuhanja še vedno ostanejo čvrsta in niso med seboj zlepljena. Rižota iz riža za rižote Zlato polje ima tako idealen okus, formo in teksturo.

ZLATO POLJE JAJČNI POLŽKI

Zaradi raznovrstnih možnosti za pripravo, so polžki najbolj priljubljena oblika kratke testenine pri nas. V primerjavi z nejajčno testenino, imajo bolj pestro hranilno vrednost in polnejši jajčni okus. Odlični so kot priloga, zakuha v enolončnicah ali kot osnova za testeninsko solato. Na policah trgovinah Zlato polje polžke najdete v prenovljeni embalaži.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se