Izdelki Podravka

Blagovne znamke Podravke so močno prepoznavne in zelo priljubljene na našem prostoru. Zagotavljajo visoka kvaliteto, izdelane so iz odličnih surovin, na podlagi sodobnih tehnoloških procesov in znanja. Odlikuje jih tudi praktičnost in varnost.

Poiščite izdelke Podravka v spletni trgovini

Več

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202264

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202267

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202266

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202265

Fant

Fant, Fant ……. Fantasično!

Kolikokrat ste se vprašali, kaj boste danes kuhali? Res ni lahko biti vsak dan izviren, posebno če želite okusne, raznolike in zdrave obroke, ki so privlačni za vso družino.

Predlagamo preprosto rešitev, in sicer mešanice za pripravo jedi Fant.

Ideje, ki jih prinaša Fant, vas bodo opogumile za pripravo jedi, za katere ste sprva menili, da jim je treba posvetiti veliko časa in spretnosti.

Pestra izbira dodatkov za jedi Fant bo obogatila vaše kulinarično znanje, dolžina priprave jedi pa se bo občutno skrajšala.

Tako vam bo ostalo več prostega časa.

Tuna Eva

Ko se v eni pločevinki združi najboljše iz Sredozemlja, veste, da vas čaka vrhunsko kulinarično doživetje, ki zasluži vašo posebno pozornost.

Najokusnejši fileti tuna v visokokakovostnem oljčnem olju prinašajo veliko užitka.

Teknejo samostojno, v solatah, sendvičih ali brusketah, odlični so kot sopotnik na potovanjih ali izletih – uživajte v hitrem obroku, ne da bi se odrekli kakovosti.

Začimbe Maestro

Že več kot 6 desetletij je družina izdelkov Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem zaokrožijo okus vsake jedi in so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji.

Juhe Podravka

Med pestro paleto juh Podravka boste zagotovo našli takšno po vašem okusu. Hitro priprvaljene in okusne juhe za celo družino. 

Obiščite program zvestobe Mini pustolovščine!

Več