Natureta

Od 22. 8. do 18. 9. 2024

Slovenska blagovna znamka Eta Kamnik že več kot 100 let polni domače shrambe s slastnimi, kakovostnimi, praktičnimi naravnimi jedmi. Pod imenom Natureta lahko uživate v slastnih tradicionalnih slovenskih receptih, odličnih omakah mediteranskega kulinaričnega sloga, vrsti balkanskih specialitet ter sodobnih inovativnih jedeh v kozarcu.

Poiščite izdelke Natureta v spletni trgovini Mercator Online.

V spletno trgovino

GORČICA (290 g)

Gorčica je eden izmed prvih izdelkov Ete Kamnik, ki jo po izvirni recepturi proizvajajo že več kot 100 let.

Z njo lahko pripravimo odlične omake in pečenke za sladokusce, najbolj pa se poda k hrenovkam in klobasam. Je univerzalna priloga, ki vzbudi naše zaznave in ojača okus.

Poznali so jo že v srednjem veku, ko je bila ena redkih začimb.

AJVAR (290 g)

Znameniti ajvar Natureta je nepogrešljiv spremljevalec vsakega piknika, prijetno dopolni mesne narezke in naredi pogostitev bolj raznovrstno.

Izvrsten okus pri Natureti zagotavljajo s preverjenim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji.

Odlično se obnese kot predjed in lahka priloga ob mesnih jedeh z žara, saj ima nizko vsebnost nasičenih maščob.

 

ZELENE OLIVE BREZ KOŠČIC (290 g)

Olive so v sodobni kuhinji preprosto nepogrešljive, saj obogatijo prav vsak prigrizek in mu dodajo pridih svečanosti. Naj si gre za uraden sprejem ali družaben piknik, olive poživijo prav vsak pogrinjek.

Naturetine zelene olive brez koščic so še posebno priročne, da jih napolnimo z mandlji, papriko, sirom ali drugim nadevom po želji ter pripravimo prav poseben prigrizek.

 

PREBRANEC (850 g)

Prebranec je tradicionalna balkanska specialiteta, ki je narejena iz fižola (običajno iz belega ploščatega vrste tetovec), rdeče čebule, olja in začimb.

V Natureti izvrstni okus zagotavljajo s preverjenim domačim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji in enostavni pripravi – samo popecite ga v keramični posodici v pečici. Če le te nimate, pa enostavno pogrejte na štedilniku.

RDEČA PESA BREZ KUMINE (530 g)

Tanko narezane rezine rdeče pese, vložene v kisu, odlično obogatiljo naš jedilnik z vitamini, svežino in prijetnim okusom.

Nedvomno je rdeča pesa najbolj priljubljena v obliki solate, če ji dodamo žlico oljčnega ali bučnega olja, pa dobimo lahek in zdrav samostojni prigrizek, ki se še posebej prileže v vročih poletnih dneh.

Naturetina različica rdeče pese brez kumine je namenjena tistim, ki ne marate te začimbe.