Finish

Odlične tablete za strojno pomivanje posode.

03 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1610
03 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1613
03 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 169

Finish Quantum Max tablete za strojno pomivanje posode 72 tablet

Tableta za pomivalni stroj Finish Quantum Max Shine & Protect je naš najinovativnejši izdelek, ki zagotavlja vrhunsko čistost in nudi izboljšano zaščito pred korozijo stekla. Ima edinstveno sestavo, ki ščiti steklene predmete in zato lahko do 100 % podaljša življenjsko dobo kozarcev, izboljša njihovo čistost, jim zagotovi daljši lesk in zaščito po vsakem pomivanju.* V primerjavi z našimi prejšnjimi izdelki Finish. 

Finish Quantum Ultimate tablete za strojno pomivanje posode 51 tablet

Tablete za pomivalni stroj Finish Quantum Ultimate so tablete z našo najboljšo formulo do sedaj in zagotavljajo ultimativno čistočo in sijaj. Inovativna tehnologija tablete s 3 prekati je bila osnovana na potrebah potrošnikov, ima večstranske koristi ter 3 stopne pomivanja: prašek učinkovito čisti, gel odstranuje maščobo ter tudi najtrdovratnejše madeže, powerball kroglica pa zagotavlja popoln sijaj. Vsaka tableta je v biorazgradljivi foliji, ki je 100% topna v vodi. Izboljšana učinkovitost delovanja tablet je bila dosežena hkrati z zmanjšanim vplivom na okolje, saj tablete Quantum Ultimate dosegajo odlične rezultate v kratkih/eko ciklih pomivanja, z uporabo katerih se zmanjša poraba vode in energije, tablete vsebujejo manj kemikalij na eno pomivanje, embalaža pa se lahko reciklira in ponovno uporabi.

Finish Classic gel za strojno pomivanje posode 1,5 l

Finish gel je močan detergent za strojno pomivanje posode, ki učinkovito odstranjuje ostanke hrane, zagotavlja sijoče rezultate in je primeren za vse vrste programov, z neverjetnimi rezultati tudi pri kratkih pomivalnih ciklih.

 

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.