Finish leteča druščina

Izdelki za storjno pomivanje posode, ki bomo poskrbeli za svežo in sijočo posodo.

Poiščite izdelke Finish v spletni trgovini

V spletno trgovino
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px4
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px5
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px3
02 banner leteca druscina izdelki 720x400px6

Finish Quantum Ultimate tablete za strojno pomivanje posode 60 tablet

Nove Finish Quantum Ultimate tablete za ultimativno čistočo in bleščeč sijaj vaše posode. Predstavljajo našo najboljšo formulo do sedaj, odstranjujejo tudi najtrdovratnejše madeže in maščobo, zaradi hitrejšega raztapljanja dosegajo odlične rezultate v kratkih/eko pomivalnih ciklih, hkrati pa zagotavljajo popoln sijaj vaše posode. Izboljšana učinkovitost delovanja je bila dosežena hkrati z zmanjšanim vplivom na okolje, saj Ultimate tablete zaradi neprekosljivega delovanja v kratkih/eko ciklih pomagajo prihraniti vodo in energijo, vsebujejo manj kemikalij in so v embalaži, ki jo je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti.


Finish Quantum Max tablete za strojno pomivanje posode 72 tablet

Tableta za pomivalni stroj Finish Quantum Max Shine & Protect zagotavlja vrhunsko čistost in nudi izboljšano zaščito pred korozijo stekla. Ima edinstveno sestavo, ki ščiti steklene predmete in zato lahko do 100 % podaljša življenjsko dobo kozarcev, izboljša njihovo čistost, jim zagotovi daljši lesk in zaščito po vsakem pomivanju.* V primerjavi z našimi prejšnjimi izdelki Finish.


Finish Classic gel za strojno pomivanje posode 1,5 l

Finish gel je močan detergent za strojno pomivanje posode, ki učinkovito odstranjuje ostanke hrane, zagotavlja sijoče rezultate in je primeren za vse vrste programov, z neverjetnimi rezultati tudi pri kratkih pomivalnih ciklih.


Finish sredstvo za izpiranje limona 400ml

Finish sredstvo za izpiranje s svežim vonjem limone dopolnjuje uporabo detergenta za strojno pomivanje, pospešuje sušenje posode in preprečuje, da bi na posodah, kozarcih in kuhinjskih pripomočkih ostajali ostanki hrane, obloge in madeži. Preizkusite sami in videli boste, da sta rezultat skupne uporabe detergenta in sredstva za sijaj Finish popolna čistost in fantastičen sijaj! Sredstvo za izpiranje Finish preprosto vlijte v dozirno posodico pomivalnega stroja in ko bo ta prešel v fazo izpiranja, se bo sredstvo samodejno sprostilo.

Obiščite stran programa zvestobe - posode

Več