Eva

Od 19. 10. do 1. 11. 2023

Izbrana tunina v razkošni družbi raznolike zelenjave je najboljše, kar lahko ponudi sredozemska kuhinja. Bogastvo zelenjave daje vsakemu grižljaju prepoznaven okus.

Poiščite izdelke Eva v spletni trgovini.

V Mercator Spletno trgovino

EVA TUNA FILETI V OLJČNEM OLJU (100 g)

Ko se v eni pločevinki združi najboljše iz Sredozemlja, veste, da vas čaka vrhunsko kulinarično doživetje, ki zasluži vašo posebno pozornost.  

Najokusnejši fileti tuna v visokokakovostnem oljčnem olju prinašajo veliko užitka. 

Teknejo samostojno, v solatah, sendvičih ali brusketah, odlični so kot sopotnik na potovanjih ali izletih – uživajte v hitrem obroku, ne da bi se odrekli kakovosti.  

EVA TUNA Z ZELENJAVO (115 g)

Omaka iz najokusnejšega paradižnika, v kombinaciji s korenjem in papriko za popolno sladko ter osvežujočo kombinacijo z najokusnejšimi koščki tunine. 

To popolno kombinacijo okusov dopolnjujejo previdno izbrane začimbe, da boste lahko uživali v preprostem, vendar hranljivem obroku, bogatem z beljakovinami iz rib in likopenom ter vlakninami iz zelenjave.

EVA SARDINA V OLJČNEM OLJU GOLD (100 g)

Prepoznavna zlata barva embalaže kaže, da se v tej pločevinki skriva pravi zaklad - tako kulinarični kot hranljivi.

Najbolj sveže jadranske sardele v kakovostnem oljčnem olju in z dodatkom malo soli skrivajo pravi zaklad izvirnega okusa.

Kot dokaz odličnosti, poleg številnih zvestih kupcev, je ta izdelek prejel tudi nagrado "Superior taste award", in sicer za odličen okus.

EVA SARDINA V PIKANTNI OMAKI (100 g)

Sardele so eden od najboljših virov nenasičenih kislin omega tri, ki so ključni element uravnotežene prehrane. 

Eva sardine iz Jadranskega morja so skrbno izbrane z dodanimi pekočimi feferoni ter vrhunskim rastlinskim oljem – kombinacija za pravo pekoče doživetje, ki ga boste želeli ponoviti.

EVA SKUŠA Z ZELENJAVO (115 g)

Kombinacija kakovostne skuše in izbrane zelenjave je idealen obrok za vse, ki želite hitro pripravo, vendar se nočete odreči kakovosti ter naravnim sestavinam. 

Skuša, namesto v morju, plava v zgoščenem okusu paradižnika s koščki korenčka in paprike, ki oplemenitita njen okus, najokusnejše začimbe pa prispevajo k popolnemu kulinaričnemu užitku.  

EVA TUNA FILETI V RASTLINSKEM OLJU (115 g)

Sveži, ročno izbrani fileti tunine so na voljo v tej praktični pločevinki z odpiračem. Ker so brez kosti, so idealni za pripravo namazov, sendvičev ali solat, zato jih lahko uživajo tudi najmlajši.  

Z minimalno obdelavo tunina obdrži bogastvo okusov in hranljivost, saj so ohranjeni vsi pomembni minerali, kisline omega tri ter vitamini B-kompleksa

EVA SARDINA V RASTLINSKEM OLJU (100 g)

Zaradi beljakovin in omega tri maščobnih kislin jadranske sardele niso samo okusne, ampak tudi zelo koristne v vsakodnevni prehrani.

Ker so pripravljene na tradicionalno preprost način z dodatkom soli in izbranega rastlinskega olja, jih lahko uporabite za številne kulinarične kombinacije, in sicer testenine, solate ter pice.

EVA SKUŠA V RASTLINSKEM OLJU (115 g)

Najkakovostnejše skuše so bogate z aminokislinami, minerali in vitamini.

V pločevinki se nahaja najmanj 70 % filetov za stoodstotni užitek v vrhunskem okusu! Lahko jih uživate takoj ali pripravite zanimive kombinacije s testeninami, v solati in sendvičih. 

EVA SARDINE Z LIMONO (100 g)

Dodatek limone tradicionalno pospeši prebavljivost posameznih živil, zato jo srečamo v številnih kombinacijah z ribami. 

Glede na to, da prispeva k svežini, je ta kombinacija sardel z limono idealna, ko si zaželite hranljiv, vendar lahek obrok. Ribe lahko jeste samostojno, v solatah ali iz njih pripravite tudi zahtevnejše jedi.