Eva

Razširite kulinarična obzorja z Eva tuna solatami. Izbrana tunina v razkošni družbi raznolike zelenjave je najboljše, kar lahko ponudi sredozemska kuhinja. Bogastvo zelenjave daje vsakemu grižljaju prepoznaven okus.

Eva tunina 3+1 gratis

Izbrana Eva tunina je sedaj na voljo tudi kot multi pakiranje 3+1 gratis. V multi pakiranjih je pakirana izbrana tunina v rastlinskem ali oljčnem olju kot 80 in/ali 120g okrogla pločevinka. Jed se lahko uživa brez predhodne toplotne obdelave, samostojno, ali kot priloga testeninam ali v solatah. Tuna je bogat vir beljakovin in maščobnih kislin omega 3.

V trgovino

Eva tuna solate

Glavna podrobnost se skriva v začimbah, ki to kulinarično izkušnjo naredijo posebno ne glede na to, ali solato uživate samostojno ali s katero od številnih mogočih kombinacij. V vseh Eva tuna solatah se nahajajo koščki najokusnejše tunine, zelenjave in značilnih sredozemskih začimb v oljčnem olju. Gre za hiter in priročen obrok z samimi naravnimi sestavinami, eva tuna solate so odličen vir beljakovin in maščobnih kislin omega 3.

V trgovino