Eta Kamnik

Eta Kamnik ima za vas vedno na zalogi številne dobrote za ozimnico in hitre rešitve pri kuhanju.

Poiščite izdelke Eta Kamnik v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner posamezni 2 izdelki dobavitelji 720x400px24

Banner posamezni 2 izdelki dobavitelji 720x400px21

Banner posamezni 2 izdelki dobavitelji 720x400px22

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 89

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 85

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 82

 

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 80

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 83 Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 84

 

 

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 86

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 90

DELIKATESNE KUMARICE, 530 g

Kisle kumarice so verjetno ena najbolj priljubljenih vrst vložene zelenjave. Verjetno bi zelo težko našli kuhinjo ali shrambo, v kateri ne bi bilo vsaj enega kozarca kumaric.
Delikatesne kumarice Natureta obogatijo vse vrste sendvičev, so nepogrešljive spremljevalke narezkov, brez njih si ni moč predstavljati francoske solate, odlične pa so tudi kar same.
Poskrbite, da bodo tudi pri vas doma vedno pri roki.

GRAH, 3X200 g

Brez graha si težko predstavljamo rižoto, francosko solato in mnoge druge solate, prav tako se dobro obnese v vlogi priloge ali prikuhe. Če si zaželimo lahkega, zdravega, hranljivega in okusnega obroka, pa je grahova juha odlična izbira. Grah je izredno hranljiv, kaloričen in vsebuje precejšnjo količino vlaknin, antioksidantov, beljakovin, vitaminov in mineralov.

MARMELADA MARELIČNA, 650 g

Kozarec slastnih marelic, naravnost iz sadovnjaka, z veliko mero skrbnosti, nežno predelanih v izvrstno domačo marelično marmelado Natureta resnično ne sme manjkati v prav nobeni kuhinji. Odlično se poda tako v palačinke kot v številna druga peciva in sladice, brez nje si težko predstavljamo prave pustne krofe, resnično prileže pa se tudi na kosu svežega kruha, še posebno za zajtrk.

HREN S SMETANO, 290 g

Zaradi močnega okusa so njegove korenine že od nekdaj uporabljali v ljudskem zdravilstvu, danes pa je nepogrešljiv predvsem pri prazničnih pojedinah, kot priloga mesnim dobrotam. Za vse, ki niso najbolj navdušeni nad močnimi okusi, imamo pri Natureti nekoliko blažjo različico hrena ‒ dodali smo mu smetano, ki nekoliko ublaži njegov močni okus.

VINSKI KIS RENŠKI HRAM, 1 liter

Sredozemski kis z najdaljšo tradicijo, narejen iz izbranih rdečih vin. Ima izrazito rdečo bravo in močan vonj. S kisanjem v lesenih acetatorjih dosežemo visoko kakovost kisa, saj se ohranijo številne hranilne snovi. Primeren je za kisanje vseh vrst solat, kislih juh in temnih omak.

LEČIN BOLOGNESE NAMAZ, 300 g

Tradicija na nov način. Vsi smo odraščali ob tradicionalnem bolognesu, a v Natureti radi ustvarjamo brezmesne različice tradicionalno mesnih jedi, ker smo zelenjavno usmerjena kuhinja, ki sledi prehranskim trendom.
Tokrat smo se lotili veganske različice za italijansko klasiko, ki jo imamo vsi radi in bo zagotovo osvojila tudi najbolj izbirčne mesojedce.

Izdelek je prejemnik nagrade Najbolj inovativno živilo leta 2022!

GORČICA DELNO MLETA Z MEDOM, 190g

Brez gorčice si ne znamo predstavljati piknikov, številni pa z njo radi začinjajo meso. Na ta način se je uporabljala že od nekdaj, danes se je njena uporaba spremenila le v smislu bolj inovativnih receptov.
Pri Natureti smo skupaj s slovenskimi čebelarji ustvarili prvo gorčico z gozdnim medom, ki sledi najvišjim standardom kulinarike – Delno mleta gorčica z gozdnim medom.

PASIRAN PARADIŽNIK SLOVENSKI, 350g

Ta priljubljeni rdeči sadež je nepogrešljiv pri pripravi številnih jedi. Brez pasiranega paradižnika si težko predstavljamo pripravo marsikatere omake, juhe, priloge in številnih drugih jedi, zato ne sme manjkati v prav nobeni kuhinji. Narejen je iz izključno slovenskih paradižnikov Lušt in je brez konzervansov in dodanih sladkorjev.

PRIMORSKA JOTA, 1000g

Jota s kislo repo, verjetno ena najbolj priljubljenih tradicionalnih in slovenskih domačih enolončnic, ki jo imajo radi celo izven naših meja, se prileže v prav vseh letnih časih. Odlično se obnese kot samostojna jed ali topla malica, pri Natureti pa smo poskrbeli za še preprostejšo pripravo, saj jo je treba samo pogreti, in že z njo lahko postrežemo. Izvrstni okus pri Natureti zagotavljamo s preverjenim domačim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji. Preprosto pogrejte in uživajte.

RIŽ ARBORIO, 750g

Arborio je kakovostna vrsta italijanskega srednjezrnatega riža, najbolj priljubljen za pripravo rižot. Izvrstno se obnese v prav vseh vrstah odličnih rižot, dušen ali kuhan se izkaže za odlično prilogo, primeren pa je tudi za pripravo okusnih sladic. Praktično zip zapiranje vrečke omogoča, da riž ne izgubi svoje arome.

KUMARICE KORNIŠON S ČILIJEM, 280g

Naturetine kumarice kornišon so zaradi svoje drobne oblike še posebej priljubljene pri pripravi narezkov, seveda pa se odlično podajo tudi v vse vrste sendvičev. Čili doda tisto piko na i vsem ljubiteljem bolj pekoče hrane.

BIO RDEČA PESA, 280g

Rezine rdeče pese, vložene v kisu, so naš jedilnik že od nekdaj bogatile z vitamini, svežino in prijetnim okusom. Nedvomno je rdeča pesa najbolj priljubljena v obliki solate, lepo se obnese tudi kot priloga, če ji dodamo žlico oljčnega ali bučnega olja, pa dobimo lahek in zdrav samostojni prigrizek, ki se še posebej prileže v vročih poletnih dneh. Prednost Naturetine bio rdeče pese pa je v tem, da je pridelana okolju prijazno, popolnoma brez pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov.

JAGODNA MARMELADA, 600g

Kozarec svežih jagod, pravkar obranih in z veliko mero skrbnosti, nežno predelanih v izvrstno domačo jagodno marmelado Natureta resnično ne sme manjkati v prav nobeni kuhinji. Odlično se poda tako v palačinke kot v številna druga peciva in sladice, resnično prileže pa se tudi na kosu svežega kruha, še posebno za zajtrk.

KORUZA, 3 X 200g

Mlada koruza je nepogrešljiva sestavina kvalitetnih solat, odlična je tudi v juhah, enolončnicah in omakah. Še posebej dobro se poda k solati s tuno in feta sirom.

GOVEJI GOLAŽ, 300g

Okusna tradicionalna jed, najpogosteje pripravljene iz govejega mesa. Privoščite si ga lahko s polento ali svežim kruhom, izvrsten pa je tudi s svaljki, cmoki ali testeninami. V vsakem primeru vas čaka okusno kosilo ali topla malica, za kar smo pri Natureti poskrbeli s preverjenim domačim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji in skrbno izbranim mesom.

RDEČI PESTO, 185g

Naturetin rdeči pesto v vašo kuhinjo prinaša izvrsten svež okus. Sestavljen je iz paradižnika, sušenega paradižnika in trdega sira. Preprost je za pripravo in ustvarjen za popolno sožitje z vsemi vrstami testenin. V majhni posodici nekaj žličk pesto omake pomešamo z vrelo vodo v kateri smo kuhali testenine. Na ta način se okus razvije do popolnosti. Namig uporabe: s pestom se lahko namaže kruhke in doda mozzarela. Prav tako ga lahko dodate k polenti, začinite kuhan krompir ali hladno testeninsko solato.

Nazaj na stran Zapeljite v kolesarsko sezono

Nazaj