Džemi Natureta
Spoznajte džeme Natureta z zmanjšano vsebnostjo sladkorjev.
Džem gozdni sadeži Natureta

Skrbno izbrano sadje, okusnost in nižja energijska vrednost so prednosti, ki opredeljujejo okus džema iz gozdnih sadežev. Pozabite na konzervanse, dodane arome, barvila in preostale dodatke ter doživite sadje v vsej njegovi pristnosti. Džemi Natureta so pripravljeni brez živalske želatine, zato so primerni tudi za vegetarijance.
Sočni kosi sadja, združeni v bogat okus sadnega namaza, so nepogrešljiva sestavina sodobne kuhinje. Lahko jih namažete na kruh ali dodate različnim pecivom in tortam.
Opisno ime
Ekstra džem z gozdnimi sadeži z zmanjšano energijsko vrednostjo
Prehranska/zdravstvena trditev
Zmanjšana energijska vrednost. Zmanjšana vsebnost sladkorjev za 30 % kot v običajnih sadnih ekstra džemih.
Prehranske prednosti izdelka
Ekstra džem z gozdnimi sadeži vsebuje 30 % manj sladkorja kot običajni sadni ekstra džemi in ima zmanjšano energijsko vrednsot. Vsebuje minimalno 45 g sadja na 100 g izdelka.
Džem jagoda

Opisno ime
Ekstra džem jagoda z zmanjšano energijsko vrednostjo
Prehranska/zdravstvena trditev
Zmanjšana energijska vrednost. Zmanjšana vsebnost sladkorjev za 30 % kot v običajnih sadnih ekstra džemih.
Prehranske prednosti izdelka
Ekstra džem jagoda vsebuje 30 % manj sladkorja kot običajni sadni ekstra džemi in ima zmanjšano energijsko vrednsot. Vsebuje minimalno 45 g sadja na 100 g izdelka.
TIRAMISU Z JAGODNIM DŽEMOM
500 g macsarponeja
3 jajca ali 6 rumenjakov
4 listi želatine
320 g jagodnega džema Natureta
3 dl vode
sok 1 limone
2 zavojčka babi piškotov (polovico velikega paketa)
Priprava:
Jajca z 1 žlico sladkorja s pomočjo elekričnega mešalnika stepemo v penasto maso, dodamo moscarpone in zmešamo. Liste želatine namočimo v hladni vodi. 5 žlic marmelade naložimo v ponev, jo segrejemo in dodamo ožeto želatino. Mešamo tako dolgo, da se raztopi in v to maso vmešamo eno tretjino moskarponejeve mase. Še enkrat dobro premešamo in dobljeno jagodno maso stresemo v preostanek moskarponejeve mase. Tako dobimo kremo. Vodo in limonin sok zmešamo ter v limonado na hitro pomočimo vsak piškot posebej. Pazimo, da obrnemo res na hitro, da se ne napije preveč tekočine in nam ne razpade med prsti. Piškote polagamo enega do drugega na pladenj. Prelijemo s polovico kreme in prekrijemo z novo vrsto omočenih piškotov. Te prekrijemo s preostalo kremo, jo enakomerno razporedimo in postavimo v hladilnik vsaj za nekaj ur, še bolje čez noč.
Poiščite džeme Natureta v spletni trgovini
VečSi tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.
Prijavite se