Džemi Natureta

Spoznajte džeme Natureta z zmanjšano vsebnostjo sladkorjev.

Džem gozdni sadeži Natureta

Banner MZ GZS izdelki 720x400px 2021 0113

Skrbno izbrano sadje, okusnost in nižja energijska vrednost so prednosti, ki opredeljujejo okus džema iz gozdnih sadežev. Pozabite na konzervanse, dodane arome, barvila in preostale dodatke ter doživite sadje v vsej njegovi pristnosti. Džemi Natureta so pripravljeni brez živalske želatine, zato so primerni tudi za vegetarijance.

Sočni kosi sadja, združeni v bogat okus sadnega namaza, so nepogrešljiva sestavina sodobne kuhinje. Lahko jih namažete na kruh ali dodate različnim pecivom in tortam.

Opisno ime

Ekstra džem z gozdnimi sadeži z zmanjšano energijsko vrednostjo

Prehranska/zdravstvena trditev

Zmanjšana energijska vrednost. Zmanjšana vsebnost sladkorjev za 30 % kot v običajnih sadnih ekstra džemih.

Prehranske prednosti izdelka

Ekstra džem z gozdnimi sadeži vsebuje 30 % manj sladkorja kot običajni sadni ekstra džemi in ima zmanjšano energijsko vrednsot. Vsebuje minimalno 45 g sadja na 100 g izdelka.

Džem jagoda

Banner MZ GZS izdelki 720x400px 2021 0111

Opisno ime

Ekstra džem jagoda z zmanjšano energijsko vrednostjo

Prehranska/zdravstvena trditev

Zmanjšana energijska vrednost. Zmanjšana vsebnost sladkorjev za 30 % kot v običajnih sadnih ekstra džemih.

Prehranske prednosti izdelka

Ekstra džem jagoda vsebuje 30 % manj sladkorja kot običajni sadni ekstra džemi in ima zmanjšano energijsko vrednsot. Vsebuje minimalno 45 g sadja na 100 g izdelka.

TIRAMISU Z JAGODNIM DŽEMOM

500 g macsarponeja
3 jajca ali 6 rumenjakov
4 listi želatine
320 g jagodnega džema Natureta
3 dl vode
sok 1 limone
2 zavojčka babi piškotov (polovico velikega paketa)

Priprava:
Jajca z 1 žlico sladkorja s pomočjo elekričnega mešalnika stepemo v penasto maso, dodamo moscarpone in zmešamo. Liste želatine namočimo v hladni vodi. 5 žlic marmelade naložimo v ponev, jo segrejemo in dodamo ožeto želatino. Mešamo tako dolgo, da se raztopi in v to maso vmešamo eno tretjino moskarponejeve mase. Še enkrat dobro premešamo in dobljeno jagodno maso stresemo v preostanek moskarponejeve mase. Tako dobimo kremo. Vodo in limonin sok zmešamo ter v limonado na hitro pomočimo vsak piškot posebej. Pazimo, da obrnemo res na hitro, da se ne napije preveč tekočine in nam ne razpade med prsti. Piškote polagamo enega do drugega na pladenj. Prelijemo s polovico kreme in prekrijemo z novo vrsto omočenih piškotov. Te prekrijemo s preostalo kremo, jo enakomerno razporedimo in postavimo v hladilnik vsaj za nekaj ur, še bolje čez noč.

Poiščite džeme Natureta v spletni trgovini 

Več

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se