Duel

Pustite se razvajati z mehčalci Duel, ki vas bodo navdušili s svežino in mehkovo, v katero ovijejo vaša oblačila. Izbirate lahko med paleto izjemnih vonjev. Na voljo pa je tudi mehčalec za občutljivo otroško kožo. 

Poiščite mehčalce Duel v spletni trgovini.

Več
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202030
Mehčalec DUEL Soft Green
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202031
Mehčalec Duel Soft Lotus

DUEL SOFT LOTUS

Na trgu, kjer prevladujejo mehčalci modre barve in klasičnih vojev, Duel dosega največjo prodajo z rumenim mehčalcem navdahnjenim z Orientom. Gre za izredno priljubljen mehčalec DUEL z vonjem Soft Lotus. Popolna kombinacija vonja potonike in plemenitega mošusa zagotavlja vašemu perilu svežino in eleganco.

DUEL BABY CARE

V nizu izdelkov blagovne znamke DUEL posebej izstopa Baby Care formula brez alergenov, posebej izdelana za občutljivo kožo. Njena sestava osvežuje tkanino in poskrbi za posebej mehko perilo. Nežen vonj po otroškem pudru je kombinacija aldehidno - cvetličnih not, ki so ovite in dopolnjene z vaniljo in cedrovino.

DUEL SOFT GREEN

Mehčalec DUEL Soft Green vsebuje inkapsuliran parfum in predstavlja proizvod najnovejše generacije izdelkov. Njegove tehnološke značilnosti in zmogljivosti zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike. Formula z inkapsuliranim vonjem je obenem oplemenitena s silikonom, ki naredi tkanino še mehkejšo in ji daje polnost ter bogat občutek pri dotiku. DUEL Soft Green zagotavlja vašemu perilu dolgotrajen prijeten vonj, ki se ob nošenju še dodatno aktivira. DUEL Soft Green predstavlja kombinacijo vonjev zelenega jabolka, bergamota, bršljana, jasmina in cedrovine. Popolna kombinacija inkapsuliranega vonja ter svežine zelenega jabolka daje opranemu perilu dolgotrajno svežino.

MIDNIGHT PASSION

DUEL Midnight Passion – mehčalec s parfumom. Novi DUEL Midnight Passion je intenziven, svež, zabaven in dolgotrajen!

Parfumski vonj zanj je razvit in proizveden v Franciji. Intenzivnost vonja pripada sveži mešanici vonjev jabolk in mete, okrepljene in zaokrožene z evkaliptusom.

Mehčalec DUEL Midnight Passion vsebuje inkapsuliran vonj. Formulacija mehčalca Duel Midnight Passion je oplemenitena s silikonom, ki zagotavlja mehkobo tkanin, olajšuje likanje, daje polnost in bogat občutek na dotik.

Z nakupom teh izdelkov sodelujte v nagradni igri Znamke zbiraj in nagrado pod premazom aktiviraj! 

Več

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se