Duel

Mehčalci Duel za žametno mehkobo in osvežujoč vonj vašega perila.

Poiščite izdelke Duel v spletni trgovini

Več

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2815

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2816

Mehčalec Duel Like a diamond

Vonj novega mehčalca DUEL Like Diamond je intenziven, sladek in hkrati svež, razkošen in dolgotrajen. Inkapsuliran vonj, ki dolgo ostane na suhi tkanini in se postopoma sprošča, popestri bogato dišečo noto in daje dolgotrajen vonj.

Parfum za nov mehčalec je bil izdelan v Franciji. Intenzivnost je sveža dišeča mešanica citrusov in mete, okrepljena z vonjem vrtnice in zaokrožena z močjo lesne note in mošusa v osnovi. Formulacija novega mehčalca DUEL Like Diamond v svoji sestavi vsebuje silikon, funkcionalni dodatek, ki prispeva k boljši mehkobi tkanine, olajša likanje, daje polnost in bogat občutek dotika. V sinergiji z intenzivnim in dolgotrajnim vonjem dobimo učinke, ki jih pričakujemo od vrhunskih parfumiranih mehčalcev. Vrhunski parfumirani mehčalec tkanin, ki premika meje - DUEL Like a Diamond.

Mehčalec Duel Soft lotus

Mehčalec za perilo DUEL SOFT LOTUS je vodilni izdelek v kategoriji na slovenskem trgu. Krasi ga njegov izvirni orientalski vonj, ki s popolno mešanico potonike in plemenitega mošusa izžareva eleganco in svežino vašega perila. Perilu zagotavlja mehkobo, prijeten vonj, oljaša likanje in deluje antistatično.

Mehčalec Duel Baby care

Mehčalec Duel Baby Care je dermatološko testiran in potrjeno ne povzroča draženja občutljive kože dojenčkov. Z njegovo uporabo bo vaše perilo neverjetno mehko, hkrati pa mu bo mehčalec zagotovil nežen ter obstojen vonj, ki je v skladu z IFRA standardom. Njegova sestava ne vsebuje potencialnih alergenov.

Poleg zagotavljanja dolgotrajne svežine mehčalec deluje antistatično in olajšuje likanje perila.

Detergent Duel soft lotus

Pralni prašek Duel Soft Lotus z očarljivim vonjem je primeren za ročno in strojno pranje perila. Odlično opere perilo tudi pri nižjih temperaturah pranja. Učinkovit je pri odstranjevanju madežev in beljenju perila, na oblačilih pa pusti čudovit svež vonj.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več