Duel in San Carlo

Mehčalci Duel bo poskrbel za žametno mehkobo in osvežujoč vonj vašega perila. Čips San Carlo pa za nepozabne trenutke ob zobanju teha slastnega slanega prigrizka.

Poiščite izdelke Duel in San Carlo v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 1744

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 1745

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 1746

Mehčalec Duel Love actually

Formulacija novega mehčalca DUEL Love Actually vsebuje silikon, funkcionalni dodatek, ki prispeva k boljši mehkobi perila, olajša likanje, daje polnost in bogat občutek dotika. V sinergiji z vonjem, ki je intenziven in dolgotrajen, dobimo učinke, ki jih pričakujemo od vrhunskih mehčalcev. Vonj novega mehčalca DUEL Love Actually je svež in hkrati sladek, cvetno-saden vonj z dolgotrajnimi učinki svežine. Intenzivnost pripada vonju citrusa, okrepljena je z vonjem poprove mete, vrtnice in lotusa, ki je zaokrožena z močjo vonja jantarja in mošusa v bazi, ter osvežena s sadnim vonjem breskve.

Mehčalec Duel Like a diamond

Vonj novega mehčalca DUEL Like a Diamond je intenziven, sladek in hkrati svež, razkošen in dolgo obstojen. Inkapsulirana dišava, ki dolgo ostane na suhi tkanini in se postopoma sprošča, poživi bogato dišavno noto in daje dolgotrajen vonj perilu.
Parfum za nov mehčalec je bil proizveden v Franciji. Intenzivnost pripada sveži dišeči mešanici citrusov in mete, okrepljena z vonjem vrtnice in zaokrožena z močjo lesnih not in mošusa v bazi. Vrhunski odišavljeni mehčalec, ki premika meje - DUEL Like a Diamond.

Čips San Carlo klasični in rebrasti

Zgodovina San Carla je velika zgodba o uspehu italijanske družinske družbe. Ko ugriznete v čips San Carlo, ugriznete v veliko italijansko zgodbo. Zgodba o več kot 80 letih strasti in inovativnosti. Vse se je začelo z odprtjem »rotisserie« San Carlo v središču Milana. V samo nekaj letih je San Carlo postal znan po vsem mestu, zahvaljujoč temu, kar je specialiteta podjetja: »hrustljavi krompir«.
Odličen italijanski okus – z Vami že od leta 1936.

  Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 1742

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več