Droga

Nepogrešljiva klasika - trojec delikatesnih kumaric, vložene paprike in rdeče pese enostavno mora biti del vsake ozimnice. Droga in njeni izdelki so prava izbira za ozimnico.  

Poiščite izdelke Droga v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 92

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 93

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 9

DELIKATESNE KUMARICE DROGA

Kumarice zasluženo slovijo kot čarobno pomlajevalne bučnice. V svetu kumaric velja preprosto pravilo – manjši kot si, bolj si zaželen. In tudi, ko si zrel, si lahko še vedno zelen. Ustrezno prebrane in vložene kisle kumarice Droga imajo osvežilen okus, nizko energijsko vrednost ter bogastvo vlaknin in mineralov. V Drogi skrbno gojimo vse te vrtne skrivnosti, vlagamo žlahtne kumarične vrste, kot sta na primer levina in kornišon ter radi poskrbimo za različne okuse. Prav zato vlagamo slastne delikatesne kumarice, ki so manjše velikosti in izredno hrustljave. Najboljše in skrbno prebrane kumare vlagamo toplotno obdelane, zato obdržijo večino naravne hranilne vrednosti dalj časa. Kumarice Droga – pripravljene z ljubeznijo.

PAPRIKA FILETI DROGA

Pravijo, da je izbira pravih paprik lahko težka, a v Drogi smo ji kos. Zelene paprike predvsem polepšajo solatni krožnik, rumene so odlične polnjene, za vlaganje pa so kraljice prav rumene in rdeče paprike. Zrele paprike so med vsemi vrtninami najbogatejše z vitaminom C. Njihovi kartenoidi – rumena, oranžna in rdeča barvila se v telesu pretvorijo v vitamin A. V Drogi pod pokrovčke naših kozarcev poleg paprik sort babura vlagamo tudi žlahtne paradižnikove paprike. Žlahtnost pa ne potrebuje umetnih konzervansov. Paprika Droga – pripravljena z ljubeznijo.

RDEČA PESA

Rdeča pesa je zaradi betacianina pravzaprav vijolična. Lahko jo pijemo ali jemo. Ustrezno vložena obdrži velik del svojega rudninskega bogastva, od magnezija, mangana, selena, kalcija do železa in joda, celo leto. Vse mineralne dragocenosti vložene rdeče pese Droga ob podpori barvil, kot sta betacianin, betaksantin in drugih sestavin spodbujajo izločanje strupenih snovi in imajo koristen antioksidativni učinek. Naše veselje je ta zaklad ujeti pod pokrovčke v kozarce in zdravje deliti z vami. Rdeča pesa Droga – pripravljena z ljubeznijo.

Obiščite Pravljično vasico

Na Pravljično vasico