Droga

Nepogrešljiva klasika - trojec delikatesnih kumaric, vložene paprike in rdeče pese enostavno mora biti del vsake ozimnice. Droga in njeni izdelki so prava izbira za ozimnico.  

Poiščite izdelke Droga in Bonduelle v spletni trgovini

V spletno trgovino

DROGA rdeča pesa (670 g)
Osvežilna vložena rdeča pesa je idealna za hitro pripravo okusne solate, ki se odlično poda predvsem k testeninam z mesom. Seveda je tudi dober dodatek h kakšni drugi solati, tako za popestritev okusa, kot tudi samega pisanega izgleda solate.

DROGA mešana solata (620 g)
Raznolika zelenjava v mešani solati Droga združuje okus po »domačem« in je obogatena s hranili vseh sestavin – zelja, kumaric, paprike, korenja in čebule. Ste vedeli, da se v njej skriva kar 5 vrst zelenjave in da kar dve tretjini njenih surovin pridelajo slovenski kmetje? Ja, mešana solata je res kraljica Droginih izdelkov!

DROGA delikatesne kumarice (680 g)
Manjše, hrustljave kumarice z dodatkom semena gorčice in zrna črnega popra so odlične za večja druženja, kot so pikniki s prijatelji ali s širšo družino. V svetu kumaric velja preprosto pravilo – manjši kot si, bolj si zaželen. In tudi, ko si zrel, si lahko še vedno zelen.

DROGA kumarice v kisu (670 g)
Kumarice v kisu so kumarice številnih možnosti uporabe. Cele se izvrstno podajo k narezkom, prerezane po dolžini pa so odlične za v sendvič ali položene na kruh, katerega predhodno namažemo z zaseko.

DROGA kislo zelje (660 g)
Kislo zelje ne sme manjkati v ozimnici vsake domače kuhinje. Še posebej toplo nas pogreje v hladnih zimskih dneh. Pripravite ga lahko kot segedin golaž s polento ali kot joto. Lahko ga tudi dušite ali zapečete.