Dorina

Do nalepk Vivo z nakupom Dorine

 

Zbirajte nalepke Vivo z nakupom izdelkov izbranih dobaviteljev in med 3. 9. in 31. 12. 2020 prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch ter izdelke Blomus.

Okoli dvajset okusov čokolad Dorina je resničen izziv za sladokusce in trenutek sreče za vse tiste, ki stežka ujamejo nekaj časa za vsakodnevno uživanje in sprostitev.

Več o čokoladah Dorina si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 22
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 24
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 27

Ko je iz KRAŠA pred več kot sto leti po ulicah Zagreba zavel vonj po čokoladi, je bil to vonj prvih čokolad v tem delu Evrope in med prvimi na svetu. Vrhunske Kraševe čokolade so bile vedno sinonim za kakovost, ki ji je treba zaupati, novo ime in novo vizualno identiteto pa so dobile že leta 1996 s predstavitvijo Dorine. Ta čokolada je večkrat nagrajena z različnimi priznanji potrošnikov in vsako leto znova potrjuje svojo kakovost in upravičuje zaupanje.

Dorina Mousse 95G/270g

Mlečna čokolada s čokoladnim mousse nadevom. Penasta tekstura, fina topljivost, polnost in bogastvo okusa naredijo to čokoladno poslastico kot pravi kremasti užitek.

Dorina mlečna čokolada 80G/220g

Nežno topljiva kombinacija mleka in kakava. Mlečna čokolada Dorina ima posebno teksturo zaradi pravega razmerja mleka in izbranih kakavovih zrn.

Dorina z rižem 75G/220g

Mlečna čokolada z rižem. Polna okusnih koščkov riža, prelitih z vrhunsko kraševo mlečno čokolado bodo s svojo nenavadno kombinacijo topljivosti in hrustljavosti, navdušili še tako zahtevne gurmane.

Dorina noisette 80g/220g

Mlečna čokolada z lešnikovo kremo.

Dorina Double Choco 100g

Mlečna čokolada s čokoladnim nadevom. Fina tekstura, topljivost, polnost in bogastvo okusa naredijo to čokoladno poslastico kot pravi kremasti užitek.

Dorina Cocolada 98g

Mlečna čokolada s kokosovim polnilom. Fina tekstura, topljivost, polnost in bogastvo okusa naredijo to čokoladno poslastico kot pravi kremasti užitek.

Dorina Ledena 100g

Temna čokolada z ledenim polnilom s 50-odstotno vsebnostjo kakava, obogatena z okusno mentolovo kremo, je prava eksplozija sladke osvežitve.

Dorina Jaffa 100g

Temna čokolada z Jaffa polnilom z 48-odstotno vsebnostjo kakava edinstvenega okusa in recepture. Okusen mehak biskvit in pomarančni žele v temni čokoladi je hkrati osvežujoča in sladka poslastica.

Dorina lešnik 100g/220g

Mlečna čokolada s celimi lešniki. Celi lešniki kontroliranega porekla s posebno aromo, okusom in teksturo, so potopljeni v mlečno čokolado Dorina z 31-odstotno vsebnostjo kakava.

Dorina Jadro 100g (NOVA EMBALAŽA)

Mlečna čokolada z edinstvenim mlečnim polnilom in prepoznavno Jadro napolitanko.

Dorina napolitanka 100g (NOVA EMBALAŽA)

Čokolada Dorina Napolitanka je mešanica fine mlečne čokolade in znamenite Kraševe Napolitanke. Popolnost okusov mlečne čokolade z mlečnim nadevom in hrustljavimi vaflji.

Dorina Domačica 105g NOVO

Temna in mlečna čokolada s temnim čokoladnim polnilom in keksi Domačica je inovativna mešanica različnih vrst čokolade in legendarnih Kraševih keksov Domačica.

Dorina Domaćica temna 105g/300g

Polnjena temna čokolada s topljivo temno čokoladno kremo in temnimi keksi s kakavom v prahu.

Dorina Domaćica Original 300g

Kombinacija temne in mlečne čokolade s temnim čokoladnim polnilom in Domačica keksi.

Dorina Domaćica z malino 100g

Polnjena bela čokolada s topljivo belo kremo, v katero so dodani aroma maline, koščki posušenih malin ter keksi.

Dorina Speculaas 105g/300g

Polnjena mlečna čokolada z topljivo belo mlečno kremo in keksom, ki vsebuje mešanico začimb: cimet, klinček, muškatni orešček, ingver, piment, koriander in kardamom.

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo

Več o programu zbiranja nalepk

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se