Delamaris

Delamaris že od leta 1879 ohranja tradicijo proizvodnje ribjih pripravljenih jedi visoke kakovosti. Podjetje sledi visokim kakovostnim zahtevam, kulinaričnim trendom in spremembam v sodobnem življenjskem slogu potrošnikov.

Poiščite izdelke Delamaris v spletni trgovini!

V spletno trgovino
3838929620019 Delamaris ribja solata MEXICANA high res
3838929620033 Delamaris ribja solata LOSOS high res

Na voljo je pet novih ribjih solat Delamaris: Tuna Garden, Tuna Mexicana, Tuna Active ter Losos Vital in Orada Mediterana. Na voljo so v priročni 170 g embalaži, z enostavnim 'easy peel' odpiranjem.

V Delamaris tuni Active kraljujejo bogati okusi naravnih sestavin. Ribja solata s tuno ter kvinojo, lečo, čičeriko, korenjem in bambusom je odlična izbira ob vsaki športni aktivnosti. Izbrane sestavine in posebna receptura navdušuje vse športnike in rekreativce.

Delamaris tuna Garden s fižolom in čičeriko je za vse, ki iščejo preverjene in znane okuse. Polnovreden obrok z veliko tune, belim in zelenim fižolom, korenjem, čičeriko in rdečo papriko popestrijo tudi črne olive, piko na i pa dodajo izbrane začimbe. Je sočen in odličen okus, ki vam bo všeč ob vsaki priložnosti.

Delamaris tuna Mexicana navdušuje vse, ki imajo radi pikantne okuse. Poleg izbranih kosov najboljše tune smo v ribjo solato dodali rdeči fižol, koruzo, rdečo papriko in korenje. To je odlična ideja za vsakdan – hitro malico v službi, na izletu ali kot priročen prigrizek doma.

Delamaris losos Vital je vrhunska ribja solata, ki prepriča vsakega gurmana. Je barvita in polnega okusa. Navdušila vas bo čvrsta riba in skrbno izbrana kombinacija zelenjave in stročnic. Lososa dopolnjujejo bulgur, čičerika, korenje, grah in paprika ter izbrane začimbe. Izdelek predstavlja naraven vir omega 3 maščobnih kislin.

Delamaris orada Mediterana je odlična ribja specialiteta, vsebuje izbrane kose najboljše orade, rdeči riž in grah, črne olive, koruzo in praženo rdečo papriko. Orada v ribji solati je edinstven proizvod, ki preseneča s sočnostjo in odličnim okusom. To pripravljeno jed lahko užijemo za kosilo v službi, na poti ali doma kot lahko večerjo.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več