Delamaris

Delamaris že od leta 1879 ohranja tradicijo proizvodnje ribjih pripravljenih jedi visoke kakovosti. Podjetje sledi visokim kakovostnim zahtevam, kulinaričnim trendom in spremembam v sodobnem življenjskem slogu potrošnikov.

Poiščite izdelke Delamaris v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Visoko avtomatizirana proizvodnja in skrbno nadzorovan proces kontrole zagotavljata vrhunsko kakovost. Dobrote Delamaris so izdelane zgolj iz naravnih sestavin, so hranljive in odličnega okusa.

Izdelki so brez konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil, emulgatorjev in ostalih aditivov.

S sloganom »Odlična riba vedno pri roki!« želimo poudariti raznolike možnosti uporabe izdelkov Delamaris.

V odličnih izdelkih Delamaris lahko poiščete navdih za svoje kulinarične dogodivščine, za družinsko kosilo, za romantično večerjo na vrtu, slasten prigrizek ob delu ali na poti.

Turistična pašteta

Legendarna Turistična pašteta s svojo značilno rdečkasto barvo navdušuje različne generacije že več kot 40 let. Narejena je izključno iz skuše, ki je bogata z omega 3 maščobnimi kislinami ter dodanega korenja in paradižnika. Njen tipičen in bogat okus nas ponese v otroštvo ali spomni na zadnje počitniške dni.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0712

Izola Brand

Priljubljen Izola Brand je izredno sočen, saj je pripravljen iz dveh cmokov, ki sta pripravljena iz očiščene mlete ribe skuše in omake, ter z dodatkom sedmih vrst zelenjave in paradižnikove omake.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 079

Weekened

Tradicionalni Weekend je priljubljena jed iz najboljših kosov ribe skuše s sedmimi vrstami zelenjave in s paradižnikovo omako.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0711

Skuša Picnic

Picnic je prepoznaven po belem fižolu, ki popestri okus ribe skuše, dodane so kumarice in paradižnikova omaka.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0710

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe z noži!

Več