Darilna kartica

Darilna kartica Mercator je praktično darilo, ki bo obdarovancu zagotovo polepšalo marsikateri nakupovalni trenutek. Darilna kartica je tudi lepo darilo, saj jo podarite skupaj z nosilcem v motivu izbrane kartice, v katerega vpišete posebno posvetilo. Polepšajte si vaše praznike s podarjanjem darilne kartice Mercator.

mercator kartice324 324

Na darilni kartici Mercator je najnižja vrednost polnjenja darila 10 EUR, najvišja pa 3.000 EUR. Darilna kartica je aktivirana in veljavna, ko jo prvič napolnite s poljubno vrednostjo darila in veljavna eno leto od datuma prve polnitve. V obdobju veljavnosti je možno darilno kartico tudi večkrat polniti.

Uporaba darilne kartice je enakovredna ostalim plačilnim sredstvom: s kartico na blagajni plačate nakup izbranega blaga ali storitve.

Podatke o stanju in veljavnosti vaše kartice lahko kadarkoli preverite na blagajnah trgovin Mercator, kjer je mogoče plačevati z darilno kartico Mercator.

Informacije o darilni kartici Mercator lahko vedno dobite na številki Kontaktnega centra Mercator 080 2080 (pri tem je potrebno navesti identifikacijsko številko kartice, ki je napisana na zadnji strani kartice).

Popolno darilo

Darilno kartico lahko kupite na vseh prodajnih mestih Mercatorja in M Tehnike. Izbirate med več vnaprej pripravljenimi motivi. Za nakupe pa jo lahko uporabite na zgoraj navedenih prodajnih mestih ter v izbranih franšiznih prodajalnah označenih z nalepko.

Darilna kartica za poslovne partnerje

Za nakup darilnih kartic Mercator nam na elektronski naslov darilnakartica@mercator.si sporočite vaše osnovne podatke:

  • davčno številko podjetja
  • naslov podjetja
  • število želenih kartic
  • vrednost polnitve posamezne kartice
  • datum aktivacije kartice
  • način prevzema (osebno ali po pošti)

Javili se vam bomo s povratno ponudbo pripravljeno prav za vas. Darilne kartice prejmete 3-5 delovnih dni od prejetega naročila.

Pika kartica in Darilna kartica Mercator

  • Pri polnjenju darilne kartice Mercator ne prejmete bonitetnih pik na Pika kartico.
  • Polnjenje darilne kartice ni dovoljeno z unovčenjem zbranih bonitetnih pik na Pika kartici. Unovčenje pik ni plačilno sredstvo, ampak predstavlja popust pri nakupu blaga oziroma storitve.
  • Pri plačilu nakupa blaga ali storitev z darilno kartico Mercator in predložitvi Pika kartice kupec prejme bonitetne pike.

Vrednostna kartica

Darilna kartica je lahko izdana tudi kot vrednostna kartica, za katero veljajo enaka splošna določila in pravila uporabe kot za darilno kartico.

Splošna določila poslovanja z darilno kartico Mercator

Oglejte si Splošna določila poslovanja z darilno kartico Mercator!