Dana

Ponudba je del projekta: Mali šef.

100% naravni sokovi Dana vsebujejo povprečno 80 % vode. Tudi, ko pijete 100% sok, je njegova glavna sestavina voda. Zato je izjemno pomembno, kakšno vodo vsebujejo. Vsi Danini sadni sokovi vsebujejo naravno mineralno vodo Dana.

Dana 100% sok ananas, 1 liter

Ananasov sok odlikuje izjemen okus ananasa, saj je sok narejen iz prvovrstnega zgoščenega ananasovega soka.

Dana 100% sok rdeče sadje,1 liter

Glavne sestavine v 100% soku rdečega sadja so: sadni sok iz jabolka, grozdja, črnega ribeza, aronije, višnje, maline, borovnice in granatnega jabolka iz zgoščenih sokov. Harmonija sadnih sokov iz več vrst sadja se poveže v nepozaben okusu sadnega soka iz rdečega sadja.

Dana 100% sok pomaranča, 1 liter

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0826

Pomaranča je sinonim za svežino in njen sladko kisel okus se lepo izraža v 100 % pomarančnem soku Dana.

DANA LIMONADE

Prednost klasičnega okusa limonade je, da je narejena iz soka limone in ne iz koncentriranega soka limone. Za letošnje poletje smo pripravili dva nova, osvežujoča okusa - limonado z okusom limone in rdečega sadja ter limonado z okusom limone in grenivke. Dodatek limonine pulpe daje popolno doživetje v vseh treh okusih. Koristi za kupca so: nizka energijska vrednost, nizka vsebnost sladkorjev, brez konzervansov, brez umetnih sladil, naravne sestavine, dodatek limonine pulpe, nova, okolju prijazna embalaža (84 % rastlinskih materialov, tudi pokrovček; primerna za reciklažo). Limonada je primerna za pripravo brezalkoholnih koktajlov.

Dana limonada NFC,1 liter

Dana limonado classic je narejena iz soka limone z dodano limonino pulpo in naravnim izvlečkom mete. Je nizke energijske vrednosti, ima znižano vrednost sladkorja (30 % manj sladkorja), je brez konzervansov in umetnih sladil. Polnjena je v novo, okolju prijazno embalažo (84 % rastlinskih materialov, tudi pokrovček; primerna za reciklažo).

NOVO - Dana limonada grenivka, 1 liter

Limonada z okusom limone in rdečega sadja je novost letošnjega poletja. Njene prednosti so v osvežilnem okusu, dodatno polnost okusu daje limonina pulpa. Je izdelek nizke energijske vrednosti, vsebnosti sladkorja je nizka, je brez konzervansov, umetnih sladil in vsebuje smo naravne sestavine.

DANA VITAMIN PIJAČE

DANA VITAMIN je pijača, ki združuje koristi Dana naravno mineralne vode in vitaminov. Pripomore k izboljšanju splošnega počutja, saj pijača vsebuje NIZKO VSEBNOST KALORIJ in skoraj pokrije DNEVNE POTREBE po vitaminih. Polnjena je v tetra pak embalažo, ki DODATNO ŠČITI VITAMINE PRED SVETLOBO. Je BREZ DODANIH KONZERVANSOV in na voljo v štirih različnih okusih: IMMUNO, DETOX, ACTIVE & FIT, ENERGY.

Dana Vitamin Immuno, 0,75 litra

IMMUNO je kombinacija okusa pomaranče in breskve, vsebuje cink, vitamin B7 in C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.861632 Dana vitamin acitive 0,75l

Dana Vitamin Active & Fit, 0,75 litra

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0830

ACTIVE & FIT ima okus manga, kombinacija vitaminov C in B kompleksa pa prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Dana Vitamin Detox, 0,75 litra

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0829

DETOX je osvežilnega okusa limone in mete, ter vsebuje kombinacijo vitaminov B3, E in C, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

Dana Vitamin Energy, 0,75 litra

ENERGY ima okus rdeče grenivke, vsebuje naravni izvleček hmelja in guarano, ki je naravni vir kofeina. Kombinacija vitaminov B prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

DANA VITAMIN SIRUP

DANA VITAMIN sirupi se ločijo od običajnih sirupov po tem, da se lahko z mešanjem sirupa in vode ustvari pijačo s funkcionalnimi komponentami - vitamini, kar prispeva k ohranjanju ali izboljšanju fizioloških stanj uporabnika (v skladu z zdravstveno trditvijo). Zato se izdelek priporoča kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Koristi za kupca so: osvežilen okus, sami si lahko pripravijo vitaminsko bogato pijačo, vsebuje samo naravne arome, ne vsebuje umetnih sladil, barvil, so brez konzervansov, izlivka omogoča točenje brez pocejanja in izbrana etiketa dodatno ščiti vitamine v sirupu pred zunanjimi vplivi.

NOVO - DANA SIRUP VITAMIN LIMONA, META, 0,7 litra

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0827

DANA VITAMIN sirup z okusom limone in mete. Z litrom končnega izdelka (4 porcije: mešalno razmerje 1:7) se pokrije dnevni priporočeni vnos vitaminov C, E in niacina (B3), ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

NOVO - DANA SIRUP VITAMIN RDEČA GRENIVKA, 0,7 litra

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0828

DANA VITAMIN sirup z okusom rdeče grenivke in guarane. Z litrom končnega izdelka (4 porcije: mešalno razmerje 1:7) se pokrije dnevni priporočeni vnos vitaminov niacin (B3), pantotenska kislina (B5), B6 in B12, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Poiščite izdelke Dana v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več