Colgate in Palmolive

Colgate in Palmaolive sta znamki, ki jih pozna vsak. Za lep nasmeh in prijetno ustno higieno ter dičešo nego telesa.

Poiščite izdelke Colgate in Palmolive v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki12

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki13

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki16

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki15

ZOBNA ŠČETKA SLIM SOFT ADVANCED 2-PACK

Ultra mehka zobna ščetka Slim soft Advanced. Njene ščetine nežno dosežejo globoko v dlesni in temeljito očistijo zobne obloge med zobmi. Zobozdravniki priporočajo menjavo zobne ščetke vsake 3 mesece.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki14

ZOBNA KREMA MAX FRESH BLUE 100 ML

Ohranite svež nasmeh s hladilno kristalno zobno kremo Colgate Max Fresh. Zobna krema z dodanimi hladilnimi kristali za svež zadah, ki se med ščetkanjem raztopijo in prinašajo povsem novo razsežnost svežine.

ZOBNA KREMA MAX WHITE ULTRA AC.FOAM 50 ML

Učinkovitost ki jo lahko vidite. Bolj beli zobje samo v 3 dneh. Poleg tega vsebuje tudi inovativno formulo, ki dolgo časa skrbi za zaščito ustne votline in izjemno svež dah. Sestavine zobne paste Colgate Max White Ultra so izbrane tako, da ne poškodujejo sklenine, kar zmanjša tveganje za oslabitev zobne strukture in pojav kariesa.

GEL ZA PRHANJE MLEČNI PROTEINI 250 ML

Gel za prhanje Palmolive Mild & Sensitive mleko za prhanje je obogateno z 100% naravnim mlekom. Njegova nežna formula pomaga negovati vašo občutljivo kožo ter jo pušča navlaženo in mehko.

GEL ZA PRHANJE NATUR OLIVA 250 ML

Gel za prhanje Palmolive Olive & Milk vsebuje vlažilno mleko in 100% naravne izvlečke olive. Njegova žametna formula pomaga negovati vašo kožo. Dermatološko preizkušeno.