Chio, ültje in Kelly's

Prigrizki za vse priložnosti.

Poiščite izdelke Chio, ültje in Kelly's v spletni trgovini

V spletno trgovino

ültje študentska hrana

Mešanica praženih arašidov, indijskih oreščkov in mandeljnov z izbranimi rozinami, ni le mamljiva za oči, temveč ob odličnem okusu izbran užitek za brbončice. Izvrstno medsebojno uravnotežena mešanica vrhunskih sestavin je pester prigrizek med obroki in idealen vnos dodatne energije za vsako priložnost. Študentska hrana, original je bogata z vitaminoma B1 in E, magnezijem in fosforjem, z visoko vsebnostjo vlaknin.

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del61

Kelly's

Kako si lahko popestrimo mrzle zimske večere? Najlažje z ogledom dobrega filma. Pri tem seveda ne sme manjkati okusna pokovka, ki si jo lahko pripravite sami. Postopek priprave je enostaven. Posebna vrsta koruze imenovana "butterly" v mikrovalovni pečici poči in tako nastane pokovka Kelly značilne oblike. Priprava vam bo vzela le nekaj minut, pokovka pa je sveža, okusna in prijetnega vonja.

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del63

Chio flips

Za Chio flips bi lahko rekli, da so to arašidi v preobleki. Priljubljen prigrizek pri mladih in starejših, lahkotne teksture, ki vas ne bo razočaral. Chio flipsi vsebuje 30 % manj soli kot običajni flips na našem tržišču. Sedaj je, poleg običajne velikosti vrečke, na voljo tudi novo pakiranje XXL, ki ga lahko odprete in postrežete v družbi.

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del62

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več