Boom Box

Boom Box je nova blagovna znamka ovsenih izdelkov, ki so v celoti rastlinskega izvora. Razvita je v sodelovanju s strokovnjaki za prehrano in vključuje zdelkov v kategorijah: granola, ovsena kaša, ovseni napitki in ovseni piškoti. Prva veganska blagovna znamka brez dodanega sladkorja, zaradi različnih kombinacij okusov pa je popolnoma okusna. Popolnoma okusni ovseni izdelki.

Poiščite izdelke Boom Box v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 213

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 215

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 216

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 217

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 220

Izbira Boom Box-a je odlična poteza! Izdelki Boom Box so 100 % zasnovani na rastlinskih sestavinah, med katerimi je glavni junak oves. Vsi si prizadevamo biti srečnejši in bolj zdravi. Boom Box je bil ustvarjen z mislijo na to - da z majhnimi koraki z uravnoteženo prehrano na osnovi ovsa začnemo uvajati spremembe, ki bodo izboljšale kakovost našega življenja.

Pozna jo cel svet, saj postaja vedno bolj priljubljen del vsakodnevnega zdravega jedilnika. V BoomBox različici ustreza vsem okusom, željam in življenjskim slogom.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 212

Je brez dodanih sladkorjev in popolnoma veganska. Bogat vir vitaminov, mineralov, vlaknin in antioksidantov.

Odlična kot del zdravega zajtrka ali pa kot vmesni obrok v dnevu.

Zdravi in prijetno kremasti napitki, odlični za ustvarjanje slastnih kombinacij z drugimi BoomBox izdelki.

Vse prednosti ovsenih dobrot v nadvse praktični izvedbi. Piškoti BoomBox so s teboj kjerkoli, kadarkoli, da preženejo lakoto in izpolnijo potrebe zdrave in kakovostne malice. Navadni ali z okusi, brez dodanih sladkorjev, brez umetnih arom.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki 218