Boom Box

Ponudba je del projekta: Pravljična vasica.

Boom Box je nova blagovna znamka ovsenih izdelkov, ki so v celoti rastlinskega izvora. Razvita je v sodelovanju s strokovnjaki za prehrano in vključuje skupaj 43 izdelkov v kategorijah: granola, ovsena kaša, ovseni napitki in ovseni piškoti. Boom Box je prva veganska blagovna znamka brez dodanega sladkorja, zaradi različnih kombinacij okusov pa je popolnoma okusna. Totalno ovseno!

Poiščite izdelke Boom Box v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del46

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del43

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del44

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del45

 

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del48

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17 drugi del49

NAPITKI

Mandelj

Boom Box BIO ovseni napitek z mandlji je 100% zasnovan na rastlinskih sestavinah ter združuje bogat okus mandljev s kremastim, organskim ovsenim napitkom. Oves vsebuje beta glukan, minerale in vlaknine, zato je odlična alternativna mleku, napitek pa bo izpolnil vašo željo po uravnoteženi prehrani na zelo okusen način. Brez dodanih sladkorjev in umetnih arom.

Kalcij

Boom Box BIO ovseni napitek je 100% zasnovan na rastlinskih sestavinah. Oves vsebuje beta glukan, minerale in vlaknine, zato je odlična alternativna mleku, napitek pa bo izpolnil vašo željo po uravnoteženi prehrani na zelo okusen način. Brez dodanih sladkorjev in umetnih arom.

Kokos

Boom Box BIO ovseni napitek s kokosom je 100% zasnovan na rastlinskih sestavinah ter združuje bogat okus kokosa s kremastim, organskim ovsenim napitkom. Oves vsebuje beta glukan, minerale in vlaknine, zato je odlična alternativna mleku, napitek pa bo izpolnil vašo željo po uravnoteženi prehrani na zelo okusen način. Brez dodanih sladkorjev in umetnih arom.

Lešnik

Boom Box BIO ovseni napitek z lešniki je 100% zasnovan na rastlinskih sestavinah ter združuje bogat okus lešnika s kremastim, organskim ovsenim napitkom. Oves vsebuje beta glukan, minerale in vlaknine, zato je odlična alternativna mleku, napitek pa bo izpolnil vašo željo po uravnoteženi prehrani na zelo okusen način. Brez dodanih sladkorjev in umetnih arom.

Barista

Profesionalni napitek BARISTA BIO je tu, da ustvari popoln okus tvoje kave! Iščeš še bolj kremasto teksturo ter nevtralen in nežen okus ovsa, vendar brez dodanega sladkorja? Profesionalni napitek BARISTA iz ovsa je natančno to.

GRANOLE

Boom Box ovsena granola kokos-mandelj-bela čokolada-vanilija

Sanjska hrustljava granola z mandlji, kokosom, vanilijo in belo čokolado nevarno povzorča cedenje slin. Kdo s tem tandemom okusov in tekstur sploh potebuje dodani sladkor in umetne arome?

Boom Box ovsena granola oreški

Staviš na oreščke, ker se tako radi bahajo, kako so polni dobrih maščob, vlaknin in proteinov? V tej mešanici se ponudi zbor lešnikov, indijskih oreščkov, mandljev in ameriških pekan orehov. Bogastvo oreščkov v visoko hranljivi kombinaciji, brez umetnih arom in brez dodanih sladkorjev.

Boom Box ovsena granola čokolada

Mešanica, ki zadovolji vsak okus, ovseno granolo dopolnjuje s hrustljavimi mandlji in temno čokolado, ki se ravno prav lahkotno dotakne tvoje potrebe po sladkem grehu. Hrustljava eksplozija okusov v ekstravagantni mešanici mandljev in čokolade, a čisto brez umetnih arom in dodanih sladkorjev. Najprej boš rekel 'mmmmm', potem pa 'booooom'!

Boom Box ovsena granola gozdni sadeži-kokos-mandelj

Tvoja divja narava hoče z vsakim grižljajem doživeti nekaj novega? Naj ti željo uresniči ta pisana mešanica gozdnih sadežev, eksotičnega kokosa in hrustljavih mandljev. Obožuješ osvežilni okus gozdnih sadežev? Hrustljava granola v tej divji kombinaciji poteši vse tvoje želje in to brez umetnih arom in dodanih sladkorjev.

Boom Box granola double čokolada

Kaj je boljše kot čokolada? Strinjali se boste z nami – dvojna čokolada. Ali kot hrustljav prigrizek ali pa z dodatkom Boom Box napitka je Boom Box ovsena granola z dvema vrstama čokolade idealen obrok na 100% rastlinski osnovi. Notri sta temna in bela čokolada, dodani sladkorji in umetne arome pa niso. Boom Box ovsena granola je ustvarjena za vse sladkosnede, in to brez dodanega sladkorja.

Boom Box ovsena granola high protein čokolada

Vnos beljakovin je pomemben, a še pomembneje je, da izberemo celovito beljakovino rastlinskega izvora. Ta se lažje prebavlja, poskrbi, da sit/a ostaneš dlje časa in si poln/a energije. 100 % rastlinske beljakovine v hrustljavi granoli s čokolado bodo odlična kombinacija - če treniraš, ali pa če samo iščeš beljakovinsko bogat in okusen obrok! Zate samo najboljše, brez dodanega sladkorja.

KAŠE

Boom Box ovsena kaša gozdni sadeži-mandelj

Živopisna mešanica zdravja in okusov – ni fitnes jedilnika, ki ne bi vseboval gozdnih sadežev, tu pa so dopolnjeni še s proteinsko bogatimi mandlji. Dodani so gozdni sadeži in mandlji. Veš, česa ni? Umetnih arom in dodanih sladkorjev! Ovsena kaša, ki je kot nalašč za sproščeno predajanje hedonizmu okusov.

Boom Box ovsena kaša čokolada-banana-lešnik

Lešniki nudijo poznan okus in so bogat vir vitaminov B in E, banana poskrbi za zdravo dozo kalija, koščki temne čokolade pa na tvoj obraz pritegnejo sladek nasmeh. Ko se v tej ovseni kaši srečajo čokolada, banana in lešnik, izginejo vsakršne potrebe po dodanih sladkorjih in umetnih aromah.

Boom Box ovsena kaša lešnik-čokolada

Tako kot sladica, samo bolje zate - fina čokolada z lešnikom - prefina čokoladna kaša razkriva najboljše od ovsa. Nič dodanega sladkorja in umetnih arom. Samo najboljša kombinacija okusov, ki si jo lahko zamisliš.

Boom Box ovsena kaša malina-vanilija

Prepoznaven okus maline v kombinaciji z vanilijo zagotavlja najbolj okusen boom antioksidantov in vlaknin v tvojem telesu. Ovsena kaša je tako sladka, da ni prostora za umetne arome in dodani sladkor!

Boom Box ovsena kaša kokos-čokolada

Kremasta ovsena kaša, v kateri ti kokos pričara tropsko eksotiko, čokolada pa velik nasmeh na obraz. Ta kombinacija izpolni vsako potrebo po sladkem, brez dodanega sladkorja.

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več