Boom Box

Boom Box nudi vse prednosti zdravega ovsa v raznolikih slastnih razvadah za vsak okus. Z veliko žlico zajemite raznolike okuse Boom Box ovsenih kaš, granol, keksov in ovsenih napitkov ki so 100 % rastlinski in 100 % slastni! Živijo oves! Adijo, dodani sladkor. 

Poiščite izdelke Boom Box v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 07

Boom Box ovsena granola z gozdnimi sadeži, kokosom in mandlji 

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 072

Boom Box ovsena kaša s čokolado, banano in lešniki

banner LD dobavitelji 720x400px 8

 Boom Box ovsena granola z oreščki

BOOM BOX OVSENA GRANOLA ČOKOLADA

Boom Box je ovsena granola s čokolado in mandlji zadovolji vsak okus. Granola je sestavljena iz praženih, hrustljavih grudic ovsa in drugih zrn, bogata je z vlakninami in dobrimi ogljikovimi hidrati. Mandlji in čokolada, brez umetnih arom in dodanega sladkorja? To ni samo mmmmm, to je boommmmm!

BOOM BOX OVSENA GRANOLA GOZDNI SADEŽI, KOKOS, MANDELJ

Boom Box ovsena granola z gozdnimi sadeži, kokosom in mandlji je 100% zasnovana na rastlinskih sestavinah, med katerimi je junak oves. Brez dodanega sladkorja in umetnih arom predstavlja idealno kombinacijo zdravja in okusa. Ta okusna kombinacija gozdnih sadežev, eksotičnega kokosa in hrustljavih mandljev je optimalen in enostaven prigrizek za pripravo, v katerem koli času dneva.

BOOM BOX OVSENA GRANOLA OREŠČKI

Boom Box ovsena granola z oreščki je polna dobrih maščobami, vlaknin in beljakovin. Granola je sestavljena iz praženih, hrustljavih grudic ovsa in drugih žit, v tej kombinaciji pa so tudi lešniki, indijski oreščki, mandlji in pekani. Brez umetnih arom in dodanega sladkorja. Samo lahek okus in bogastvo oreščkov v visoko hranljivi kombinaciji.

BOOM BOX OVSENA KAŠA ČOKOLADA, BANANA, LEŠNIK

Boom Box ovsena kaša s čokolado, banano in lešniki je 100% zasnovana na rastlinskih sestavinah, med katerimi je junak oves. Lešniki nudijo poznan okus in so bogati z vitamini B in E, banana poskrbi za zdrav odmerek kalija, koščki temne čokolade pa priskrbijo za sladek nasmeh na obrazu. Ko se v tej ovseni kaši srečajo čokolada, banana in lešnik, izginejo vsakršne potrebe po dodanih sladkorjih in umetnih aromah.

BOOM BOX OVSENA KAŠA GOZDNI SADEŽI, MANDELJ

Boom Box ovesna kaša z gozdnimi sadeži in mandlji je 100% zasnovana na rastlinskih sestavinah, med katerimi je junak oves. Dodani so gozdni sadeži in mandlji, brez umetnih arom in dodanih sladkorjev! Ovsena kaša, ki je kot nalašč za sproščeno predajanje hedonizmu okusov.

BOOM BOX OVSENA KAŠA JABOLKO, CIMET

Boom Boy ovsena kaša z jabolkom in cimetom je 100% osnova na rastlinskih sestavinah, med katerimi je oves junak. Okus jabolk v kombinaciji s cimetom prinaša slastne užitke, cimet pa blagodejno vpliva na raven sladkorja v krvi. Brez dodanega sladkorja in umetnih arom. Le najnežnejši spoj jabolka in cimeta, kot si ga lahko zamisliš.

BOOM BOX OVSENA KAŠA JAGODA, CHIA

Boom Boy ovsena kaša z jagodami in chia semeni temelji na 100% rastlinskih sestavinah, med katerimi je junak oves. Kombinacija jagod in chia semen je bogata z vlakninami, kalcijem in omega-3 maščobnimi kislinami, brez dodanih sladkorjev in umetnih arom. Nepogrešljiv okus vsem ljube jagode, v kombinaciji, ki jo moraš preizkusiti.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se