Barcaffe

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Kava Barcaffe je priljubljena izbira ljubiteljev tega dišečega napitka - izbirate lahko med klasično turško v prepoznavni rožnati embalaži, kavo v kapsulah ali pa si privoščite kremasti cappuccino. Pa še veliko več, kar vsak dan znova cenijo strastni kavoljubci.

Barcaffe Classic 100 g / Classic 375 g

Ta najbolj prepoznaven slovenski okus ima značilnosti najboljše turške kave: mikavno penico, omamen vonj in poln okus. Za lepši dan.

Privlačna embalaža ter široka ponudba različno velikih pakiranj omogočajo, da lahko vsakdo najde izdelek, ki mu najbolj ustreza.

V trgovino

Barcaffe Capuccino Classic

Kremast, penast nadvse vabljiv. To je Capuccino Classic, mlečno-kavni okus, ki ga poznate in se mu je težko upreti.

Popolna izbira za razvajanje sebe ali prijateljev.

Banner 720x720px 540px dobavitelji Barcaffe2

Barcaffe Capuccino Choco

Za nekoga sladka pregreha, za drugega vir energije, za nekoga tretjega pravi afrodiziak. A dejstvo je eno: vsakdo jo ima rad. Zato smo za vas ustvarili Capuccino Choco, kremasto čarovnijo, ki prinaša največji užitek.

Barcaffe Capuccino Caramel

Je pravi posladek za vse ljubitelje sladkega življenja. Kremasti kapučino, obogaten z aromo zapeljive karamele, bo osvojil vse vaše čute in trenutke užitka spremenil v vrhunsko zadovoljstvo.

Banner 720x720px 540px dobavitelji Barcaffe3
Banner 720x720px 540px dobavitelji Barcaffe7

Barcaffe Capuccino Vanilija

Vanilja je verjetno ena najprepoznavnejših in najljubših arom vsega sveta.  Mi smo se odločili, da jo združimo s priljubljenim napitkom. Tako smo dobili kremast okus, ki nas umiri in sprosti.

Barcaffe Capuccino Irish Cream

Liker Irish cream  in sladka smetana, to je vaš sladki greh. Okus omamnega kremastega napitka smo združili z okusom mlečno-kavnega kapučina, da bi vam pričarali  popolnoma novo razsežnost  uživanja kave.

Barcaffe Capuccino Classic Extra Foamy

Kremast, bolj kremast, najbolj kremast.  To je Capuccino Classic Extra Foamy. To ni navaden kapučino, to je napitek, ki vam bo posladkal življenje in trenutke uživanja spremenil v nepozabne izkušnje.  Prepustite se in uživajte!

Preverite celotno ponudbo izdelkov v spletni trgovini Mercator.

V trgovino