Bahlsen

Mi vam sladkamo življenje! Bahlsen - ponudba najboljših piškotov iz prvovrstnih surovin, že več kot 130 let. Bahlsen sta tudi liniji izdelkov Leibniz in Hit. Bahlsen je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra, kjer še vedno proizvajajo velik del v Evropi najbolj znanih in priljubljenih piškotov. 

Poiščite izdelke Bahlsen v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 073

4017100114519 vollkorn leibniz 200g 20224017100107566 butter leibniz 200g 20224017100211003 ohne gleichen 125g 2021

 

Banner Smeg Dobavitelji Zlati Srebrni Izdelki 720x400px 2021 10 076

Mi vam sladkamo življenje! Bahlsen - ponudba najboljših piškotov iz prvovrstnih surovin, že več kot 130 let. Bahlsen sta tudi liniji izdelkov Leibniz in Hit.

Bahlsen je družinsko podjetje, ki prihaja iz nemškega Hannovra, kjer še vedno proizvajajo velik del v Evropi najbolj znanih in priljubljenih piškotov.

Bahlsen je že od nastanka l.1889 skrbel za velike premike v prehranski industriji: je pionir pri uvajanju tekočega traku v proizvodnji živil, izumitelj embalaže, ki dolgotrajno ohranja svežino, tudi prvi, ki je skoraj revolucionarno poskrbel za najširšo prepoznavnost svojih izdelkov na danes vseprisotnih bilbordih.

V lanskem letu je Bahlsen temeljito pomladil embalažo linije Bahlsen, v letošnjem letu pa še linijo izdelkov Leibniz. Nova embalaža je sveža, moderna in seveda še vedno zelo prepoznavna rumena.

Zanimivost: Bahlsen še danes ohranja na svojem logotipu oznako TET: tako so poimenovali svoj izum – embalažo, ki zagotavlja dolgotrajno svežino. Naziv TET izvira iz starega Egipta in pomeni »večen«. 

Leibniz Butterkeks

Leibniz Butterkeks - najznamenitejši keksi, ki so v svoji več kot 130-letni zgodovini postali že sinonim za krhke kekse z izrazitim okusom masla. Še vedno je edini pravi Leibniz piškot tisti z 52 zobčki. Tudi v Sloveniji velja Leibniz že dolga leta za najbolj prodajane kekse v kategoriji keksov brez dodatkov.

Bahlsen ostaja zvest preizkušenim in priljubljenim recepturam, ki pa jih prilagaja sodobnim prehranskim usmeritvam. Dodatno k prodajnim uspešnicam Leibniz keksi iz polnozrnate moke (Vollkorn Leibniz), Leibniz s 30% manj sladkorja (Leibniz light - slajeni s fruktozo) je Bahlsen razvil Leibniz ovsene kekse – izredno krhke, aromatične in po mnenju številnih najboljše Leibniz kekse.

Zanimivost: Leibniz keksi so dobili ime po znamenitem meščanu mesta Hannover filozofu, matematiku in zgodovinarju Gottfriedu Wilhelmu Leibnizu.

Choco Leibniz

Choco Leibniz - najbolj žlahtni piškoti iz linije Leibniz: neprekosljiva kombinacija krhkih maslenih keksov, bogato oblitih z najfinejšo mlečno ali temno čokolado. Sedaj v novi embalaži.

Keks'n Cream 

Keks'n Cream – Krhki Leibniz masleni keksi polnjeni z žlahtno čokoladno kremo. V praktični embalaži, ki ohranja krhkost in svežino ter omogoča ponovno zaprtje – če slučajno sploh še kaj ostane.

In novost: Keks'n Cream milk: kakavova piškota z bogatim mlečnim polnjenjem. Nesramno dobri!

Zoo Leibniz

Bahlsen je z linijo Zoo Leibniz nepogrešljiv tudi pri najmlajših potrošnikih. Odlični piškotki iz najboljših sestavin, v igrivih oblikah živalic, v privlačni in nezgrešljivi embalaži, vsi brez dodanih konzervansov in barvil.

Klasični masleni keksi Leibniz Zoo, Zoo country – piškotki iz pšenične, polnozrnate ovsene in pirine moke, sladkani s trsnim sladkorjem, Zoo Jungle – s kakavom.

Nova embalaža

Bahlsen pa se lahko v letošnjem letu postavi tudi z novo embalažo za njihovo premium linijo. Moderna in čista embalaža, nespremenjena vrhunska kakovost.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več