Ave Premium šunke iz slovenskega mesa

Vonji in okusi lahko v nas prebudijo veliko spominov. Spominjajo nas na kraje, ljudi, tradicije, drobcene trenutke, ki nam v življenju veliko pomenijo. AVE predstavlja novost – premium šunke, ki naše brbončice z njihovim izjemnim okusom odpeljejo na kulinarično popotovanje po spominih.

Pri Ave že od nekdaj zasledujejo cilj, da potrošnikom ponujajo kakovostno in skrbno izbrano ponudbo mesnih izdelkov. Skrbijo za nenehen razvoj, napredek in vpeljevanje novosti na trg. In prav nič drugače ni bilo tokrat. S svojim znanjem in predanostjo sedaj ljubiteljem mesnih dobrot predstavljajo premium okuse šunk AVE, ki nas odpeljejo od Mediterana pa vse do Panonije.

Kaj dela premium šunke AVE drugačne?

Nekateri bi rekli, da je šunka pač samo šunka. Nasprotnega mnenja pa so razvijalci novih produktov in okusov pri AVE, ki tudi tokrat niso ničesar prepustili naključju. Njihova skrbnost se kaže že pri izbiri mesa, ki je izključno slovenskega porekla. Živali so hranjene s slovenskimi žiti. Pri nadaljnji predelavi uporabljajo izključno cele kose mesa, saj s tem zagotavljajo ohranjanje kakovosti. Poleg širokega nabora okusov, pa so poskrbeli tudi za zunanji izgled – šunka se nam predstavlja v prenovljeni AVE embalaži.

Šunke AVE na našem trgu predstavljajo novost v ponudbi, saj so edine s tako širino in pestrostjo okusov. Potrošnik lahko sedaj izbira med kar 5 različnimi okusi – Šunka dimljena, Šunka mediteran, Šunka z ocvirki, Šunka rustika in Šunka panonija.

Okusi v besedah

Šunka dimljena je rahlo prekajena z dimom bukovega lesa. V nas bo s svojim okusom obudila spomine na dom in praznična druženja. Če ste ljubitelji morja in vonja po poletnih začimbah, bo za vas najprimernejša Šunka mediteran. Naše brbončice bo pobožala z nežnim rožmarinom. Šunka z ocvirki nas bo presenetila s harmonijo hrustljavih ocvirkov in slastnega okusa. Šunka panonija je najbolj primerna za ljubitelje prekajenega. Preplet tega s sočasnim kuhanjem, daje šunki močen karakter in svežino. Včasih pa si želimo, da bi nas hrana samo spomnila na dom in tradicijo. In prav to naredi Šunka rustika.

Pri AVE so s širokim naborom šunk poskrbeli, da nas te peljejo v stare spomine. A hkrati nam prav ta visoka kakovost slovenskega mesa in izjemna izbira okusov šunk omogočata, da ustvarjamo nove spomine in tradicije s ljudmi, ki so nam najbližje.

Novi okusi premium šunk iz slovenskega mesa

MEDITERAN - mediteran ujet v rožmarinu

Nežen okus in aroma rožmarina pričarata mediteranske užitke v domači kuhinji.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0724

DIMLJENA - prekajena z domačnostjo

Šunka, rahlo dimljena z bukovim lesom, pričara domača občutja.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0727

PANONIJA - sočna in prekajena po karakterju

Preplet sočasnega kuhanja in prekajenosti zadrži v šunki prepoznavno sočnost.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0726

RUSTIKA - tradicija po okusu

Prepoznavna sočnost šunke, ki zbudi strast in domačnost okusa.

Banner Smeg Dobavitelji Platinasti Izdelki 720x400px 2021 10 0725

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več