Atlantic je živilsko podjetje z enimi od najbolj prepoznavnih blagovnih znamka na našem območju. 

Argeta

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 3

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 4

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 5

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 6

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 7

Namazi Argeta s svojimi okusi navdušijo tudi najbolj izbirčne, s skrbno izbranimi sestavinami in brez aditivov pa tudi najbolj zahtevne.

KOKOŠJA PAŠTETA, 95g

Večna klasika, ki ostaja najbolj priljubljena in nespremenjena že 53 let. Skrbno izbrani kosi kokošjega mesa, mlečne in sojine beljakovine ter naravne začimbe.

TUNINA PAŠTETA, 95g

Najbolj priljubljen in večkrat nagrajen morski okus. Skrbno izbrani kosi rumenoplavute tune z mlečnimi beljakovinami, papriko in naravnimi začimbami.

JUNIOR KOKOŠJA PAŠTETA, 95g

Prijeten okus, ki navdušuje mlade in mlade po srcu. Skrbno izbrani kosi kokošjega mesa in kokošjih jeter ter naravne začimbe.

JUNIOR TUNINA PAŠTETA, 95g

Morska skrivnost za radovedne raziskovalce. Skrbno izbrani fileji tune, korenček, sušen paradižnik in naravne začimbe.

KOKOŠJA PAŠTETA PIKANT, 95g

Vroč prigrizek za vse ljubitelje pikantnih okusov. Skrbno izbrano kokošje meso s koščki sladke paprike, začinjeno z vrtnimi zelišči in pikantno papriko.

TUNINA PIKANT PAŠTETA, 95g

Dovršena kombinacija fileja rumenoplavutega tuna in čilija, za vse ljubitelje pikantnih okusov.

JUNIOR KREMTUNA NAMAZ, 95g

Kremasta morska poslastica z mlečnim namazom. Skrbno izbrani fileji tune, mlečni namaz, korenček, sušen paradižnik in naravne začimbe.

POSTRVINA PAŠTETA, 95g

Ribji namaz iz filejev posoških postrvi, vzgojenih v vodi reke Tolminke. Fileji lokalno vzgojenih posoških postrvi z limoninim sokom, rožmarinom in izbranimi naravnimi začimbami.

 

Smoki

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 10

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 11

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 12

Smoki, ki v tem letu praznuje 50. rojstni dan, se je, kot eden najbolj priljuljenih prigrizkov v regiji, odločil, da svoje potrošnike razveseli z zanimivimi, avtentičnimi pakiranji in Smoki rojstnodnevno kampanjo.

S pomočjo treh umetnikov iz Slovenije, Srbije in Hrvaške, je Smoki združil vrednost blagovne znamke in Street Art umetnost, ki imajo skupni imenovalec – z njimi enostavno »Ne moreš zgrešiti!«

Uživajte v atraktivnih Smoki Street Art pakiranjih in v celem rojstnodnevnem Smoki letu!

Smoki – »Ne moreš zgrešiti!«

Smoki Classic

Smoki, kombinacija slanega, hrustljavega flipsa z dodatkom arašidov, ki se kar topi v ustih. Vedno v trendu, zabaven, najljubši. Smoki, ne moreš zgrešiti!

Smoki je narejen iz koruzne moke vrhunske kakovosti, sveže pečenega kikirikija in rastlinskega olja, brez dodatkov in aditivov. Zdaj v novem, limited edition Celebration pakiranju izpod rok umetnikov iz regije, za pripravo na Smoki 50. letnico!

Smoki Tortilija Mix

Smoki Tortilja MIX predstavlja novo kombinacijo okusov, popoln mix&match 2 različnih kategorij. Zabavno, novo in hrustljavo!