Atlantic Grupa

Atlantic je živilsko podjetje z enimi od najbolj prepoznavnih blagovnih znamka na našem območju. Kdo ne pozna kultne Argete ter pralnega praška Faks in mehčalca Ornel?

Poiščite izdelke Atlantic Grupe v spletni trgovini

V spletno trgovino

Argeta

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 3

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 4

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 5

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 6

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 7

Namazi Argeta s svojimi okusi navdušijo tudi najbolj izbirčne, s skrbno izbranimi sestavinami in brez aditivov pa tudi najbolj zahtevne.

KOKOŠJA PAŠTETA, 95g

Večna klasika, ki ostaja najbolj priljubljena in nespremenjena že 53 let. Skrbno izbrani kosi kokošjega mesa, mlečne in sojine beljakovine ter naravne začimbe.

TUNINA PAŠTETA, 95g

Najbolj priljubljen in večkrat nagrajen morski okus. Skrbno izbrani kosi rumenoplavute tune z mlečnimi beljakovinami, papriko in naravnimi začimbami.

JUNIOR KOKOŠJA PAŠTETA, 95g

Prijeten okus, ki navdušuje mlade in mlade po srcu. Skrbno izbrani kosi kokošjega mesa in kokošjih jeter ter naravne začimbe.

JUNIOR TUNINA PAŠTETA, 95g

Morska skrivnost za radovedne raziskovalce. Skrbno izbrani fileji tune, korenček, sušen paradižnik in naravne začimbe.

KOKOŠJA PAŠTETA PIKANT, 95g

Vroč prigrizek za vse ljubitelje pikantnih okusov. Skrbno izbrano kokošje meso s koščki sladke paprike, začinjeno z vrtnimi zelišči in pikantno papriko.

TUNINA PIKANT PAŠTETA, 95g

Dovršena kombinacija fileja rumenoplavutega tuna in čilija, za vse ljubitelje pikantnih okusov.

JUNIOR KREMTUNA NAMAZ, 95g

Kremasta morska poslastica z mlečnim namazom. Skrbno izbrani fileji tune, mlečni namaz, korenček, sušen paradižnik in naravne začimbe.

POSTRVINA PAŠTETA, 95g

Ribji namaz iz filejev posoških postrvi, vzgojenih v vodi reke Tolminke. Fileji lokalno vzgojenih posoških postrvi z limoninim sokom, rožmarinom in izbranimi naravnimi začimbami.

 

Smoki

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 10

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 11

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 12

Smoki, ki v tem letu praznuje 50. rojstni dan, se je, kot eden najbolj priljuljenih prigrizkov v regiji, odločil, da svoje potrošnike razveseli z zanimivimi, avtentičnimi pakiranji in Smoki rojstnodnevno kampanjo.

S pomočjo treh umetnikov iz Slovenije, Srbije in Hrvaške, je Smoki združil vrednost blagovne znamke in Street Art umetnost, ki imajo skupni imenovalec – z njimi enostavno »Ne moreš zgrešiti!«

Uživajte v atraktivnih Smoki Street Art pakiranjih in v celem rojstnodnevnem Smoki letu!

Smoki – »Ne moreš zgrešiti!«

Smoki Classic

Smoki, kombinacija slanega, hrustljavega flipsa z dodatkom arašidov, ki se kar topi v ustih. Vedno v trendu, zabaven, najljubši. Smoki, ne moreš zgrešiti!

Smoki je narejen iz koruzne moke vrhunske kakovosti, sveže pečenega kikirikija in rastlinskega olja, brez dodatkov in aditivov. Zdaj v novem, limited edition Celebration pakiranju izpod rok umetnikov iz regije, za pripravo na Smoki 50. letnico!

Smoki Tortilija Mix

Smoki Tortilja MIX predstavlja novo kombinacijo okusov, popoln mix&match 2 različnih kategorij. Zabavno, novo in hrustljavo!

Faks in Ornel

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 18

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 19

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 21

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 23

Za sveže oprano in dišeče perilo poskrbita Faks in Ornel. Ne bosta vas razočarala.

FAKS HELIZIM SHU SHU

Pralni prašek in gel za pranje perila je UNIVERZALNI DETERGENT ZA PRANJE na temp. 20-95º C (razen volne in svile). 

Faks helizim Shu Shu zagotavlja najvišjo stopnjo čistoče in nege perila ter je izjemno učinkovit pri odstranjevanju različnih vrst madežev, še posebej pri nizkih temperaturah pranja.

Vsebuje milo veganskega in naravnega izvora, ki ima prodorno čistilno moč, ščiti vlakna in barve tkanin. Faks helizim Shu Shu vas bo očaral s svojo dišavo, saj je odišavljen z rahlo citrusno sladko cvetlično dišavno kompozicijo po notah parfuma vplivnice in pevke Maje Šuput.

FAKS HELIZIM SHU SHU KAPSULE

Faks helizim Shu Shu kapsule za pranje belega in barvanega perila pri temp. 20-95º C s povečano močjo pranja odstranijo madeže globoko v vlaknih. Učinkovite so tudi pri nizkih temperaturah in varčujejo z energijo. Nova formula je obogatena s posebnimi dodatki, ki zagotavljajo popolno zaščito barve in negujejo vlakna oblačil, tako da bodo oblačila dolgo ostala kot nova. Dišava kapsul Shu Shu Faks helizim je nastala po notah parfuma Shu Shu, ki jih je izbrala vplivnica, pevka in voditeljica Maja Šuput.

MEHČALEC ZA PERILO ORNEL SHU SHU

Mehčalec za perilo Ornel Shu Shu zmehča vaša oblačila, brisače in posteljnino ter tako zagotovi popolno zaščito tkanin. Ob nošenju naših priljubljenih oblačil Ornel Shu Shu z vsakim gibom telesa sprošča lahkotno citrusno-sladko cvetno kompozicijo, ki perilu zagotavlja neustavljivo razkošje. Bogat in prefinjen vonj bo vašim oblačilom omogočil, da čudovito dišijo še dolgo po pranju. Vstopite v svet razkošja z Ornelom Shu Shu in uživajte v razkošju vsakega trenutka. Izrazite svojo osebnost in uživajte v vseh svojih čutih na Ornelov način.

Obiščite program zvestobe Mini pustolovščine!

Več