Vabljeni v Šiško

Mercator Šiška je eden najlepših in najsodobnejših trgovskih centrov v regiji, v katerem vas poleg vrste ostalih novosti čakajo tudi posebni kotički, ki bodo vaše nakupovanje spremenili v pravo gurmansko-raziskovalno doživetje.

Ne glede na vrsto hrane, ki jo imate najraje, ali na izdelke, ki jih potrebujete, je to prava trgovina za vas. V njej boste našli več kot 35.000 vrst različnih izdelkov, od teh je več kot 5.000 novosti. 

Kuharija

Izbrana kuharija ni samo veščina, je malo tudi umetnost. Uživanje v hrani je tudi način življenja, ko cenimo dobro in kakovostno, skrbimo, kako se prehranjujemo, razvijamo kulturo jedi in druženja. Uživanje v hrani zahteva doslednost, za katero včasih nimamo dovolj časa. Dovolite nam, da vam v Mercatorju pripravimo in ponudimo pristne in slastne jedi z vseh koncev sveta. Nov oddelek kuharije nudi novo izkušnjo ob nakupu, saj lahko naročite jedi po svojem okusu, ki vam jih kuharji pripravijo kar pred vami. Kulinarični kotiček, kjer se vam uresničijo vse gurmanske želje.

Sushi bar

Ljubitelji japonske specialitete, ki želijo res sveže pripravljen suši po lastnem okusu, se bodo gotovo ustavili v tem posebnem kotičku. Naši mojstri bodo suši pripravili kar pred vami – po vašem okusu in kolikor želite.

Svet piva

Gotovo vas bo pritegnil tudi oddelek z več kot 300 tujih in 70 domačih piv. Odkrili boste tudi specialne vrste piv slovenskih pivovarjev kot so Hopsbrew, Vizir, Human fish, Tektonik, Mali grad, Dr. Orel, Laško in Union. Prav vsak ljubitelj piva bo tam našel pravo pivo zase, za dobro družbo in za veselo priložnost.

Najboljša vina se dobijo pri nas

Ljubitelji žlahtne vinske kapljice boste v naši vinoteki našli bogato ponudbo prestižnih in namiznih vin, hladilnik za ohlajene buteljke, pa tudi vitrino za premium žgane pijače. Izbirate lahko med več kot 500 domačih in 150 tujih vin.

Vita bar

Vitamini za ves dan. Tu najdete sveže rezane sadne in zelenjavne solate, posebej za vas pa pripravimo tudi sveže stisnjene sokove in smutije po vašem okusu. Izbirate lahko med več kot 80 izdelki.

Kava in sladice

Zjutraj se razveselite s skodelico odlične vroče kave. Vsi sladkosnedni pa se prepričajte tudi o bogati ponudbi več kot 30 vrst domačih slaščic in sladoleda. Izbirate lahko med več različnih vrst tort in pit, ki si jih lahko privoščite po koščkih ali cele, mono tortice, minjone, makrone in slaščice v kozarčkih, barvne krofe, presne in brezglutenske sladice iz slaščičarne Maxi, zamrznjen jogurt, sladoled na kepice.

Delikatesa

Našo delikateso smo obogatili in vam tako nudimo več kot 200 sirov in več kot 200 mesnih izdelkov. Če pripravljate pogostitev in želite goste presenetiti s kulinarično posebnostjo ali pa si morda le želite res dobrega narezka, potem se oglasite v naši delikatesi. Postregli vam bomo s pristnimi domačimi in tujimi specialitetami, kot so pršut, mesnine in siri iz različnih dežel, tako da bo vaša edina dilema, kaj izbrati. Prijazne prodajalke vam bodo salamo in sir rade narezale po vaših željah, tudi posebej na tanko, bogato založena pa je tudi samopostrežna ponudba predpakiranih izdelkov delikatese. 

Mesnica

Mnogi kupci ocenjujejo trgovino po mesnici. Naša mesnica je odlično založna z najboljšimi kosi mesa, posebej pa ponujamo tudi zorjeno govedino, eko govedino in mesne pripravke, ki jih naši mojstri mesarji pripravijo po originalnih recepturah. Imate raje perutnino? Tudi ta je pri nas izvrstna. Suho zorjena govedina zori najmanj 4 tedne pri nadzorovani temperaturi in vlagi, zato je mehka, sočna in slastna posebnost med mesnimi specialitetami, ki si jo zdaj lahko privoščite. Za nasvet, kako pripraviti različno meso, pa kar vprašajte naše strokovne mesarje. Poznajo mnoge načine, kako bo priprava mesa res uspela. Nudimo vam več kot 100 mesnih pripravkov. 

Ribarnica

Vsi, ki so vam ljube ribe, boste v naši ribarnici našli najširšo ponudbo rib vseh vrst: sveže iz mreže, pakirane ali zamrznjene v posebnih hladilnikih cool house, kjer si jih sami postrežete. Seveda vam sveže ribe tudi očistimo in filiramo. Tako si lahko privoščite ribje jedi za vse dni. In ne pozabite: riba naj plava trikrat: v vodi, olju in vinu. Najširši izbor svežih rib.

Sanatura

Da ima narava najbolj prav, so ljudje vedeli od nekdaj. Zdaj to ponovno spoznavamo. Za marsikatero težavo je dobro poiskati domače zdravilo, ki ga gotovo najdete v zeliščni prodajalni Sanatura. Poiščite pa tudi izdelke naravne kozmetike, čaje in še marsikaj za ohranjanje dobrega počutja in vitalnosti. Za svetovanje in pomoč pri izbiri pa se lahko obrnete na izkušenega prodajalca farmacevta.

Radi imamo domače

Za vas smo oblikovali poseben oddelek, kjer boste našli lokalno ponudbo izdelkov iz vseh regij: domače pridelane mesnine, siri, skuta, smetana, jajca,... Ponujamo več kot 800 vrst pristnih domačih izdelkov več kot 70 lokalnih kmetovalcev in proizvajalcev. 

Bio Zone

100 % naravni izdelki potrjene kakovosti. Mercator s svojo novo linijo ekoloških izdelkov Bio Zone ponuja 100% naravne izdelke potrjene kakovosti. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil in arom. Izdelki znamke Bio Zone so izključno ekološkega izvora, saj so sestavine pridelane v sožitju z naravo. To pomeni, da so pridelane po principih ekološkega kmetijstva, brez uporabe genske tehnologije, fitofarmacevtskih sredstev in umetnih gnojil. Ekološki izdelki so vam tako zdaj še bolj dostopni, tudi cenovno. Samo v Mercatorju.

Bio, eko in posebna prehrana

Če prisegate na ekološko pridelana živila, je naša ponudba v sozvočju z naravo na posebej dobro založenem oddelku pravšnja za vas. Ekološko certificirani izdelki v najboljši meri ohranjajo sestavine živil in ustrezajo pojmu polnovredne hrane. Tisti, ki ste zaradi različnih razlogov posebej pozorni na določene snovi v hrani, pa na tem oddelku najdete tudi primerne izdelke za svoj poseben režim prehranjevanja. Oddelek smo povečali, tako, da lahko izbirate med več kot 1650 izdelki eko in posebne prehrane.

Tržnica

Povečan oddelek sadja in zelenjave, kjer vam nudimo več kot 300 vrst sadja in zelenjave. Se želite preseliti v daljne, eksotične kraje, kjer je vse zeleno, bujno in opojno? Če zaprete oči na našem oddelku s svežim sadjem in zelenjavo, se boste ob prijetnih vonjavah vsaj v mislih znašli tam. In če ste manj avanturistični pri izbiri sestavin, ker raje prisegate na lokalno in domače, boste na naši tržnici našli toliko različnih sort domačega sadja in zelenjave, da boste z izbiro gotovo zadovoljni.

Pekarna

Ko zjutraj zadiši po svežem kruhu, se dan lahko res začne. Ko pa svež kruh diši ves dan, je lahko nov začetek vsakič, ko si zaželimo. Ponuditi vam želimo le najboljše. Zato kar v prodajalni oblikujemo, vzhajamo in spečemo različne vrste kruha in peciva. Bogata ponudba pogač, več vrst pisanega kruha in odličnega peciva, vse tudi z različnimi posipi, od grobe soli do čilija. 

Cvetličarna

Ni vam treba posebej iskati cvetja za vaš balkon ali za darilo, saj našo premium cvetličarno najdete kar na vhodu v hipermarket. Nudimo vam rezano cvetje, lončnice, posebne aranžmaje po naročilu in zavijanje daril.

Dream Factory

Police z igračami so sanje vsakega otroka. Mi jemljemo igro zelo resno, saj je ključna za otrokov razvoj, za nove izkušnje in doživetja. Zato je otroški oddelek odlično založen z igračami in vsem, kar želite in potrebujete za svoje otroke. Tam pa je tudi velik otroški avtobus s toboganom, na katerem se lahko otroci igrajo. In Lego kotiček, ki bo navdušil tudi marsikaterega odraslega. Medtem ko nakupujete, se vaši otroci lahko brezskrbno igrajo v Lego, Disney ali maketarskem kotičku. 

M sken

Za učinkovit nakup vsega, kar potrebujete, pa poskrbi M sken, s katerim sproti skenirate izdelke in jih zlagate kar v svoje torbe. Preizkusite ga, saj imate zdaj to možnost le v Mercatorju!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se