Spletna trgovina Mercator Online

Prihranite si čas in svoje nakupe opravite kar iz udobja svojega kavča, sedeža na avtobusu ali pisarniškega stola na delovnem mestu (psst, tega ne povejte šefom).

Sprehodite se po naši spletni trgovini Mercator Online, napolnite virtualno košarico s svojimi najljubšimi izdelki, oddajte naročilo in nadaljujte s svojim dnevom. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Spoznajte Mercator Online.

Opravite spletni nakup

KAKO POTEKA NAKUP V MERCATOR ONLINE?

Povsem preprosto. A pojdimo po korakih:

1. Prijavite se oziroma registrirajte

Za nakupovanje v spletni trgovini se najprej prijavite. Novi uporabniki, ki še nimate svojega profila, ga ustvarite. Registracija je hitra in enostavna.

2. Dodajte naslove za dostavo

Po uspešni prijavi ali registraciji dodajte svoje naslove in napotke za dostavo v Moj profil. Tako boste pri oddaji vašega naročila lahko vsakič hitro in enostavno izbrali željeni naslov dostave z enim klikom.  

Bodite pozorni, ko izbirate privzeti naslov, predvsem če naročate na različne naslove. Ponudba se namreč lahko razlikuje glede na izbrani prevzeti naslov zaradi različne zaloge izdelkov po hipermarketih Mercator.

3. Napolnite košarico

Sprehodite se po spletni trgovini, poiščite svoje najljubše izdelke in z njimi napolnite svojo košarico. Kako? Tako da pri vsakem željenem izdelku kliknete »ikono košarice«. Če želite, lahko izdelek iz košarice tudi enostavno odstranite.

4. Izberite način dostave 

Moznosti za dostavo 720x360

Ko oddate svoje naročilo, naši sodelavci zavihajo rokave, skrbno izberejo vaše izdelke in jih zložijo v kartonsko škatlo.

To lahko pridete prevzet sami ali pa ste »na komot« in vam jo dostavimo mi. Če je treba, tudi v 17. nadstropje.

Ko zaključite z nakupovanjem, najprej izberite način in termin prevzema nakupa. Izbirate lahko med dostavo in osebnim prevzemom:

A) DOSTAVA: Želite, da vam naročilo dostavimo na željen naslov? Urejeno. Le še izberite razpoložljiv termin dostave. Več o možnostih, ceniku, terminih in pogojih dostave tukaj.

Moznosti za dostavo 720x360 1

Ko oddate naročilo, se sprostite in počakajte, da potrkamo na vaša vrata.

Vi klik, klik. Mi tok, tok.  

B) OSEBNI PREVZEM: Bi svoj nakup raje brezplačno prevzeli na enem od naših 16 prevzemnih mest? Ni problema. Izberite lokacijo prevzema, se oglasite v trgovini in opravite prevzem. Več o možnostih, lokacijah, terminih in prevzemnih pogojih tukaj.

Moznosti za dostavo 720x360 2

Izbirate lahko med 16 lokacijami, kjer lahko brezplačno prevzamete naročene izdelke.

Ti vas bodo zloženi pričakali v kartonasti škatli.

5. Preglejte košarico

Po izbranem načinu dostave je zadnji čas, da odstranite ali dodate še kakšen izdelek. Prav tako je zdaj trenutek, da pri izdelkih izberete “Dovolim zamenjavo”. Ko ste z vsebino košarice zadovoljni, nadaljujete z izbiro plačila. 

6. Izberite način plačila

V zadnjem koraku izberite želeni način plačila in potrdite naročilo. Tako. Vaše naročilo je bilo uspešno oddano. Hvala za nakup! Vaš Mercator.

Celoten proces pa smo za vas pripravili tudi v obliki videa, ki si ga lahko ogledate spodaj.

PREDNOSTI MERCATOR ONLINE

Zakaj nakupovati v Mercator Online? Imamo nekaj idej.

  • Dostavljamo na 99 % naslovov v Sloveniji. To pomeni, da vas naši dostavljalci najdejo tudi tam, kjer se drugi izgubijo.
  • Dostavljamo tudi v najvišja nadstropja. Ko drugi rečejo »smo pred blokom«, mi rečemo »v katero nadstropje«.
  • Nudimo 16 točk za osebni prevzem. Raje vzamete stvari v svoje roke in izdelke sami prevzamete? Ni problema, izbire, kje to lahko storite, imate veliko.
  • Nudimo več kot 12.000 izdelkov. Tudi najbolj zahtevni boste gotovo našli vse, kar potrebujete.
  • Tu vas čakajo ekskluzivne spletne ugodnosti. Ne samo ogromno izdelkov, tudi ogromno popustov vas čaka v spletni trgovini Mercator Online.
  • Izdelke lahko ocenite in dodate svoje mnenje. Nič več kupovanja na slepo. Sedaj lahko pred nakupom izdelka preverite, kako so z njim zadovoljni drugi kupci.
  • Izboljšali smo izkušnjo na mobilnih napravah. Ne glede na to, ali naročate doma ali na poti, bo nakupovanje v Mercator Online vedno preprosto.

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Ali dostavljate v moj kraj?

Če dostavljamo na vaš naslov, lahko preverite v svojem profilu

Zelo zelo verjetno je odgovor da, saj naša dostava doseže kar 99% naslovov v Sloveniji.

2. Kakšni so stroški dostave in med katerimi urami se izvaja dostava?

  1. Strošek dostave: strošek dostave je odvisen od cene nakupa in željene hitrosti dostave. Vse cenike dostavnih opcij najdete tukaj.
  2. Čas in dnevi dostave: naša dostavna služba je na poti od ponedeljka do sobote med 10. in 20. uro. Več o času, dnevih dostave in morebitnih posebnostih dostave si lahko ogledate tukaj.

3. Ali je za osebni prevzem določena omejitev glede minimalnega zneska nakupa?

Da. Minimalni znesek za nakup s prevzemom je 20 €.

Osebni prevzem je mogoč že 4 ure po oddanem naročilu na izbrani prevzemni točki. Več o prevzemih najdete tukaj.

4. Kako lahko pri nakupu v spletni trgovini Mercator Online koristim oz. unovčim zbrane pike?

Najprej poskrbite, da imate svojo Pika kartico povezano s svojim Mercator Online profilom. Več o tem si lahko preberete v prejšnjem vprašanju in odgovoru.

Možnost unovčenja pik z zeleno ali zlato Pika kartico je na voljo zgolj ob plačilu preko spleta in se vam prikaže v koraku, ko za plačilno sredstvo izberete Pika kartico.

Unovčenje pik z modro Pika kartico je mogoče le pri plačilu ob prevzemu blaga, na kar morate pred plačilom opozoriti dostavljalca. Če se odločite za plačilo ob prevzemu, bodite pozorni na datum dostave oz. prevzema. V primeru naročila na zadnji dan bonitetnega obdobja in dostavo/prevzem naročila v novem bonitetnem obdobju unovčenje pik ne bo več mogoče. Zato poskrbite, da boste svoje pike porabili pravočasno.

Več o plačilu in unovčenju pik s kartico Pika si lahko preberete tukaj.

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice.

Prijavite se