Živa in Inja – OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje

OŠ Mihe Pintarja Toleda je najstarejša šola v Velenju, ki je v letu 2020 praznovala svojo 60 letnico obstoja.

LOGO 324x328

Za kaj bomo porabili sredstva?

Donacijska sredstva bomo uporabili za garderobne omarice, šefinjama pa bomo seveda dodelili omarici št. 67 in 68, ki si ju želita.

Živa in Inja bosta zastopali našo šolo!

ot mpt Velenje zunanjost tole
O MPT Velenje pogled v avlo

Pravimo, da se nahaja na sončni strani Velenja in s svojo unikatno arhitekturno podobo omogoča edinstven učni prostor za sonaravno bivanje. Vsak razred je samostoječa hiška, ki ima svoj atrij in se v osrednjem atriju združi v celoto. Tako učenci velik del življenja v šoli preživijo v naravi, tudi v učilnici na prostem in s tem spodbujamo sonaravno delovanje šole.

Glavna usmeritev delovanja šole je osredotočena na razvijanje otrokovih potencialov skozi obvezni in predvsem razširjen program šole. Poleg zagotavljanja kakovostne izvedbe obveznega programa poskuša šola priti do vsakega posameznika preko izbirnih predmetov, interesnih dejavnosti ter šolskih in obšolskih aktivnosti, ki jih izvajajo mentorji, kot npr. muzikali, šolske gredice, mednarodni projekti, uvajanje NTC metod učenja, šolski band, aktivni odmor, črta zaupanja.

ot mpt Velenje atrij

Zakaj podpiramo ta projekt?

Osnovna šola Mihe Pintarja Toleda absolutno podpira naši »mali šefinji« že zato, ker kot šola sledimo viziji »Skupaj s starši skrbimo za osebnostno rast učencev v spodbudnem učnem okolju.«

Velenje

Kaj želimo svojima učenkama?

Našima malima šefinjama želimo, da dasta vse od sebe, da kuhata s srcem in z glavno in da pri tem predvsem in nadvse uživata, saj menimo, da bo doživetje oddaje Mali šef nepozabna šola za življenje.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se