Janez in Žan – OŠ Matije Valjavca Preddvor

Vizija OŠ Matije Valjavca Preddvor je: Spoštujem in učim sebe – spoštujem in učim druge.

LOGO 324x327

Za kaj bomo porabili sredstva?

Donacijska sredstva bi porabili za izgradnjo zunanje učilnice.

Janez in Žan, verjamemo, da vama bo šlo odlično!

os Preddvor3
Preddvor 6

Starši, učenci in učitelji smo izmed vseh vrednot in ciljev kot najpomembnejše izbrali naslednje tri: dobri odnosi, odgovornost in dobra samopodoba.

Učenje se ne konča, ko zapustimo šolski prostor. Zato se mora vsak učenec znotraj osnovne šole naučiti samo učenja iz učbenikov, enciklopedij, internetnih virov. Pri tem mora dobro obvladati branje, znati uporabljati sodobne komunikacijske naprave kot sta računalnik ali »pametni« telefon in učinkovito govorno, pisno, slikovno ali celo filmsko sporočati. Najpomembnejše pa je veselje do učenja. Tega se ni mogoče naučiti. To veselje lahko neprestano ustvarjamo: učenci med seboj, učitelji vsak dan pri pouku, starši s svojim zgledom, spodbudami in z vrednotami. Naučiti in utrditi moramo tudi načine vedenja, ki zmanjšujejo nevarnosti za naše zdravje in okolje.

os Preddvor

Zakaj podpiramo ta projekt?

Projekt popularizira kuhanje, kar v današnjih časih že med odraslimi postaja redkost. Oddaja ima zaradi svojega načina in pristopa velik vpliv na otroke, saj hitreje sprejemamo tovrstne izzive in tudi znanje o zdravem načinu prehranjevanja.

Kaj želimo svojima učencema?

Učencema želimo, da pokažeta vse tiste spretnosti, ki so v učilnici in med poukom prevečkrat skrite. Iznajdljivost je njuna močna vrlina, odlikuje pa ju tudi komunikativnost ter otroška igrivost. Tudi v razredu nas velikokrat nasmejita in spodbudita tudi bolj zadržane posameznike. Predvsem pa jima želimo, da bi se tudi takrat, ko se kaj zalomi, hitro znašla in izvila iz »prismojene« situacije.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se