Agata in Neja – OŠ Ivana Groharja Škofja Loka

Osnovna šola Ivana Groharja se je pojavila v slovenskem prostoru septembra 1985. Šola nosi ime po slikarju Ivanu Groharju. 

LOGO 324x324

Za kaj bomo porabili sredstva?

Donacijska sredstva bomo porabili za obnovo telovadnice v skladu z željami učenk.

Agata in Neja sta učenki, ki bosta zastopali našo šolo. Le pogumno, odlični sta!

OS IGroharja3
OS IGroharja2

Poleg matične šole imamo še tri podružnice v Selški dolini: PŠ Tadeusz Sadowski - Bukovica, PŠ Bukovščica in PŠ Lenart. Na šoli si podajajo roko kultura, znanje in šport. Organiziramo prireditve za starše in lokalno skupnost. Veliko sodelujemo tudi z lokalnimi društvi in klubi. Učenci od 6. razreda dalje se veselijo šolskih plesov, ki jih organizirajo devetošolci. Učenci radi zahajajo v šolsko knjižnico in računalniško učilnico.

OS IGroharja1

Zakaj podpiramo ta projekt?

Mali šefi ne le pokažejo svoje kuharsko znanje in pogum ob novih dogodivščinah, ampak se potegujejo tudi za donacijo za svoje šole in zmage delijo s svojimi prijatelji in sošolci. Vsaka šola si je izbrala svoj projekt, ki bo izboljšal šolsko okolje oz. počutje učencev. Pomembno je, da se učence na tak način spodbudi, da se lotijo osvajanja novih znanj in veščin, hkrati pa se na tak način učijo za življenje in pridobivajo še kako potrebna znanja in veščine za svojo samostojnost in neodvisnost.

Kaj želimo svojima učenkama?

Učenkama, ki tekmujeta v oddaji Mali šef Slovenije, želimo, da se uresničijo njuni cilji, ki sta si jih verjetno postavili še preden sta se odločili za sodelovanje. Želimo jima, da čim bolje opravita preizkuse in da druga drugo dobro dopolnjujeta. Pomembno je, da dobro izkoristita novo izkušnjo pred TV kamerami, ki je nedvomno bolj stresna, da spoznata nove prijatelje, ki tekmujejo z njimi, ter odkrijeta način snemanja oddaje ter zakulisje, ki ostane skrit gledalcem. Radi bi videli, da te izkušnje nato delita tudi s sošolci, in še katerega navdušita za sodelovanje v oddaji Mali šef.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se