Eva in Neža Kunej – 1. OŠ Celje

Od ustanovitve leta 1875, ko se je imenovala Okoliška deška osnovna šola in je delovala na treh lokacijah sredi Celja, pa vse do današnjega časa se zapisuje v zgodovino šolstva na prav poseben način.

LOGO 324x334

Za kaj bomo porabili sredstva?

Donacijska sredstva bomo porabili za:

  • posodobitev gospodinjske učilnice in nakup pripomočkov za kuhanje,
  • postavitev učilnice na prostem,
  • aktivnosti v okviru zdravega prehranjevanja in eko šole.

Z nakupom izdelkov z oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasujte in podprite!

Sedanjost in prihodnost predstavljajo ljudje, učenci in učitelji, ki oblikujejo današnjo I. osnovno šolo Celje. Vse naše moči so usmerjene k učencem, spodbujamo jih k razvijanju njihovih potencialov in jim pomagamo pri uresničevanju ciljev.

Zgodba I. osnovne šole Celje je sporočilo za naše zanamce. Šola s svojimi dejanji, ki so plod kvalitetnega dela vseh zaposlenih in učencev, na prav poseben način oblikuje sedanjost in napoveduje prihodnost. Če bi kolo časa zavrteli dobrih 145 let nazaj, si verjetno ne bi upali napovedati takšnega nabora prelomnic, na katere smo lahko upravičeno ponosni. Želimo si, da bi šola s tradicijo in duhom sodobnega časa še naprej tako suvereno stopala po svojstveni poti.

OS Celje

Kaj pričakujemo od oddaje (vzgojno)?

Projekt Mali šef Slovenije je priložnost, da prijavljeni učenci svoje kuharske sposobnosti in veščine delijo s širšo javnostjo. Sodelovanje je za vse udeležence izjemno doživetje, nabiranje novih izkušenj, na šoli pa se krepita pripadnost in podpora od učiteljev in sošolcev. V današnjem času je zelo pomembno, da se razvija zdrava in pozitivna tekmovalnost, ki presega meje posameznika.

Kaj želimo svojim učencem?

Učenkama 5. razreda želimo obilo novih izkušenj, prijetnega druženja, pri kuharskih spretnostih pa tudi kanček sreče. Izjemno doživetje naj jima bo pozitivna popotnica pri nadaljnjih kuharskih podvigih.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se