Mercator banner vec se splaca 1140x385px2

Pika bonus

Zbirajte točke na Pika kartici in si znižajte vrednost nakupa

 

Nakup izdelkov, označenih s Pika bonus označevalcem, vam prinaša ugodnosti v obliki zbiranja točk za pridobitev kupona ugodnosti za 10 % popust na en celoten nakup.

Pika bonus

Mehanika zbiranja točk

1. 12. do 31. 12. 2021 - unovčitev kupona iz novembar + nov val zbiranja točk

Oglejte si seznam izbranih izdelkov z nakupom katerih zbirate Pika bonus

Na seznam

Decembra zbirajte točke in si znižajte vrednost nakupa v januarju 2022

Z vsakim nakupom izbranih izdelkov, ki so označeni z označevalcem Pika bonus, v času od 1. do 31. 12. 2021, zbirate točke, ki se beležijo na kartici Pika (1 točka = 1 EUR).

Ko boste zbrali potrebnih 30 točk, boste pri blagajni, na koncu računa, prejeli kupon za 10-odstotni popust, ki ga bo lahko unovčite na en celoten nakup med 3. in 31. 1. 2022.

Uporabniki aplikacije Moj M bodo kupon prejeli tudi v rubriki Moji kuponi.

Kupon ugodnosti lahko, ob pogoju zadostnega števila točk, prejmete samo do 31. 12. 2021.

  • Zbiranje točk in izpisovanje kupona ugodnosti: od 1. do 31. 12. 2021.
  • Unovčevanje kupona: od 3. do 31. 1. 2022.

Aktivnost zbiranja točk velja v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator. Ne velja v spletni trgovini.

Pika Bonus Artikli 1100x600px nova skupinska slika za objavo Copy

Pravila zbiranja točk

Pravila zbiranja točk veljajo enako za vse imetnike Pika kartice in so namenjene samo fizičnim osebam. Sistem temelji na zbiranju točk, ki se ob vsakem nakupu artikla, ki je označen z označevalcem Pika bonus, pripišejo na kartico Pika.

Primer zbiranja točk:

  • Od 1,00 EUR do 1,99 EUR = 1 točka
  • Od 2,00 EUR do 2,99 EUR = 2 točki

Nakup, enak ali višji od 1,00 EUR, prinaša točke, ki se zbirajo na Pika kartici. V kolikor kupec ne preseže nakupa v vrednosti 1,00 EUR, se mu na Pika kartico ne bo pripisala nobena točka.

Primer:

  • nakup izdelkov, označenih z označevalcem Pika bonus v vrednosti 0,99 EUR, kupcu ne prinaša točk.

Skupno število točk se ob vsakem nakupu izdelkov, vključenih v projekt Pika bonus izpiše na koncu računa. Ko kupec zbere 30 točk, se mu pri blagajni izpiše kupon za 10 % popust na en celotni nakup.

Pravila za koriščenje kupona

Kupon za 10-odstotni popust na celoten nakup izdelkov dnevne rabe v gospodinjstvu.

Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z drugimi kuponi za popust. Kupon ne velja za popust za akcijske cene izdelkov (za izdelke iz akcijskega kataloga, izdelke s ponudbo Gratis, Več je ceneje ali popuste na skupine izdelkov, izdelke označene s Super ceno in izdelke, označene kot Posebna ponudba).

Popust se obračuna na redne cene izdelkov oziroma na ceno celotnega nakupa. Kuponček se lahko izkoristi ob enkratnem nakupu v času trajanja aktivnosti. Storno po zaključenem računu ni možen, zato je kupec pred uveljavljanjem kupona dolžan na to opozoriti pri blagajni. Velja v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah (brez spletne trgovine). Kupon je pripisan na vse veljavne Pika kartice (tudi dodatne – družinske in pooblaščene). Kupona ni mogoče koristiti z začasno Pika kartico.

Popust ne velja za:

izdelke Apple,za kavcijske vrednosti embalaž, tobaka, tobačnih izdelkov in z njimi povezanih izdelkov, mobi kartice mobilnih operaterjev, poštne vrednostnice, srečke, vozovnice, vinjete, vstopnice, knjige, darilne kartice Mercator, darilne kartice Select Box, darilne bone Zvezdar, darilne pakete Select box, Playstation in mobilne telefone Samsung. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Kupon ne velja za plin v jeklenkah in plinske jeklenke (UNP). Prav tako kupon ne velja za vinotoče in sladkor Agrana in Diamant, beli, 25 kg ter sladkor Sunoko, beli, kristalni, 25 kg. Popust velja le za količine običajne za gospodinjstvo pri tehtanih izdelkih, alkoholnih pijačah in pivih (največ 3 zaboje), za sveže postreženo meso pa za največ 10 kg iste vrste mesa. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja pnevmatik, šolskih vadnic, pobarvank, atlasov, izdelkov znamke RollJet ter ob nakupu izdelkov iz aktualnih programov zvestobe.

Kupon je unovčljiv v vseh živilskih prodajalnah Mercator in franšiznih prodajalnah.

Nazaj na projekt Več se vrača, več se splača

Nazaj na projekt