Msoseska vprasaj arhitekta image 3 render

Msoseska vprasaj arhitekta image 2 skica

Poiščite vse za vaš dom v M Tehnika Sletni trgovini!

Nakupujte z nami!

Prijave so zaključene!

V kratkem načrtujete prenovo svojega doma in potrebujete pomoč arhitekta?

Si že dolgo želite nove kuhinjo, pa ne veste, kako bi začeli? Je vaša spalnica potrebna osvežitve, vaš smisel za barvne kombinacije pa dvomljivega slovesa ? So ploščice v vaši kopalnici iz prejšnjega tisočletja, vam pa se zdijo tako zelo romantične? Z malo pomoči priznanega arhitekta vam bo uspelo! 

Nova oddaja Vprašaj arhitekta

Vprašaj arhitekta je nova oddaja, ki v kratkem prihaja na našo M sosesko.

V oddaji bomo predstavili rešitve za prenovo različnih notranjih in zunanjih prostorov, osnovanih na vaših realnih težavah in zagatah.

V 12-ih epizodah bomo spremljali priznanega arhitekta in razvoj njegovega dela vse od prve ideje do 3D izrisa rešitve.

Od nove kuhinje, predloga nove barvne kombinacije za spalnico, optimalne ureditve okolice, ureditve domače pisarne ali kakršne koli druge bivanjske zagate, ki vam predstavlja izziv.

Tu ste na vrsti vi: pošljite nam vaše prostorske izzive in morda boste eden izmed 12-tih sodelujočih, ki bodo prejeli brezplačen 3D izris arhitekturne rešitve.

Kako sodelovati?

Preko spodnjega obrazca nam pošljite nam fotografije vaših prostorskih izzivov in se potegujte za brezplačno arhitekturno rešitev s 3D izrisom, ki bo dobila svoje mesto tudi v oddaji Vprašaj Arhitekta.

12 izzivov, 12 epizod oddaje Vprašaj Arhitekta bo na www.msoseska.tv poskrbelo za dinamičen vpogled v to, kako včasih največji prostorski izzivi lahko dobijo najboljši epilog.

Prej – potem.

Splošni pogoji za sodelovanje v aktivnosti »Vprašaj arhitekta« 

Politika varovanja osebnih podatkov v aktivnosti »Vprašaj arhitekta«