Vsak je lahko mali šef

Dobra kuharija navdušuje mularijo (in njene starše) po vsej Sloveniji! Vi in vaši otroci imate priložnost, da se naučite pripraviti nekaj novih slastnih receptov iz oddaje Mali šef Slovenije, hkrati pa se boste lahko potegovali za privlačne nagrade.

15 mercator malisef 1080x1080px komplet

Nazaj na vstopno stran Malega šefa

Na Malega šefa

Kuhajte kot mali šef

Preživite kakovosten čas s svojim otrokom, skuhajte jed iz tedenkse oddaje Mali šef Slovenije in sodelujte v žrebanju za bogate nagrade.

Nagradna igra poteka od 8. 3. do 16. 5. 2021.

Kako sodelovati?

Od 8. 3. do 16. 5. 2021 se preko spodnjega obrazca prijavite in na dom boste prejeli začetniški paket »Vsak je lahko Mali šef«, ki vključuje:

  • knjižico Kuhaj kot Mali šef,
  • nalepke zvezdic, ki jih vsak teden nalepite v knjižico,
  • darilo - leseno kuhalnico Mali šef Slovenije.

Tedenske nagrade

Vsako nedeljo ob 17:50 na POP TV spremljajte oddajo Mali šef Slovenije in pripravite poljuben recept iz tedenske epizode.

Za vsak pripravljen recept vi in vaš otrok oz. vaši otroci prejmete zlato zvezdico, ki jo nalepite v knjižico Kuhaj kot Mali šef.

Fotografirajte pripravljeno jed in jo pošljite na e-mail naslov malisef@herman-partnerji.si.

Vašo fotografijo bomo objavili v tedenski galeriji na našem Facebook profilu.

Vsak teden bomo med vsemi sodelujočimi, ki boste poslali fotografijo tedenskega recepta, izžrebali tri nagrajence, ki boste prejeli darilno kartico Mercator v vrednosti 40 EUR.

Velika nagrada

Vsak teden zbirajte zvezdice, po koncu 3. sezone oddaj Mali šef Slovenije pa izpolnjen kartončk iz knjižice Kuhaj kot Mali šef pošljite na naslov: Herman&partnerji, Dunajska 156, 1000 Ljubljana, s pripisom: Mali šef.

Pogoj za sodelovanje v žrebanju za veliko nagrado je, da:

  • vsaj petkat sodelujete v tedenski nagradni igri ali
  • do 16. 5. 2021 pošljete izpolnjen kuponček iz knjižice Kuhaj kot Mali šef in zraven priložite tudi 5 fotografij različnih jedi, ki ste jih pripravili po različnih recepturah iz oddaj Mali šef Slovenije.

19. maja 2021 bomo izžrebali tri pare (otrok in eden od staršev), ki bodo prejeli veliko nagradokuharski tečaj z Urošem Štefelinom - žirantom oddaje Mali šef Slovenije in prejemnikom Michelinove zvezdice.

Sodelujte in izpolnite spodnji spletni obrazec!

Vaši podatki