Šumi

ŠUMI bonboni prinašajo pravo razkošje tradicionalnih okusov ter nostalgije. Izvirnost okusov, specifičnost polnil ter posebnost v oblikah so vrednote, ki ŠUMI bonbonom podarjajo podpis tradicije in kvalitete že od leta 1876. Okusite jo!

Več o bonbonih Šumi si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 333
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 09 336

ŠUMI Švicarski mentol 

ŠUMI Švicarski mentol je prvi bonbon v obliki šestkotnika. Ponuja osvežilni okus eteričnega olja poprove mete in mentola z edinstveno svežino. Osvežuje dah in pomaga pri prečiščevanju dihalnih poti. Odličen za vsak dan.

ŠUMI Mega Tattoo

ŠUMI Mega Tattoo so karamela bonboni, posebne oblike z okusom maline, ki v svojem ovitku skrivajo tatuje. So nepogrešljivi, saj lahko izbirate med kar 54 različnimi motivi, ki vas bodo navdušili. Izberite svojega najljubšega!

ŠUMI Fruit jelly 

ŠUMI Fruit jelly ponuja pravo razkošje sadnih okusov – limona, breskev, mandarina, malina, višnja. Odlikuje jih visoka vsebnost naravnih sadnih sokov in arom, so brez umetnih barvil ter 100 % rastlinskega izvora, primeren tudi za vegane in vegetarijance. Zaradi svoje sestave in mehkobe je Fruit jelly najljubši bonbon vas in vaših otrok.

ŠUMI Party MIX kids

ŠUMI Party MIX kids je nepogrešljiv na zabavah za rojstni dan, razveselile pa se ga bodo tudi maškare, ki bodo potrkale na vaša vrata. V sladkanju z mehkimi karamela bonboni različnih oblik in okusov bodo uživali vsi, prav tako pa si bodo z navdušenjem prilepili tatuje, ki se skrivajo v vrečki.

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se