Šumi in Zlato polje

ŠUMI bonboni, ki so z vami že dobrih 145 let, prinašajo pravo razkošje tradicionalnih okusov ter izvirnost novih trend okusov. Izdelki Zlato polje so del slovenskih domov že 50 let. Marsikdo je zrasel ob naši zlati polenti in pšeničnem zdrobu Bebe. Ko najprej pomislimo na riž, je to skoraj zagotovo riž San’t Andrea Zlato polje v prepoznani rumeni embalaži. Skozi leta smo znamki dodali še testenine in žita za zajtrk Sport müsli.

Šumi

Poiščite izdelke Šumi v spletni trgovini 

Več

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1812

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1813

Okusite igrivost Šumi bonbonov

Raznolikost asortimana ponuja odličen izbor med klasičnim trdim bonbonom, sočnimi sadnimi karamelami ter zabavnimi okusi in oblikami mehkih gumi in žele bonbonov. Za vse ljubitelje funkcionalnih bonbonov pa nudimo širok asortiman Herba bonbonov. Izberite in okusite sebi najljubšega. Eden zate, eden zame!

ŠUMI KARAMELA MEGA TATTOO

ŠUMI Mega Tattoo so karamela bonboni, posebne oblike z okusom maline, ki v svojem ovitku skrivajo tatuje. Brez umetnih arom in barvil.

ŠUMI ŽELE BONBON FRUIT JELLY

ŠUMI Fruit jelly ponuja pravo razkošje sadnih okusov – limona, breskev, mandarina, malina, višnja. Brez umetnih arom in barvil.

ŠUMI MIX

ŠUMI MIX v kombinaciji raznolikih okusov in oblik bonbonov ponuja pravo sladko zabavo. Brez umetnih arom in barvil.

Zlato polje

Poiščite izdelke Zlato polje v spletni trgovini 

V spletno trgovino

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 188

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 189

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 18 Riz Zlato polje

Izdelki Zlato polje so del slovenskih domov že 50 let. Marsikdo je zrasel ob naši zlati polenti in pšeničnem zdrobu Bebe. Ko najprej pomislimo na riž, je to skoraj zagotovo riž San’t Andrea Zlato polje v prepoznani rumeni embalaži. Skozi leta smo znamki dodali še testenine in žita za zajtrk Sport müsli.

Vsa ta leta stremimo k visoki kakovosti, vračamo se k tradiciji in se hkrati obračamo k modernim prehranskim trendom. Naše poslanstvo danes je ponuditi polnovredne izbire za vsakodnevne obroke.

Riži Zlato polje

Riži Zlato polje ponujajo pester izbor izdelkov za vse okuse in za vse vrste jedi. Odlikuje jih kakovost najboljših sort riža, ki so vedno okusna izbira. Pri uporabi riža se moramo zavedati, da vsaka vrsta riža ni primerna za vsak recept, zato je pred uporabo dobro vedeti, katero sorto uporabiti za pripravo posameznih jedi.

  • Riž Sant' Andrea je odličen za pripravo prilog, rižot, sladic in solat ter je najbolj prodajana vrsta riža z veliko možnostmi uporabe.
  • Parboiled riž zaradi posebnega postopka toplotne obdelave se ta izdelek od klasičnega rjavega riža razlikuje tudi po tem, da ima za polovico krajši čas kuhanja. Odličen je za pripravo glavnih jedi, prilog in solat.
  • Basmati riž je imenovan tudi 'himalajski princ rižev', saj gre za enega najbolj cenjenih vrst rižev, ki raste izključno v dolinah porečja rek ob vznožju Himalaje. Zrna so ozka in dolga ter vsebujejo majhen delež škroba, zato so skuhana rahla in nežna ter se ne zlepijo. Basmati riž je odličnega okusa in vonja, primeren pa je za pripravo glavnih jedi, prilog in sladic.
  • Srednjezrnati riž za domače jedi in okroglozrnati riž v blazinici je zaradi svoje oblike zrn in vsebnosti škroba, najbolj primeren za nadeve, narastke in sladke jedi, predvsem klasične jedi naših babic, odličen pa je tudi v enolončnicah in mlečnih jedeh.

Testenine Zlato polje

Testenine Zlato polje odlikujejo skrbno izbrane naravne sestavine, saj so vsi naši izdelki narejeni iz pšenice durum, zato se testenin ne razkuhajo in imajo lepo rumeno barvo. Prepoznavne so po različnih oblikah in velikostih pakiranj, odlikuje pa jih tudi prvovrstna kakovost, saj ne vsebujejo umetnih dodatkov ali konzervansov.

  • Valjani široki rezanci z jajci so pripravljeni le v nekaj minutah, ponujajo pa okusen obrok, postreženi z različnimi omakami. Špinačni rezanci so narejeni z dodatkom špinače za polnovreden in okusen obrok. Za lep izgled na krožniku predlagamo, da jih pripravite z belimi omakami.
  • Jušne testenine fidelini in domači rezanci popestrijo bistre in kremne juhe, zelenjavne in mesne enolončnice ter obare. Z njimi ustvarimo pristno doživetje domačnosti.
  • 2 min špageti so tanjše durum testenine, pripravljene v zgolj 2 minutah. Za ljubitelje debelejše testenine so odlična izbira špageti št.7.
  • Jajčni polžki in jajčni navihančki Zlato polje so med najbolj priljubljenimi testeninami med slovenskimi potrošniki. Spiralno zavita oblika in rebrasta površina navihančkov ujame vsako vrsto omake, najbolj teknejo kot priloga, v enolončnicah in testeninskih solatah. 

Obiščite Pravljično vasico

Na Pravljično vasico