Radenska in Oraketa

Globoko pod zemljo, zaščitena pred vsakršnim zunanjim onesnaževanjem. Skrita v usedlinah nekdanjega Panonskega morja. V raznolikih zemeljskih strukturah na severovzhodu Slovenije se vsak dan rojeva čudež narave v dveh izvirih: izvir Radenska Kraljevi vrelec in izvir Radenska Naturelle. Nov vitaminski instant napitek Oraketa pa je bogat s sadjem in 10 vitamini.

Poiščite izdelke Radenska in Oraketa v spletni trgovini

S spletno trgovino

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki Radenska2

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki Radenska3

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki Radenska

RADENSKA CLASSIC

V velikih globinah, daleč od virov onesnaževanja in v posebnih geoloških pogojih skozi leta, desetletja in stoletja neprekinjeno nastaja čisto poseben dar narave – Radenska Kraljevi vrelec – Classic. Radenska Classic je edinstvena naravna mineralna voda, ki jo odlikujejo bogata vsebnost in odlična kombinacija raztopljenih mineralnih snovi ter lastni (naravni) mehurčki ogljikovega dioksida, kar je redkost in pravi fenomen. Radenska Kraljevi vrelec je torej odličen vir hidracije, zaradi vsebnosti kalcija in magnezija pa ima tudi pozitiven vpliv na presnovo, delovanje mišic in ohranjanje zdravih kosti.

RADENSKA MEDIUM

Radenska Medium je blago gazirana naravna mineralna voda, ki tako kot Radenska Kraljevi vrelec Classic vsebuje veliko mineralnih snovi, a ima manj mehurčkov ogljikovega dioksida –torej za tiste, za katere je prijetno in osvežujoče ščemenje mehurčkov moteče. Zaradi harmoničnega ravnovesja raztopljenih mineralnih snovi in nižje vsebnosti ogljikovega dioksida je zelo primerna za odžejanje in nadomeščanje izgubljenih mineralnih snovi.

RADENSKA NATURELLE

Radenska Naturelle je pravi biser neokrnjene narave; nastajala je v obdobju pred 12.000 leti v globini, pod nepropustnimi glinenimi plastmi, kjer je ostala zaščitena pred onesnaženjem vse do danes, ko jo ponujamo našim kupcem. Sodi med negazirane naravne mineralne vode z nizko vsebnostjo natrija. Sestava pomembnih mineralnih snovi je idealna, kar daje vodi harmoničen in zaokrožen okus. Priporoča se ob vseh priložnostih, športnih aktivnostih ali kadar se želimo le preprosto odžejati in osvežiti.

ORAKETA

Oraketa, novo vesolje okusov in vitaminov. Vsak kozarec vitaminskega instant napitka Oraketa vsebuje sadje in kombinacijo 10 vitaminov, ki lahko pomembno prispevajo h krepitvi imunskega sistema. Vitamini C, B6 in B12 prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. Niacin (B3) in biotin (B7) prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju ter ohranjanju zdravih sluznic in zdrave kože. Riboflavin (B2), folat (B9) ter pantotenska kislina (B5) prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Tiamin (B1) prispeva k delovanju živčnega sistema. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Oraketa je na voljo v štirih različnih okusih: pomarančna, limona, exotic in limonska trava.

RADENSKA Z OKUSOM

Radenska z okusom je osvežilna gazirana brezalkoholna pijača z nizko energijsko vrednostjo. Pripravljena je iz naravne mineralne vode Radenska Kraljevi vrelec Classic, naravnih mehurčkov ter naravnih arom sadja. Sladkost proizvoda je tolikšna, da dosežemo polnost okusa in hkrati zagotavljamo lahkotnost z nizko energijsko vrednostjo. Je popolna izbira za ljubitelje mehurčkov in okusa, saj Radenska z okusom ponuja oboje hkrati. Na voljo je v štirih različnih okusih: limona, bezeg, limonska trava in mango-limeta.

OAZA

Oaza je negazirana brezalkoholna pijača z nizko energijsko vrednostjo. Navdih za Oazo prihaja iz narave, domačih travnikov in obronkov gozdov. Pripravljena je z izvirsko vodo in vsebuje naravne izvlečke sadja oziroma zelišč ter naravne arome. Polnjena je na aseptični liniji, zato ne vsebuje konzervansov. Na voljo je v štirih različnih okusih: bezeg, breskev, materina dušica in rdeče grozdje.