Radenska in Oraketa

Globoko pod zemljo, zaščitena pred vsakršnim zunanjim onesnaževanjem. Skrita v usedlinah nekdanjega Panonskega morja. V raznolikih zemeljskih strukturah na severovzhodu Slovenije se vsak dan rojeva čudež narave v dveh izvirih: izvir Radenska Kraljevi vrelec in izvir Radenska Naturelle. Nov vitaminski instant napitek Oraketa pa je bogat s sadjem in 10 vitamini.

Gazirana naravna mineralna voda Radenska Kraljevi vrelec 1,5 L

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 13

Če bi poskusili ujeti vse utrinke radosti ob kraljici med mineralnimi vodami Radenski Kraljevi vrelec v več kot 150 letni zgodovini podjetja, bi težko našli dovolj veliko stekleničko. Nekaj žuborečih mehurčkov in novih spominov s podpisom treh src, pa si lahko tudi sami privoščite ob najbolj prodajanem artiklu Radenska Kraljevi vrelec 1,5l pet. Odlikujejo jo bogata vsebnost in odlična kombinacija raztopljenih mineralnih snovi ter naravni mehurčki ogljikovega dioksida.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Negazirana naravna mineralna voda Radenska Naturelle 1,5 L

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 10

Sodi med negazirane naravne mineralne vode z nizko vsebnostjo natrija. Sestava pomembnih mineralnih snovi je idealna ter daje vodi harmoničen in zaokrožen okus. Radenska Naturelle je pravi biser neokrnjene narave; nastajala je v obdobju pred 12.000 leti in v globini, pod nepropustnimi glinenimi plastmi, je ostala zaščitena pred onesnaženjem vse do danes, ko jo ponujamo našim kupcem. Prav zato jo priporočamo ob vseh priložnostih, športnih dejavnostih ali kadar se želite zgolj odžejati in osvežiti.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Oraketa

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 12
Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 11

Odprava v vesolje je uspela, Oraketa je tukaj! Nov vitaminski instant napitek, ki vsebuje sadje in 10 vitaminov. Sedaj lahko raziskujete novo vesolje sadnih okusov. Pomaranča, limona ali exotic? Kateri bo vaš najljubši?

Oraketa Pomaranča 800g

Sveža. Sočna in okusna izven tega sveta! Preprosto moraš poskusiti.

Oraketa Limona 800g

Samo za najbolj drzne jezike. Zmešaj, okusi in uživaj, če si upaš.

Oraketa Exotic

Nora mešanica manga, banane in ananasa te bo izstrelila naravnost v vesolje!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se