Široka ponudba: Pravljična vasica

Pravljična vasica

V Mercatorju od 18. 11. do 31. 12. 2021 ob nakupu za vsakih 10 EUR in ob nakupu vsakega izdelka z oznako Pravljična vasica prejmete prikupne kartonaste hiške in figurice iz katerih lahko sestavite svojo Pravljično vasico.

 • Anton

  Mesnine Anton Meso Kamnik bodo navdupile vaše goste, zato ne smejo manjkati na prazničnem jedilniku.

  Več
 • Šumi in Zlato polje

  ŠUMI bonboni, ki so z vami že dobrih 145 let, prinašajo pravo razkošje tradicionalnih okusov ter izvirnost novih trend okusov. Izdelki Zlato polje so del slovenskih domov že 50 let. Marsikdo je zrasel ob naši zlati polenti in pšeničnem zdrobu Bebe. Ko najprej pomislimo na riž, je to skoraj zagotovo riž San’t Andrea Zlato polje v prepoznani rumeni embalaži. Skozi leta smo znamki dodali še testenine in žita za zajtrk Sport müsli.

  Več
 • Kras

  Pri pršutu se narave ne da prehiteti, le z dolgotrajnim zorenjem v čistem okolju neokrnjene narave Krasa, dozori v vrhunski izdelek. Dlje ko pršut zori, mamljivejši je njegov vonj, rezine pa postanejo sočne in sladke, da se kar same topijo v ustih. V Krasu Kraški pršut zorimo 12 in 16 mesecev.

  Več
 • Kinder Chocholate

  Kinder Chocolate predstavlja novo globalno ikono radovednosti, prepoznavno širom po svetu. 

  Več
 • Jimmy Fantactic

  Prispelo je nekaj debelo drugačnega. Jimmy Fantastic je izjemno okusna, visokokakovostena čokolada za vse, ki želijo velik in nepozaben grižljaj.

  Več