Podravka

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Podravkine blagovne znamke so prepoznavne in med najbolj priljubljenimi tudi pri nas. Visoka kakovost je zagotovljena, saj uporabljajo odlične surovine, sodobne tehnološke procese in znanje. Poleg kakovosti jih odlikujeta tudi praktičnost in varnost.

Maestro črni poper

Kraljevska začimba z neomejenimi možnostmi uporabe. 100% naravni črni poper z aromo in ostrino popestri skoraj vsako slano jed. Odlično se dopolnjuje s česnom, čebulo in vsemi dišavnicami. S črnim poprom začinimo močnejše jedi, kot so rdeče meso in temne omake, v lažje jedi pa dodate milejši beli poper.

V trgovino

Maestro grobo mleti česen

Je ena tistih začimb, do katerih je le redkokdo brezbrižen – ali ga obožujemo ali pa ga sploh ne uporabljamo. Z močnim okusom obogati vsako slano jed. Mleti česen ohranja vse lastnosti svežih strokov, prav tako raznovrstna je tudi njegova uporaba. Lahko ga raztopimo v olju, s katerim premažemo meso za pečenje na žaru. Pol žličke suhega česna nadomesti en strok svežega. Brez rezanja, drobljenja ali čiščenja bo ustvaril nepozaben okus.

V trgovino

Zlato polje prosena kaša

Prosena kaša je bila včasih najvažnejša obredna jed, ki je prišla na mizo ob svatbi, krstu in sedmini. Kuhano proso uporabljamo podobno kot riž, za priloge, kot dodatek juham in enolončnicam. Kašo lahko pripravimo tudi kot glavno jed – kot proseno pito in zelenjavni proseni narastek.

V trgovino

Zlato polje riž Sant' Andrea

Je najbolj prodajana vrsta riža s širokimi možnosti uporabe. Riž Sant’ Andrea je odličen za pripravo prilog, rižot, sladic in solat. Vakuumsko pakiranje zagotavlja popolno zaščito riža pred zunanjimi vplivi, daljši čas uporabnosti izdelka in trajno vrhunsko kakovost riža.

V trgovino

Jedilna čokolada Gorenjka

Jedilna čokolada Gorenjka vsebuje visok delež kakava – najmanj 45 % – kar pomeni, da vsebuje temu sorazmerno manj sladkorja. Razen kakavovega masla ne vsebuje drugih maščob. Odlikuje jo izjemno gladka tekstura, ki je rezultat fino mletih sestavin.

V trgovino

Žitova posebna bela moka

Žitova posebna bela moka T400 1 kg je zlato med vsemi vrstami mokami – sestavljajo jo le fino mleta jedra pšeničnih zrn. Je vsestransko uporabna. Ponaša se s stalno kakovostjo, kar je za peko izjemno pomembno. To vedo tudi slovenske gospodinje, ki jo prepoznajo po njeni že legendarni embalaži - tista bela, z roza pikicami.

V trgovino

Dolcela vanilin sladkor

Najslajši stanovalec vsakega predala z začimbami. Vanilin sladkor je že dolgo priljubljen in nepogrešljiv dodatek različnim slaščičarskim izdelkom, saj ima prepoznaven ter nepremagljiv vonj in okus. Pri pripravi priljubljenih sladic vedno uporabite to skrivno sestavino.

V trgovino

Dolcela pecilni prašek

Mali pomočnik pri pripravi najokusnejših kolačev. Pecilni prašek je glavni pomočnik pri pripravi različnega testa. Deluje hitro in preprosto, rezultat pa je bolj rahlo testo ter okusnejše pecivo. Izdelek vsebuje samo koruzni škrob in zato tudi ogljikove hidrate. Vedno ga imejte pri roki, saj najboljši pomočniki prihajajo v majhnih vrečkah.

V trgovino