Podravka

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Podravka – blagovna znamka, ki potrošnikom predstavlja okus doma, druženje za mizo, bližino, pristnost, toplino doma, kakovost!

Podravka simbolizira pravo skrb, pozornost in daje raznolike in najboljše kulinarske rešitve domačega okusa. Za kuhanje je potrebna ljubezen in Podravka juhe so pripravljene od srca srcu, saj vsebujejo le izbrane sestavine. Z njimi pokažemo skrb in razvajanje za svoje najbližje in za vsako mizo prinesemo toplino domačega okusa in toplega družinskega druženja

Poiščite izdelke Podravka v spletni trgovini

V spletno trgovino

VEGETA, PREPROSTO KUHAJ

Banner MZ dobavitelji 720x400px35

Ko stopiš v kuhinjo, pozabi na to česa ne znaš in zaupaj svojim občutkom. Naj bo domišljija tvoj edini recpt. Prekrši pravila, improviziraj….preprosto kuhaj z blagovno znamko Vegeta - edinstvena mešanica začimb, obogatena z več vrstami zelenjave. Vegeta, okus je na prvem mestu.

FANT, FANT……fantastično!

Banner MZ dobavitelji 720x400px37

Kolikokrat ste se vprašali, kaj boste danes kuhali? Predlagamo preprosto rešitev…Fant mešanice za pripravo jedi. Z idejami, ki vam jih nudi široka izbira izdelkov blagovne znamke Fant, boste v kuhinji zasijali in svoje najdražje razvajali na hiter in enostaven način – popoln okus je zagotovljen.

MAESTRO, ŠČEPEC NAVDIHA

Banner MZ dobavitelji 720x400px38
Banner MZ dobavitelji 720x400px39
Banner MZ dobavitelji 720x400px41

Že več kot 6 desetletij je družina izdelkov Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji. Rojevajo pestrost in bogatost okusa. Nič ne ogreje naših brbončic in src tako kot znane domače jedi, pripravljene z znanjem in ljubeznijo ter ščepcem navdiha. A tudi tradicionalnim receptom lahko vedno dodamo odmerek inovativnosti in ustvarjalnosti z začimbami bogatih arom in okusov, Maestro. Maestro, ščepec navdiha.

ZLATO POLJE

Banner MZ dobavitelji 720x400px44
Banner MZ dobavitelji 720x400px45
Banner MZ dobavitelji 720x400px46

Blagovno znamko Zlato polje sestavljajo ključni izdelki vsake shrambe: riž, testenine, zdrobi, kaše in kosmiči. Izdelki Zlato polje so del slovenskih domov že 50 let. Marsikdo je zrasel ob naši zlati polenti in pšeničnem zdrobu Bebe. Ko najprej pomislimo na riž, je to skoraj zagotovo riž Sant’ Andrea Zlato polje v prepoznani rumeni embalaži. Skozi leta smo znamki dodali še testenine. Vsa leta stremimo k visoki kakovosti, vračamo se k tradiciji in se hkrati obračamo k modernim prehranskim trendom.

Linolada

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 61

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 62

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 63

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 64

Lino Lada je med potrošniki kremnih namazov percipirana kot namaz visoke kakovosti. Največ jo konzumirajo otroci in mladi kot samostojen obrok ali kot dopolnilo nekega obroka. Odrasli potrošniki jo pogosteje konzumirajo kot desert (na žlico ali s palačinkami), da zadovoljijo potrebo po sladkem.Ključna prednost Lino Lade je raznolikost okusov (5 okusov Lino lade), Milk verzija, ki z Duo najpopularnejši okus Lino lade; Lino lada GOLD s sesekljanimi lešniki in z velikim odstotkom lešnikov 16%, Lino lada kokos in nougat.

Čokolino

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 65

 

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 66 Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 67

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 68

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 69

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 70

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 71

Čokolino je že vrsto generacij priljubljena hrana za vso družino zahvaljujoč finim kosmičem z dodatkom čokolade, ki se pomešani z 2 dl mleka spremenijo v hranljivo poslastico.

Čeprav je namenjen otrokom, ga imajo zaradi svojega edinstvenega okusa radi tudi odrasli.

S časom smo razvili tudi različice Čokolina, da bi zadovoljili posebne potrebe in pričakovanja potrošnikov: Čokolino baby za najmlajše brez dodanega sladkorja in s pripravo z vodo, Lešnik Čokolino s polnim okusom po lešnikih, Keksolino s polnim okusom keksov z maslom, Čokolino fit z zmanjšanim deležem sladkorja, Čokolino plus z dodanimi hrustljavimi žitaricami, bela različica Čokolina Plus – Čokolino Plus White beli kosmiči obogateni z ovsenimi kosmiči, koruznimi kosmiči, hrustljavimi žitnimi ekstrudati in z 8 vitamini.

Za vse tiste, ki so se spraševali, ali obstaja en obrok, ki nas lahko spremlja od mladosti do zrelih let, od prvih korakov do pogumnega stopanja v svet, pa vse do drznega teka v športnih aktivnostih, je prišel odgovor v obliki novega Podravkinega upa – Čokolino Protein Power. Nov izdelek vsebuje riž in oves ter združuje nepremagljiv, vsem znan, okus Čokolina z bogastvom beljakovin, magnezija in vitaminov.

Katerikoli Čokolino izberete, boste izbrali popolno kombinacijo za vsak začetek dneva ali hitri dnevni tempo.

Lino pa ni le Čokolino, ampak tudi Lino Lada, najokusnejša razvada. Nagrajena Lino Lada gold s 16% lešnikov, vsem sladokuscem zagotavlja novo doživetje brez primere.