Podravka

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Podravkine blagovne znamke so prepoznavne in med najbolj priljubljenimi tudi pri nas. Visoka kakovost je zagotovljena, saj uporabljajo odlične surovine, sodobne tehnološke procese in znanje. Poleg kakovosti jih odlikujeta tudi praktičnost in varnost.

Riž Arborio Zlato polje – izbrani riž za rižote

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 4

Arborio riž je najbolj priljubljen za pripravo rižot, saj vsebuje precej škroba, ki se sprošča med kuhanjem in poskrbi za kremasto teksturo jedi. Med kuhanjem riža sredica zrna Arborio ostane čvrsta. Zrna se med seboj ne zlepijo, a odlično vpijejo vse arome in okuse, ki se sproščajo pri pripravi jedi.

Ali ste vedeli? Med kuhanjem zrna riža Arborio rahlo spremenijo obliko in postanejo bolj podobna okroglozrnatemu rižu.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Ješprenj Zlato polje

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 9

Ješprenj je ječmenova kaša, ki se najpogosteje uporablja za pripravo znane slovenske jedi ričet. Postrežemo ga lahko z jurčki, s kislim zeljem ali v solati ter v rižoti namesto riža. Odlično se dopolnjuje z avokadom.

Ali ste vedeli? Kaša naj po kuhanju še nekaj minut počiva, da vpije morebitno odvečno vodo, saj bi z odlivanjem odstranili tudi del hranljivih snovi.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Gorenjka jedilna čokolada (45% kakava)

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 6

Jedilna čokolada Gorenjka vsebuje visok delež kakava – najmanj 45 % – kar pomeni, da vsebuje temu sorazmerno manj sladkorja. Razen kakavovega masla ne vsebuje drugih maščob. Odlikuje jo izjemno gladka tekstura, ki je rezultat fino mletih sestavin.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Maestro poper črni mleti 50g – dobro znan, a vedno vznemirljiv

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 5

Ne glede na to, ali v kuhinji brbota domača juha, se peče meso, duši zelenjava ali pa se pripravlja okusna omaka, je ščepec popra korak, ki ga nikoli ne bomo preskočili. In okus, ki se ga nikoli ne bomo naveličali.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Dolcela vanilin sladkor 10g gratis

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 8

Glavni pomočniki pri pripravi najokusnejših kolačev, ki jih imate lahko vedno pri roki, saj najboljši prihajajo v majhnih vrečkah.

Najslajši stanovalec vsakega predala z začimbami. Vanilin sladkor že dolgo priljubljen in nepogrešljiv dodatek različnim slaščičarskim izdelkom, saj ima prepoznaven ter nepremagljiv vonj in okus.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Dolcela pecilni prašek z vinskim kamnom 18g

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 7

Dolcela pecilni prašek z vinskim kamnom je glavni pomočnik pri pripravi različnega testa, brez fosfatov. Deluje hitro in preprosto, rezultat je bolj rahlo testo in fino pecivo.

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več