Planica

Planica je bila 43 let sinonim za družinski mlečni sladoled s 3 okusi: vanilja, jagoda in čokolada. V letu 2018 se je blagovna znamka prvič razširila z novima okusoma; Planico Belo in Planico Čoko. V letu 2019 pa se je družina Planica povečala še za dva, s Planico Tropic in Planico Gozdno. Sladoledi Planica pa so poleg banjic na voljo tudi na palčki, za zdaj v štirih okusih: Planica Original, Planica Bela, Planica Čoko in kot letošnja novost Planica Gozdna. Planica tako ponuja širok izbor izdelkov za celo družino, tako za uživanje doma kot tudi na poti.
Vsi izdelki Planica so izdelani iz mleka slovenskega porekla in so nosilci znaka "Izbrana kakovost Slovenija".

Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px59
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px60
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px61
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px62
Banner MZ Veseli valovi dobavitelj 720x400px65

Planica original

Planica Original je že 43 let sinonim za družinski mlečni sladoled s 3 okusi: vanilja jagoda in čokolada. Planica Original je narejena iz mleka slovenskega porekla in je nosilka zaščitnega znaka Izbrana kakovost Slovenija.

Planica original, brez laktoze

Planica Original brez laktoze je novost letošnjega leta, ki sledi Originalnemu receptu vendar je brez laktoze. Planica Original brez laktoze je nosilka zaščitnega znaka "Izbrana kakovost Slovenija".

Planica Čoko

Planica Čoko je pravi izbor za vse ljubitelje čokoladnih okusov saj jo sestavljajo čokolada, temna čokolada in okus čokoladnega piškotka. Narejena je iz mleka slovenskega porekla in je nosilka zaščitnega znaka "Izbrana kakovost Slovenija".

Planica Gozdna

Planica Gozdna je okus jagode, gozdnih sadežev in borovnice. Za tiste, ki raje posegajo po sadnih in kremastih okusih. Narejena je iz mleka slovenskega porekla in je nosilka zaščitnega znaka "Izbrana kakovost Slovenija".

Planica Tropic

Planico Tropic sestavljajo okus manga, kokosa in papaje. Za tropsko osvežitev v poletnih dneh. Narejena je iz mleka slovenskega porekla in je nosilka zaščitnega znaka "Izbrana kakovost Slovenija".

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.