Pik Vrbovec MŠ

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Pikni nekaj dobrega. PIK mesni izdelki so izdelani iz kakovostnega svežega in predelanga rdečega mesa, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Vrhunsko kakovost izdelkov potrjuje 70 let tradicije in izkušenj njihovih mojstrov. 

Kuhana šunka

Proizvaja se izključno iz najboljših izbranih surovin. Le zaradi 2 % maščobe in visoke vsebnosti beljakovin je KUHANA šunka prava izbira zdrave in uravnotežene prehrane. Lahkoten obrok s KUHANO šunko bo gurmanom omogočil, da bodo uživali v odličnem sočnem in prefinjenem okusu, obenem pa pazili na svojo prehrano in telesno težo. KUHANA šunka je idealna za sočne sendviče, hrustljave tople sendviče, osvežilne solate, … Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

V trgovino

Fina šunka

Proizvaja se izključno iz najboljših izbranih surovin. Zanjo je značilna nizka vsebnost maščob in visoka vrednost beljakovin. Je najboljša izbira za sladokusce in ljubitelje aromatičnih šunk, ki prisegajo na prefinjen okus in vonj dima ter je nepogrešljiva sestavina sendvičev, jedi iz testenin, solat in odlična izbira za pripravo šolskih prigrizkov. Prav tako je odličnega okusa pečena v ponvi ali na žaru v kombinaciji z mesnimi in zelenjavnimi jedmi. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

V trgovino

Zimska salama

Izdelana je iz najkakovostnejšega rdečega mesa s skrbno izbranimi naravnimi začimbami in blagim priokusom plesni, ki bo zagotovo našla svoje mesto v sočnih sendvičih, barvitih kanapejih ali hladnih mesnih narezkih. PIK Vrbovec je znan po bogatem in pestrem izboru trajnih klobas, ki bodo zadovoljile različne gurmanske okuse. ZIMSKA salama ne vsebuje umetnih barvil, ojačevalcev okusa, glutena in soje.

V trgovino

Panona salama

Je vrhunska mesna poslastica, pripravljena po tradicionalnem receptu sesekljanega svinjskega mesa in naravnih začimb – česna in celih zrnih popra. Je velikega premera, s tradicionalnim domačim okusom, kjer veliki mleti kosi mesa dajo poseben prerez in izjemno sočnost. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje. Bodite pripravljeni na nenapovedane goste, zahtevne domače ali preprosto zadovoljite svojemu okusu in poskrbite, da bo Panona našla svoje mesto v vašem hladilniku.

V trgovino