Persil in Silan

Čistoča in svežina vaših oblačil z izdelki Persil in silan prideta še bolj do izraza. Jih uporabljate?

Poiščite izdelke Persil in Silan v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1847

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1848

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1849

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1850

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1851

PERSIL DISCS REGULAR 22 PRANJ

Persil Discs 4 v 1 Regular – kapsule s 4 zmogljivimi lastnostmi. Edinstvena encimska mešanica Persil deluje proti najbolj trdovratnim madežem in vam zagotavlja izjemen rezultat čiščenja. Hkrati pa zagotavlja svetlost, dolgotrajno svežino in nežno nego vaših barvnih tkanin – 4 močne lastnosti v 1 kapsuli za globinsko čiščenje.

PERSIL GEL REGULAR - 40 PRANJ

Tekoči detergent za perilo Persil s tehnologijo globinskega čiščenja vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih sestavin, ki delujejo proti trdovratnim madežem. Prodira globoko v vlakna in odstranjuje tudi najmanjše molekule madežev za popolne rezultate in svetlost vaših oblačil. Uživajte v (popolni) čistoči in dolgotrajni svežini Persil, ki jo obožujete.

PERSIL PRAŠEK FBS 36PRANJ 2,34KG

Pralni prašek Persil s tehnologijo globinskega čiščenja vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih sestavin, ki delujejo proti trdovratnim madežem. Prodira globoko v vlakna in odstranjuje tudi najmanjše molekule madežev za popoln rezultat perila. Uživajte v popolni čistoči oblačil, ki jo obdaja svežina Silana.

SILAN MAGIC MAGNOLIA1450ML

Mehčalec za perilo Silan Aromatherapy Magic Magnolia mehča vaša oblačila in perilo ter na njih pušča dolgotrajen svež vonj. Silan Aromatherapy Magic Magnolia vas razvaja s parfumskimi trenutki, ki si jih vaša čutila želijo: dišava z dragocenimi eteričnimi olji spremeni vaša vsakodnevna oblačila v neverjeten občutek svežine parfuma do 140 dni v zaprtem prostoru zahvaljujoč intenzivni, navdihujoči in dolgotrajni dišavi. Silanove unikatne parfumske kapsule se aktivirajo ob vsakem premiku in sproščajo dodaten svež vonj v vaše perilo.

SILAN SENSITIVE 900ML

Mehčalec za tkanine Silan Fresh Control naredi vaša oblačila mehka ter jim nudi dolgotrajen svež vonj. Zahvaljujoč edinstveni formuli s tehnologijo nevtralizacije vonja bodo vaša oblačila sveža dlje časa, tudi do 140 dni v zaprtem prostoru.

SILAN FRESH SKY 2X1,8L

Mehčalec za perilo Silan Fresh Sky vaša oblačila in perilo naredi nežna ter na njih pušča dolgotrajen svež vonj. Uživajte v sproščujočem občutku čudovitega sprehoda v jutranjem zraku še dlje! Silan Fresh Sky vas razvaja z občutkom svežine s čudovito mehkim perilom in posebno dišavo, ki traja do 140 dni v zaprtem prostoru. Silanove unikatne parfumske kapsule se aktivirajo ob vsakem premiku in sproščajo dodaten svež vonj v vaše perilo.

Obiščite Pravljično vasico

Na Pravljično vasico