Paloma MŠ

Ste kaj polili, kuhate, čistite okna, imate doma hišne ljubljenčke? Za vse življenjske situacije v gospodinjstvu so tu posebne brisače Paloma. Včasih je pa ena dovolj dobra tudi za več gospodinjskih opravil. Izbirajte med papirnatimi brisačami Paloma Multi Fun in Super Care ter Natura in Classic.

Paloma brisače

Paloma Super Care Pro Food, nepogrešljiv specialist za pomoč v vaši kuhinji

Papirnate brisače Paloma Super Care Pro Food so 100% varne v stiku s hrano, se ne lepijo na hrano, odlično vpijajo vse vrste tekočin, še posebej maščobe.

Ocvrto hrano položite na papirnato brisačo Paloma Super Care Pro Food, ki bo vpila odvečno maščobo in hrana bo bolj okusna in hrustljava. Laboratorijski test je pokazal, da že en sam listič papirnate brisače Paloma Super Care Pro Food vpije do 21 gramov maščobe, to pomeni približno 207 kalorij.

Papirnate brisače Paloma so narejene tako, da so posebej vpojne in močne. Ko jih uporabite, jih lahko skupaj z biološkimi odpadki odvržete v ustrezen zabojnik.
Za še več priročnosti imajo brisače Paloma Super Care izvlečno stročnico, s pomočjo katere lahko brisačo uporabljamo od znotraj navzven. Navade uporabe brisač so namreč različne in ta izboljšava je posebej za tiste potrošnike, ki v svojem gospodinjstvu nimajo stojala za papirnate brisače.

Naj bodo papirnate brisače Paloma Super Care Pro Food vaš obvezen pripomoček v kuhinji.

Papirnate brisače Paloma Multifun Design & Flexi, nepogrešljiv pripomoček v vsakem gospodinjstvu

Ste nekaj polili, kuhate, čistite okna, imate doma razigrane otroke, ki radi packajo?

Za vse življenjske situacije v gospodinjstvu smo razvili posebno brisačo. Včasih je pa ena dovolj dobra tudi za več gospodinjskih opravil. Papirnate brisače Paloma Multifun Design & Flexi so narejene tako, da so ultra vpojne in ekstra močne. Obe lastnosti bosta prišli še kako prav, ko boste odstranjene olupke iz mokre zelenjave ali sadja želeli varno prenesti iz pulta do koša z biološkimi odpadki, kamor lahko odvržete tudi brisačo.

Običajno velik listič papirnate brisače je vsestransko uporaben. Kdaj pa kdaj bi pa potrebovali samo pol lističa. Paloma Multifun Design&Flexi brisače imajo možnost izbire normalnega ali polovičnega lističa oziroma dimenzije po vaši izbiri, odvisno od naloge, ki jo je potrebno opraviti.

Brisače Paloma Multifun Design&Flexi so tudi zabavno potiskane, zato lahko nadomeščajo servieto pri malici ali pa zgolj popestrijo kuhinjski kotiček, kjer so pospravljene. V paketu običajno najdete dva različna potiska na brisači.

Nove papirnate brisače Paloma Multifun Design&Perfume

Kaj je pomembno, ko izbirate pravo papirnato brisačo?

Prav gotovo je zaželeno, da je ni potrebno odviti preveč, da bi pobrisali razlito tekočino. Zato so papirnate brisače Paloma narejene tako, da so posebej vpojne in močne. Obe lastnosti bosta prišli še kako prav, ko boste odstranjene olupke iz mokre zelenjave ali sadja želeli varno prenesti iz pulta do koša z biološkimi odpadki, kamor lahko odvržete tudi brisačo.

Poleg izjemne vpojnosti, so nove papirnate brisače Paloma Multifun Design&Perfume še lepo potiskane z motivi citrusov. Tako jih lahko uporabite tudi kot servietko ob malici.

Nekoliko nenavadno je, da so papirnate brisače odišavljene, ampak tudi to je svojevrstna prednost. Nove brisače Paloma Multifun Design&Perfume imajo nežno dišavo, ki jo v proizvodnem procesu nanašamo na tulec, na katerega je nato navit papir. Tako papirnate brisače Paloma Multifun Design&Perfume prijetno odišavijo prostor in ga napolnijo s svežino citrusov.

Preizkusite nove papirnate brisače Paloma Multifun Design&Perfume, naj vas prijetno presenetijo s svojo vsestranskostjo.

Paloma Super Care Pro Food

Papirnate brisače Paloma Super Care Pro Food so 100% varne v stiku s hrano, se ne lepijo na hrano, odlično vpijajo vse vrste tekočin, še posebej maščobe.

V trgovino

Papirnate brisače Paloma Multifun Design & Flexi

Za vse življenjske situacije v gospodinjstvu smo razvili posebno brisačo. Včasih je pa ena dovolj dobra tudi za več gospodinjskih opravil. Papirnate brisače Paloma Multifun Design & Flexi so narejene tako, da so ultra vpojne in ekstra močne.

V trgovino

Papirnate brisače Paloma Multifun Design&Perfume

Papirnate brisače Paloma so narejene tako, da so posebej vpojne in močne. Obe lastnosti bosta prišli še kako prav, ko boste odstranjene olupke iz mokre zelenjave ali sadja želeli varno prenesti iz pulta do koša z biološkimi odpadki, kamor lahko odvržete tudi brisačo.

V trgovino