Široka ponudba: Noži

Spoznajte užitek sekljanja in z zbiranjem nalepk kupite dober nož do 84 % ceneje. Ob unovčenju nalepk lahko sodelujete tudi v nagradni igri in osvojite legendaren retro hladilnik.

 • Ave Premium šunke iz slovenskega mesa

  Vonji in okusi lahko v nas prebudijo veliko spominov. Spominjajo nas na kraje, ljudi, tradicije, drobcene trenutke, ki nam v življenju veliko pomenijo. AVE predstavlja novost – premium šunke, ki naše brbončice z njihovim izjemnim okusom odpeljejo na kulinarično popotovanje po spominih.

  Več
 • Rio Mare

  Izdelki Rio Mare združujejo edinstven okus, visoko kakovost in praktičnost, vse v enem izdelku. Rio Mare tunina je dragocen vir beljakovin, vitaminov in mineralov. Poznate celotno linijo izdelkov?

  Več
 • Mutti

  Paradižnik podjetja Mutti raste v Parmi že od leta 1899. Pred mnogimi leti smo se odločili, da vsa svoja prizadevanja usmerimo v paradižnik, da bi dosegli resnično odličen izdelek. Njegov izjemen okus je dokaz vezi med človekom in zemljo. Naši laboratoriji in kmetje se skupaj trudijo doseči kakovost ob največjem možnem spoštovanju narave.

  Več
 • Pivovarna Laško Union

  Pivovarna Laško Union je največji proizvajalec pijač v Sloveniji. S skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Pivovarni Laško Union ustvarjajo dobre zgodbe in varijo najboljše pivo.

  Več
 • Gavrilović

  Edinstvene paštete Gavrilović so nepogrešljive v vsakem hladilniku. Za zajtrk, piknik, izlet ali kar tako za dušo.

  Več